Ivone2 Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 (edytowane) Witajcie Proszę w miarę możliwości i wolnego czasu w pomoc w interpretacji rozkładu na najbliższy miesiąc. Singielka pracująca wyleczona z raka jajnika. Oczekuje zmian na lepsze stąd rozkład na miesiąc. Opis sytuacji zbędny, Chce wiedzie czego mogę spodziewać sie po tym miesiącu bo mam już dość sytuacji w domu , samotności i nie stabilnych warunków finansowych. położyłam sobie karty na najbliższy miesiąc i tak to : 1. Praca 9 buław (o) Sprawiedliwość- zmęczenie i troska o własne interesy, trwanie na swojej pozycji, załatwianie zaległych spraw, wypełnianie formularzy. Porządkowanie dokumentów. 2. Finanse 3 buław walet buław-odwaga rozwaga i nie roztrwonić kasy zachowując się i wydając jak małe rozwydrzone dziecko. 3. Uczucia cesarz +7 puchary-życie w iluzji o kimś kto mógłby być w moim życiu kimś więcej i na zawsze. 4. Zdrowie,Samopoczucie cesarzowa 3 puchary – Zdrowie lepsze niż do tej pory a samopoczucie? Mozew końcu zaczne być zadowolona z życia, z siebie, kokieteryjna pełna optymizmu, w końcu może zacznę cieszyć się swoim życiem. 5. Otoczenie 8 monet król buław—pracowitość wytrwałość ect. Ważne aby pracować wytrwale doceni mnie wtedy Ktoś kto jest na wysokim stanowisku i jeśli trzeba będzie to mi pomoże. 6. Dom, rodzina- walet monet i pustelnik- znajdę pieniądze na rozwój osobisty i naukę. lub nada w domu będzie atmosfera służebności mojemu ojcu który zawsze był pustelnikiem i miał nas gdzieś a teraz wszyscy muszą mu służyć. 7. Niespodzianka 3 mieczy – rozpacz i ból odejście osoby z rodziny lub wyłączenie emocji w swoim życiu i zimna kalkulacja odsunięcie uczuć na bok ?? (mój ojciec jest chory i patrząc na niego widać ze już bliżej niż dalej mu na tamten świat). 8. Co robić 4 buławy (o) Król mieczy (o)- nie rozpoczynać nowych przedsięwzięć dać sobie na razie spokój uwierzyć w sama siebie i isc po trupach bo inaczej to nie doceni mojej pracy nikt. Muszę mieć wyrachowane podejście do innych ludzi. 9. Czego nie robić 4 puchary (o) As buław- nie popadać w załamanie, próbować walczyć z brakiem motywacji do nowych przedsięwzięć przeczekać złe dni i wrócić do planów za jakiś czas. 10. Rada- Gwiazda-Nadzieja, wiara w to ze wszystko przetrwam daje nadzieję na poprawę, po burzliwym okresie. moim zdaniem karty nie są dla mnie w pełni optymistyczne ale jakieś światełko w tunelu widzę. proszę o możliwe sugestie do mojej interpretacji. Jeśli chodzi o pkt. 7 to nie boje sie usłyszeć tej interpretacji ( regulamin i zasadą wróżki jest to że nie mówi się o rzeczach przykrych)- dla mnie akurat to jest oczywista sprawa ze ktoś sie rodzi i ktoś umiera. Prędzej czy później musi to nastąpić. dziękuję za poświęcony mi czas pozdrawiam Ivone2 Edytowane 10 Marca 2015 przez Ivone2 Cytuj
afercia Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 a krótki opis i zarys sytuacji? żona kochanka singielka wdowa pracujesz masz dzieci? myślę, że to ułatwi spojrzenie na karty Cytuj
Trida Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 1. Praca 9 buław (o) Sprawiedliwość- Widać, ze masz jej raczej dość, najchętniej byś z niej odeszła ale nie szykują się wg mnie jakieś diametralne zmiany w tym temacie. Co najwyżej zwolnienie, bo odnosze wrażenie, ze trochę na odpiernicz wykonujesz swoją pracę. 2. Finanse 3 buław walet buław- Jakaś dodatkowa praca? Możliwe, że coś wpadnie Ci niespodziewanego do portfela ale nie będą to też kokosy i co najważniejsze – będziesz musiała się o to postarać. 3. Uczucia cesarz +7 puchary- Raczej wspominanie kogoś z przeszłości lub porównywanie kogoś do ‘pana z przeszłosci’. 4. Zdrowie,Samopoczucie cesarzowa 3 puchary – Zadbaj o drogi moczowe i rodne. 5. Otoczenie 8 monet król buław— Nie bardzo rozumiem pytanie – otoczenie – podejście otoczenia do Ciebie, Twoje podejście do otoczenia? 6. Dom, rodzina- walet monet i pustelnik- Samotnie, bez zmian. Stabilnie. 7. Niespodzianka 3 mieczy – Pewne niekorzystne zmiany ale czy związane z Twoim tatą… Nie wiem. Raczej tutaj pokazuje się Twoje zamknięcie i tak odczytywałabym tą kartę. 8. Co robić 4 buławy (o) Król mieczy (o)- Wyjść, nie siedzieć w domu w 4 ścianach, otworzyć się. 9. Czego nie robić 4 puchary (o) As buław Nie zamykać się w domu i nie działać na oślep. Że rzucam wszystko i idę w tany. Wyjdź ale przemyśl to, co robisz. Nie unoś się dumą etc. 10. Rada- Gwiazda Nie tracić nadziei i optymizmu. Jeśli chodzi o pkt. 7 to nie boje sie usłyszeć tej interpretacji ( regulamin i zasadą wróżki jest to że nie mówi się o rzeczach przykrych) Skąd Ci się wzięła ta zasada wróżki? Wróżka potrafi rzeczy przykre przekazać w delikatny sposób. Cytuj
Ivone2 Napisano 10 Marca 2015 Autor Napisano 10 Marca 2015 jeśli chodzi o otoczenie to raczej to co będzie działo sie do okola mnie, czyli wpływ otoczenia na moje sprawy. Co do pracy to nie lubię jej, ale raczej przykładam sie do tego co robię. Co prawda jest trochę z tym problemów bo dużo rzeczy brakuje ale nie jest to ode mnie zależne tylko od osoby z którą współpracuje. no ogólnie mówi sie ze wróżki nie powinny mówić o przykrych sprawach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi