pawel116 Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 Wczoraj znalazłem ciekawe ogłoszenie, na które odpowiedziałem mailowo. Jak zrealizuje się oczekiwanie na kontakt ze strony nadawcy? Odpowiedź: Koło Fortuny (dobrana Giermek Kielichów) Tło: 5 Denarów, Rydwan, 6 Kielichów Wydaje mi się, że otrzymam jakąś odpowiedź, ale nie wiem czy się dogadamy. 1 Cytuj
Ivone2 Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 Witaj w tych kartach widać ze Ty bardzo chcesz aby twoja sytuacja sie zmieniła masz już dość krachu finansowego w swoim życiu, musisz jednak zmienić wewnętrznie siebie może nawet poszukać odpowiedzi na to jak to zrobić w swojej przeszłości wtedy ta zmiana sie na pewno uda. co do kontaktu to on będzie na pewno (koło mówi o tym ze jeśli jest źle to będzie poprawa) z g. pucharów.. możesz podejść bardzo emocjonalnie do tego co usłyszysz. pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Czy Ty nie masz 'wygórowanych wymagań'? Bo patrząc po kartach to odezwą się ale Tobie nie bardzo się propozycja spodoba i wydaje mi się, że Ty odmówisz. Cytuj
Grahanka Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Będzie odzew (koło fortuny, jako zmiana oraz paź kielichów jako dobra wiadomość). Odpiszą dość szybko. Co za tym idzie: karty z tła. Przekalkulujesz to skrupulatnie i nie zdecydujesz się na współpracę. Czy w tej pracy będziesz musiał użyczyć własnego samochodu? Rada kart: nie wspominaj tego co było, otwórz się nowe. Powodzenia! Cytuj
afercia Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 A z kołem to nigdy nie wiadomo, raz człowiek na kole a raz pod kołem. Mi ta 5tka z przodu wadzi, jak się odezwą to nic z tego chyba nie będzie. Jakbyś był na liście rezerwowej. Cytuj
pawel116 Napisano 16 Marca 2015 Autor Napisano 16 Marca 2015 Wg mnie jeszcze za szybko na weryfikację. Cytuj
pawel116 Napisano 18 Marca 2015 Autor Napisano 18 Marca 2015 W dniu dzisiejszym otrzymałem informację, że już nieaktualne... Czyli odpowiedź była, ale na nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi