Gość grimmoire Napisano 11 Marca 2015 Napisano 11 Marca 2015 Edukacyjnie i z ciekawości - czy na spotkaniu towarzyskim w szerszym gronie spotkam pana x ? z przełożenia 7 denarów Diabeł, Królowa denarów, Rycerz pucharów wydaje mi się, że nie - mało spotkaniowa karta z przełożenia lub jakimś cudem spotkanie zostanie przełożone - pokrzyżowane plany w Diable weryfikacja w piątek Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Marca 2015 Maestro Napisano 11 Marca 2015 Z tym Diabłem to bywa rożnie, aczkolwiek najczęściej ta karta mi mówi : TAK, ALE...I ja Ci powiem, ze mozliwe iż go spotkasz, ale w towarzystwie jakiejś kobiety.. Cytuj
Czarownica Napisano 11 Marca 2015 Napisano 11 Marca 2015 Mi jak Inez, ta karta mówi coś w stylu "tak ale + niemiła niespodzianka", czyli np spotkasz, ale nie zwróci na Ciebie uwagi, tylko na kogoś innego, albo np będziecie w tym samym miejscu ale miniecie się/nie będzie jak podejść/zagadać. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Marca 2015 Napisano 11 Marca 2015 gdybyś poprzestała na królowej denarów, byłabym na nie. Rycerz kielichów pod koniec może mówić, że zjawi się później lub wyśle wiadomość. Cytuj
babajaga33 Napisano 11 Marca 2015 Napisano 11 Marca 2015 Wyglada na to, że go spotkasz...ale spowoduje, ze będziesz zazdrosna o jakaś kobietę:-) Cytuj
Gość grimmoire Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) w zasadzie mogę już zweryfikować, bo zmieniły się moje plany i mnie na tym spotkaniu nie będzie, bo idę do pracy.. dziękuję za pomoc! Edytowane 12 Marca 2015 przez grimmoire Cytuj
Czarownica Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 A, czyli możliwe, że on był, ale Diabełek na wstępie mówił, że i tak mimo to lipka Cytuj
Gość grimmoire Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 może ewentualnie będzie, bo spotkanie planowane jest na jutro wieczorem, denarowa to mogę być ja - jak klepię denary w pracy Cytuj
Gość grimmoire Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 Dodatkowa weryfikacja : pan byl na spotkaniu, ale krotko - szybko wyszedl. Ja w pracy bez zmian. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi