Skocz do zawartości

spotkanie towarzyskie (ZWERYFIKOWANY)

Gość grimmoire

Rekomendowane odpowiedzi

Gość grimmoire
Napisano

Edukacyjnie i z ciekawości :) - czy na spotkaniu towarzyskim w szerszym gronie spotkam pana x ?

z przełożenia 7 denarów

Diabeł, Królowa denarów, Rycerz pucharów

wydaje mi się, że nie - mało spotkaniowa karta z przełożenia lub jakimś cudem spotkanie zostanie przełożone - pokrzyżowane plany w Diable

weryfikacja w piątek

• Maestro
Napisano

Z tym Diabłem to bywa rożnie, aczkolwiek najczęściej ta karta mi mówi : TAK, ALE...I ja Ci powiem, ze mozliwe iż go spotkasz, ale w towarzystwie jakiejś kobiety..

Napisano

Mi jak Inez, ta karta mówi coś w stylu "tak ale + niemiła niespodzianka", czyli np spotkasz, ale nie zwróci na Ciebie uwagi, tylko na kogoś innego, albo np będziecie w tym samym miejscu ale miniecie się/nie będzie jak podejść/zagadać.

Gość Euterpe
Napisano

gdybyś poprzestała na królowej denarów, byłabym na nie. Rycerz kielichów pod koniec może mówić, że zjawi się później lub wyśle wiadomość.

Napisano

Wyglada na to, że go spotkasz...ale spowoduje, ze będziesz zazdrosna o jakaś kobietę:-)

Gość grimmoire
Napisano (edytowane)

w zasadzie mogę już zweryfikować, bo zmieniły się moje plany i mnie na tym spotkaniu nie będzie, bo idę do pracy..

dziękuję za pomoc! :)

Edytowane przez grimmoire
Napisano

A, czyli możliwe, że on był, ale Diabełek na wstępie mówił, że i tak mimo to lipka

Gość grimmoire
Napisano

może ewentualnie będzie, bo spotkanie planowane jest na jutro wieczorem, denarowa to mogę być ja - jak klepię denary w pracy ;)

Gość grimmoire
Napisano

Dodatkowa weryfikacja : pan byl na spotkaniu, ale krotko - szybko wyszedl. Ja w pracy bez zmian.