agaMAJ Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Klimat ogólny Wiosny Paź Buław--6 mieczy--Kapłanka wiadomość z zagranicy, o czymś nie wiem? jakieś zawirowania zdrowotne? Na pewno więcej ruchu i zamieszania niż zimą. Pracuje przez neta więc u mnie miecze z reguły na kontakty, przepływ informacji wskazują tylko Kapłanki nie lubie. Nie lubię jak coś przede mną ukrywają Cytuj
Trida Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Klimat ogólny WiosnyPaź Buław--6 mieczy--Kapłanka Sporo informacji różnej maści i treści. Możliwe, że wydarzy się coś, co Cię zdystansuje do świata, uspokoi, wyciszy. Zaczniesz się bardziej zastanawiać nad 'sensem życia'. Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Wyjdą sprawy o których wczesniej nie wiedzialas, i bedziesz chciala cos uporzadkowac. Możliwe, że jakieś zatajone sprawy ujrzą światło dzienne co rozjaśni Ci umysł. Jeśli zastanawiałaś się nad jakąś niejasną sprawą ostatnimi czasy, to prawdopodobnie otrzymasz informację, która wiele Ci wyjaśni. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 wygląda, jakby coś, o czym nie wiesz miało wyjść na jaw, przez co zmieni się Twoje spojrzenie na sprawy, będziesz patrzeć głębiej i dalej.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Klimat ogólny Wiosny: Paź Buław--6 mieczy--Kapłanka odetniesz się od osoby lub sytuacji, którą obrazuje giermek i zaznasz spokoju. Córka nie ma gdzieś wyjechać? Może sama zaplanujesz podróż w celach relaksacyjnych? Karty mogą też mówić o przemyśleniu czegoś, przyjęcia dojrzalszej postawy w pewnej sytuacji, skupieniu się, porzuceniu "skorupy" dziecka. Może trafić się sytuacja, w której trzeba będzie ruszyć głową czy nawet pociągnąć za niewidoczne sznurki, aby z niej wyjść. Cytuj
Lena75 Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Klimat ogólny WiosnyPaź Buław--6 mieczy--Kapłanka wiadomość z zagranicy, o czymś nie wiem? jakieś zawirowania zdrowotne? Na pewno więcej ruchu i zamieszania niż zimą. Pracuje przez neta więc u mnie miecze z reguły na kontakty, przepływ informacji wskazują tylko Kapłanki nie lubie. Nie lubię jak coś przede mną ukrywają Paź Buław - pozytywne urzedowe wiadomości, przyjemna podróz, miła propozycja, niespodzianka 6mieczy - przezwycięzenie trudnosci lub bieżących problemów, pomoc, dostrzeżenie nowych mozliwości,pozdróz Kapłanka - tu pomyslaalm o wizycie u psychoteraupety, tarociski...zgłebianie tajemnic, wiec moze bedziesz zgłebiac samą siebie. Cytuj
afercia Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Wyjedziesz gdzieś, może jakieś szkolenia warsztaty? Ogólnie wiosna minie Ci w radosnym nastroju na rozwijaniu umiejętności, może będziesz uczyła się jezyków obcych albo odwiedzi Cię ktoś z zagranicy miłej wiosny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi