Gość MaryjaMagdalena Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) Jak w pytaniu wyżej, rozłożyłam karty na najbliższe 3ms. 1. Jak zrealizuje sie mój wyjazd, do pracy za granicę. RYCERZ DENARÓW - póki co wyjazdu nie widać, rycerz stoi bez ruchu i nic sie nie dzieje. 2. Szanse na znalezienie pracy za granicą - 4 MIECZE, KOŁO, PUSTELNIK - Ja nie mam możliwości znalezienia sama pracy, jestem zdana na los i nadzieję że osoby trzecie np. znajomi, lub ktos z rodziny będzie w stanie mi coś załatwić. 3. Na czym powinnam się skupić?- KOCHANKOWIE, 3 DENARÓW- abym wybrala wlasciwa drogę i podjęła słuszną decyzję, w 3 denarów widac ze praca i finanse to to, na czym powinnam sie teraz skupic. Znaleźć źródło dochodu. 4. Ukryte relacje/problemy- DIABEL- życie na uwiezi kogos, jestem zalezna od innych i mam związane "łapy". 5. Rada- RYCERZ BUŁAW- powinnam brac sprawy w swoje rece i mimo wszystko na wlasna reke cos szukac 5. Najbliższa przyszłość- 2 DENARÓW, AS BUŁAW, KRÓLOWA DENARÓW- Nie jest pewna ta najbliższa przyszlosc, choc możliwe ze w asie buław przy królowej denarów, znajdzie się jakaś kobieta, która bedzie chciala mi pomóc w znalezieniu pracy. Proszę o waszą interpretację. Dziękuję. Edytowane 10 Marca 2015 przez MaryjaMagdalena Cytuj
Czarownica Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 1. Jak zrealizuje sie mój wyjazd, do pracy za granicę. RYCERZ DENARÓW -może nie tyle, że całkiem się nic nie dzieje, ale ten rycerzyk to taki zastanawiający się, szacujący zyski i straty oraz oceniający ryzyko... Bardzo rozważny, może aż nadto, co nie pozwala mu iść na żywioł. Trochę podchodzisz do tego zbyt asekurancko i przez to, że będziesz chciała wszystko mieć ustawione na tip top może się to bardzo odwlec w czasie/pozostać w sferze wiecznego planowania. 2. Szanse na znalezienie pracy za granicą - 4 MIECZE, KOŁO, PUSTELNIK - no póki co marne, bo nic nie robisz, by wyjść na przeciw sytuacji, czekasz na czyjąś pomocną dłoń, uśmiech losu i możesz się przeliczyć 3. Na czym powinnam się skupić?- KOCHANKOWIE, 3 DENARÓW- na podjęciu konkretnych działań, Kochankowie to decyzyjność a 3 denarów to akcje w stylu wysyłanie CV i rozmowy o pracę (konkretne kroki, kontakty interakcje z ludźmi). 4. Ukryte relacje/problemy- DIABEL- masz związane, bo tak Ci wygodnie można powiedzieć, jak już wcześniej pisałam - postawa asekurancka i taka niemoc wynikająca z narzucania sobie ograniczeń, być może przez zbytnią perfekcyjność. Łatwiej znaleźć kilka powodów dla których jeszcze nie czas, by coś zrobić, niż by w końcu zrobić od zera cokolwiek. Prokrastynacja Cię ogranicza. Tak myślę po sobie, bo sama jestem perfekcjonistką-asekurantką - odkładam rzeczy/starania o coś, bo wciąż jest zbyt mało idealnie (jak chodzi o sytuację, umiejętności, warunki atmosferyczne etc;)). 5. Rada- RYCERZ BUŁAW- powinnam brac sprawy w swoje rece i mimo wszystko na wlasna reke cos szukac- tak, z zapałem podejść i na żywioł 5. Najbliższa przyszłość- 2 DENARÓW, AS BUŁAW, KRÓLOWA DENARÓW- Nie jest pewna ta najbliższa przyszlosc, choc możliwe ze w asie buław przy królowej denarów, znajdzie się jakaś kobieta, która bedzie chciala mi pomóc w znalezieniu pracy. - błąd Nie zwalaj na innych, to Ty masz szansę (as buław) stać się samodzielną kobietą, która dopnie swego, gdy już coś postanowi w jednym kierunku;) W najbliższym czasie masz szansę na wyprowadzenie się z impasu i jakiś dobry trop. Powodzenia;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Marca 2015 Maestro Napisano 10 Marca 2015 1. Jak zrealizuje sie mój wyjazd, do pracy za granicę. RYCERZ DENARÓW trochę na ten wyjazd poczekasz, ale myslę, ze w maju (Byk) cos sie ruszy w tej kwestii, tzn. mysle tez, że osoba, która Ci pomoże w tym jest odpowiedzialna 2. Szanse na znalezienie pracy za granicą - 4 MIECZE, KOŁO, PUSTELNIK będziesz musiała sama sobie radzic niestety, widac wiele zwrotów akcji, raz na wozie raz pod wozem 3. Na czym powinnam się skupić?- KOCHANKOWIE, 3 DENARÓW zastanów sie co chcesz robić tak naprawdę, rozwijaj swoje umiejętności, doskonal fach 4. Ukryte relacje/problemy- DIABEL zyjesz w napięciu i uzależnieniach, w toksycznej relacji 5. Rada- RYCERZ BUŁAW działaj, nie siedź na tyłku 5. Najbliższa przyszłość- 2 DENARÓW, AS BUŁAW, KRÓLOWA DENARÓW otrzymasz kopa i wsparcie, co sprawi, że poczujesz sie pełnowartościowa kobieta, zaradna i samodzielną Cytuj
Trida Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 1. Jak zrealizuje sie mój wyjazd, do pracy za granicę. RYCERZ DENARÓW Chyba jednak zostaniesz. Denary to ziemia – ziemia jest stabilna, stoi w miejscu. By ją ruszyć potrzeba albo wielkiej siły albo dużo czasu.2. Szanse na znalezienie pracy za granicą - 4 MIECZE, KOŁO, PUSTELNIK Średnio wg mnie :/ coś będzie ale takie to no…. 3. Na czym powinnam się skupić?- KOCHANKOWIE, 3 DENARÓWUdoskonaleniem języka, uzbieraniem pieniędzy na wyjazd i – sugerować się swoim dobrem. Ty tu jesteś najważniejsza.4. Ukryte relacje/problemy- DIABELChyba mocno jesteś przywiązana do tego miejsca gdzie jesteś obecnie. To Cię trzyma.5. Rada- RYCERZ BUŁAWDziałać, działać, działać.5. Najbliższa przyszłość- 2 DENARÓW, AS BUŁAW, KRÓLOWA DENARÓWWg mnie możliwe, że dostaniesz pracę gdzieś na miejscu i jednak nie wyjedziesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi