Skocz do zawartości

Czy będę się jeszcze uczyć?

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałabym w tym roku wrócić na studia.

Jak będzie przebiegała moja edukacja?

paź denarów, as mieczy, rycerz kijów

Paź denarów- chce iść na studia zaoczne,żeby pracować i studiować jednocześnie. Niestety, nie mam teraz pieniędzy. W tym paziu może skombinuje kasę na studia... As mieczy tutaj jest ok... bo as mieczy określa myślenie, rozum... rycerz kijów to ja:)

Co będę studiować?

5 denarów, 8 mieczy, as kijów

Hmmm... nie wiem jaki kierunek wybrać...czy dokształcać się aktorsko, czy iść na literaturę, sztukę czy na psychologię..

Z kart to chyba jakiś kierunek mało oblegany... albo taki którego nie widzę? (8 mieczy)

Napisano

myślałam o psychologii sądowej... to chyba najbardziej pasuje do kart

Napisano

Chciałabym w tym roku wrócić na studia.

będziesz studiowac, zrozumiesz, co chcesz studiować i to zrobisz? Z drugiejstrony as mieczy to powietrze, mysli, (nauka)? dasz radę. Tu jest entuzjazm.

Co będę studiować?

ja tu widze aktorstwo.

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Uda Ci się i pójdziesz się dalej edukowac.

Kierunek tu bardziej mi pasuje na cos z psychologią związane. 5 denarow 8 mieczy to karty pomocy psychologicznej i wychodzenia z klopotów as palek. Uważam że to najlepszy wybór z tych kart.

Napisano

Jest jak najbardziej szansa na edu ale nie studia ale studium, kurs czy coś takiego wg mnie, co sugeruje żuławowy – szybka nauka.

Co będę studiować?

Chyba sama do końca nie możesz się zdecydować... I z opcji, które podałaś stawiam na psychologię sądową.

Gość Euterpe
Napisano

Jak będzie przebiegała moja edukacja? paź denarów, as mieczy, rycerz kijów

na razie tylko o tym myślisz i jesteś tak w to wpatrzona jak pazik w swojego denara, ale może nic z tego nie wyjść, bo będziesz zbyt zajęta pracą

Co będę studiować? 5 denarów, 8 mieczy, as kijów

nic, może pojawić się szansa, ale czy skorzystasz z tego, co daje as kijów zależy od Ciebie

Napisano

As mieczy to jak najbardziej intelektualna karta, rycerz buław chciałby bardzo szybko, ale paź denarów może tutaj stopować finansowo. Chociaż wydaje mi się, że przyciśniesz pasa i się uda :)

Co będę studiować?

Może fizjoterapia? :D Albo jakiś kurs z akupunkturą. Wydaje mi się, że będą to studia gdzie będziesz zmuszona poszerzać horyzonty, nie stać biernie. Może to być związane z późniejszą możliwością pomagania komuś. Socjologia, psychologia, resocjalizacja. Albo jakiś trener personalny , coś z coachingiem, albo kurs na terapeutę (jeżeli masz studia wyższe wcale nie trzeba być po psychologii żeby zrobić to szkolenie dające uprawnienia psychologa terapeuty). Pomyślałam też o zarządaniu zasobami ludzkimi :)

Powodzenia!

• 1 rok później...
Napisano

Weryfikacja.

W czwartek dowiedziałam się,że dostałam się na studia.

Na etykę-mediacje i negocjacje :)