szmergel Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 (edytowane) Postawiłam sobie karty na marzec: Uczucia: 4 Buław, 10 Monet, Giermek Pucharów Dodam, że nie jestem w związku wydaje mi się, że karty pokazały bardziej moje myśli, marzenia o stabilizacji Giermek może jednak wskazywać na jakiś niewinny flirt, jakieś wiadomości od sympatycznego pana Praca: Koło Fortuny, Król Mieczy, Śmierć/dociągnęłam 3 Pucharów jako ostateczny wynik Chyba będzie się działo. Jakieś problemy z szefem? 3 Pucharów wskazuje na to, że jednak wszystko będzie ok Ogólnie miesiąc: 3 Buław, Król Pucharów, Cesarz Chyba skupie się na realizacji nowego projektu, i uda mi się wprowadzić go w życie z pomocą pewnego mężczyzny. Cienka jeszcze jestem w interpretacjach, dlatego każda wskazówka będzie cenna. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez szmergel Cytuj
Lena75 Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 Uczucia: 4 Buław, 10 Monet, Giermek PucharówDodam, że nie jestem w związku wydaje mi się, że karty pokazały bardziej moje myśli, marzenia o stabilizacji Giermek może jednak wskazywać na jakiś niewinny flirt, jakieś wiadomości od sympatycznego pana Mam wrazenie ze póki co jest Ci dobrez tak jak jest Pod koniec miesiąca moze pojawić sie szansa na uczucie Praca: Koło Fortuny, Król Mieczy, Śmierć/dociągnęłam 3 Pucharów jako ostateczny wynikChyba będzie się działo. Jakieś problemy z szefem? 3 Pucharów wskazuje na to, że jednak wszystko będzie ok Nie chcę tu uprawiac czarnowidztwa , ale nienajlepiej to wyglada :/ Mozliwy konflikt z jakimś facetem ( szef?) Śmierc wskazuje na zwolnienie z pracy , ale moze tez chodzic ze jakaś nieprzyjemna faza sie zakonczy.No ale skoro dociagłas 3 Puchary, no to powinno wrócic wszystko do równowagi. Ogólnie miesiąc: 3 Buław, Król Pucharów, CesarzChyba skupie się na realizacji nowego projektu, i uda mi się wprowadzić go w życie z pomocą pewnego mężczyzny. Dobre widoki na przyszłosc jak i w sferze uczuciowej jak i w pracy ( 3 buław) pojawiło sie dwóch mężczyzn jeden moze byc tatą, szefem....drugi...patrz rozkład na uczucia Myślę że w tym miesiącu uda Ci sie spotkac kogos z kim wejdziesz w przyszłosciowe relacje Cytuj
Gość grimmoire Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 Uczucia: 4 Buław, 10 Monet, Giermek Pucharów możliwy mały flirt, na razie nic poważnego Praca: Koło Fortuny, Król Mieczy, Śmierć/dociągnęłam 3 Pucharów jako ostateczny wynik zapowiadają się jakieś trudności, okoliczności niezależne od Ciebie, co może wyglądać poważnie, ale powinno się rozwiązać pozytywnie, być może coś się wyjaśni, zmienią się zasady, ale Ty wyjdziesz obronną ręką Ogólnie miesiąc: 3 Buław, Król Pucharów, Cesarz ogólnie pozytywnie, te buławy i mężczyźni potem mi się z flirtem też kojarzą ) Cytuj
adivino Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 Uczucia: 4 Buław, 10 Monet, Giermek Pucharów Będzie ci dobrze tak jak jest, nie widać tu w ogóle uczuć, jakbyś zajęta była czymś innym, możliwy flirt..giermek pucharów często pokazuje mi osobę, która czeka, chce, ale nie może... Praca: Koło Fortuny, Król Mieczy, Śmierć/dociągnęłam 3 Pucharów jako ostateczny wynik a ja sądzę, że nie będzie się działo słabo mi te karty wyglądają, codzienne zasuwanie do pracy, pracuję bo muszę, nie sprawia mi to przyjemności, bez życia, możliwe że będzie jakieś wyjście z pracy, albo tam się coś fajnego zdarzy czy więcej luzu pod koniec, ale piszesz że dociągnęłaś 3 pucharów jako ostateczny wynik, więc może zakończy się jakiś nieprzyjemny okres Ogólnie miesiąc: 3 Buław, Król Pucharów, Cesarz nic konkretnego nie będzie się działo, bez zmian, planowanie, bardziej życie przyszłością, obecność mężczyzny może się zaznaczyć, może to ten z rozkładu na uczucia gdzie ty będziesz w tym giermku Cytuj
afercia Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Uczucia: 4 Buław, 10 Monet, Giermek Pucharów Będziesz trochę zamykać swoje emocje, kierować się na pracę. Ewentualnie ktoś Cię niezobowiązująco pobajeruje. Praca: Koło Fortuny, Król Mieczy, Śmierć/dociągnęłam 3 Pucharów jako ostateczny wynik Może się czepiać jakiegoś niespodzianej sytuacji, ktoś trzeci CI pomoże to ogarnąć Ogólnie miesiąc: 3 Buław, Król Pucharów, Cesarz Gdzieś wyjedziesz, może spotkasz się z ojcem lub dziadkiem. Raczej miesiąc który będziesz układać pod siebie Miłego marca Cytuj
szmergel Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Napisano 9 Kwietnia 2015 Marzec się już jakiś czas temu skończy więc weryfikuję: uczucia: nic nowego się nie wydarzyło, kontakt od sympatycznego kolegi w którym jestem zadurzona jedynie był, ale taki jak zazwyczaj praca: nudy, kompletnie nic się nie działo ogólnie miesiąc: bez większych zmian, jeden sukces - zrealizowałam swój cel Dziękuję wszystkim za pomoc;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi