Skocz do zawartości

Wiadomość

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy przeczytał ode mnie wiadomość?

świat, słońce, 6 kielichów

wydaje mi się,że tak. Świat=wiadomość internetowa. Pozostałe karty podkreślają to,że bardzo się ucieszył z tej wiadomości

a czy mi odpisze?

królowa kijów, as kijów, paź kielichów

odpisze:D i to będzie bardzo ciepła, miła wiadomość

Gość grimmoire
Napisano

Arcan, jakie "jasne" karty :) i przeczytał, i odpisze :) czekamy na weryfikację

Napisano

Milusińskie karty. Odczyta i odpisze, nie wiem dlaczego zwleka, a może to Ty zwlekasz i boisz się zrobić pierwszy krok? 3mam kciuki

Napisano

..bo widać, że czeka na mocniejszy bodziec;-) Ja bym powiedziała, że jest pewien, że coś jeszcze dołożysz do tamtej wiadomości, dlatego niczego nie dostałaś...

Czyżbyś odświeżyła jakąś starą znajomość?

Napisano

Przeczytał, może w paziu czuje się onieśmielony Twoim ruchem i nie wie co ma zrobić :)

Napisano

wydaje mi się, że przeczytał tę wiadomość, ale z jakimś opóźnieniem; ucieszyła go i miło odpisze

Napisano

ochłonie napisze, teraz się trochę napawa, tym, że zrobił wrażenie na takiej ładnej dziewczynie, musi chwile odczekać żebyś się nie skapnęła jaki napalony :P

Napisano

też uważam, że odczytał...ale jakby z opóźnieniem, oczywiście wiadomość zwrotna przybędzie:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Czy przeczytał ode mnie wiadomość?

świat, słońce, 6 kielichów

z tego, co piszesz: nie. z kart też, nie. Nie trafiła do niego ta wiadomość. Przeczyta, gdy Ty sie przypomnisz, o czym mówia karty z drugiego rozkładu.

a czy mi odpisze?

królowa kijów, as kijów, paź kielichów

tak.

Napisano

Nie wiem na ile jest to weryfikowalne, uznajmy, że jest, ale moim zdaniem to przeczytał natomiast nie odpisze, tak jak wspomniała elmir, w tych kolejnych kartach upatrywałabym Twojego przypomnienia się i wówczas dopiero kontaktu.

Gość anhana
Napisano

Przeczytał, ale jeśli ty nie podejmiesz inicjatywy to nic z tego, on nie odpisze.