Arcan Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 Czy przeczytał ode mnie wiadomość? świat, słońce, 6 kielichów wydaje mi się,że tak. Świat=wiadomość internetowa. Pozostałe karty podkreślają to,że bardzo się ucieszył z tej wiadomości a czy mi odpisze? królowa kijów, as kijów, paź kielichów odpisze:D i to będzie bardzo ciepła, miła wiadomość Cytuj
Ivone2 Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 przeczytał i odpisze i będzie to milutka wiadomość. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Arcan, jakie "jasne" karty i przeczytał, i odpisze czekamy na weryfikację Cytuj
Trida Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Cóż można dopowiedzieć - i odczyta i odpisze ))) Cytuj
Grahanka Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Milusińskie karty. Odczyta i odpisze, nie wiem dlaczego zwleka, a może to Ty zwlekasz i boisz się zrobić pierwszy krok? 3mam kciuki Cytuj
Davisa Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 ..bo widać, że czeka na mocniejszy bodziec;-) Ja bym powiedziała, że jest pewien, że coś jeszcze dołożysz do tamtej wiadomości, dlatego niczego nie dostałaś... Czyżbyś odświeżyła jakąś starą znajomość? Cytuj
afercia Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Przeczytał, może w paziu czuje się onieśmielony Twoim ruchem i nie wie co ma zrobić Cytuj
Alabaster Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 wydaje mi się, że przeczytał tę wiadomość, ale z jakimś opóźnieniem; ucieszyła go i miło odpisze Cytuj
bimba Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 ochłonie napisze, teraz się trochę napawa, tym, że zrobił wrażenie na takiej ładnej dziewczynie, musi chwile odczekać żebyś się nie skapnęła jaki napalony Cytuj
h20kas Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 też uważam, że odczytał...ale jakby z opóźnieniem, oczywiście wiadomość zwrotna przybędzie:) Cytuj
Czarownica Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Arcan, dziękuj ludziom za interpretacje. Cytuj
emilr Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Czy przeczytał ode mnie wiadomość? świat, słońce, 6 kielichów z tego, co piszesz: nie. z kart też, nie. Nie trafiła do niego ta wiadomość. Przeczyta, gdy Ty sie przypomnisz, o czym mówia karty z drugiego rozkładu. a czy mi odpisze? królowa kijów, as kijów, paź kielichów tak. Cytuj
Arcan Napisano 25 Marca 2015 Autor Napisano 25 Marca 2015 bo słońce oślepia, dlatego może jej nie widzieć Cytuj
Czarownica Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Nie wiem na ile jest to weryfikowalne, uznajmy, że jest, ale moim zdaniem to przeczytał natomiast nie odpisze, tak jak wspomniała elmir, w tych kolejnych kartach upatrywałabym Twojego przypomnienia się i wówczas dopiero kontaktu. Cytuj
Gość anhana Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Przeczytał, ale jeśli ty nie podejmiesz inicjatywy to nic z tego, on nie odpisze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi