Skocz do zawartości

czy będzie kontakt - Koło Fortuny (ZWERYFIKOWANY)

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj znalazłem ciekawe ogłoszenie, na które odpowiedziałem mailowo.

Jak zrealizuje się oczekiwanie na kontakt ze strony nadawcy?

Odpowiedź: Koło Fortuny (dobrana Giermek Kielichów)

Tło: 5 Denarów, Rydwan, 6 Kielichów

Wydaje mi się, że otrzymam jakąś odpowiedź, ale nie wiem czy się dogadamy.

• Lubię to! 1
Napisano

Witaj

w tych kartach widać ze Ty bardzo chcesz aby twoja sytuacja sie zmieniła masz już dość krachu finansowego w swoim życiu, musisz jednak zmienić wewnętrznie siebie może nawet poszukać odpowiedzi na to jak to zrobić w swojej przeszłości wtedy ta zmiana sie na pewno uda.

co do kontaktu to on będzie na pewno (koło mówi o tym ze jeśli jest źle to będzie poprawa) z g. pucharów.. możesz podejść bardzo emocjonalnie do tego co usłyszysz.

pozdrawiam

Napisano

Czy Ty nie masz 'wygórowanych wymagań'?

Bo patrząc po kartach to odezwą się ale Tobie nie bardzo się propozycja spodoba i wydaje mi się, że Ty odmówisz.

Napisano

Będzie odzew (koło fortuny, jako zmiana oraz paź kielichów jako dobra wiadomość). Odpiszą dość szybko.

Co za tym idzie: karty z tła. Przekalkulujesz to skrupulatnie i nie zdecydujesz się na współpracę. Czy w tej pracy będziesz musiał użyczyć własnego samochodu?

Rada kart: nie wspominaj tego co było, otwórz się nowe. Powodzenia!

Napisano

A z kołem to nigdy nie wiadomo, raz człowiek na kole a raz pod kołem. Mi ta 5tka z przodu wadzi, jak się odezwą to nic z tego chyba nie będzie. Jakbyś był na liście rezerwowej.

Napisano

W dniu dzisiejszym otrzymałem informację, że już nieaktualne... Czyli odpowiedź była, ale na nie.