Arcan Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 Chciałabym w tym roku wrócić na studia. Jak będzie przebiegała moja edukacja? paź denarów, as mieczy, rycerz kijów Paź denarów- chce iść na studia zaoczne,żeby pracować i studiować jednocześnie. Niestety, nie mam teraz pieniędzy. W tym paziu może skombinuje kasę na studia... As mieczy tutaj jest ok... bo as mieczy określa myślenie, rozum... rycerz kijów to ja:) Co będę studiować? 5 denarów, 8 mieczy, as kijów Hmmm... nie wiem jaki kierunek wybrać...czy dokształcać się aktorsko, czy iść na literaturę, sztukę czy na psychologię.. Z kart to chyba jakiś kierunek mało oblegany... albo taki którego nie widzę? (8 mieczy) Cytuj
babajaga33 Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 Dla mnie to wyglada jak resocjalizacja:-) Cytuj
Arcan Napisano 12 Marca 2015 Autor Napisano 12 Marca 2015 myślałam o psychologii sądowej... to chyba najbardziej pasuje do kart Cytuj
emilr Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 Chciałabym w tym roku wrócić na studia. Jak będzie przebiegała moja edukacja? paź denarów, as mieczy, rycerz kijów będziesz studiowac, zrozumiesz, co chcesz studiować i to zrobisz? Z drugiejstrony as mieczy to powietrze, mysli, (nauka)? dasz radę. Tu jest entuzjazm. Co będę studiować? 5 denarów, 8 mieczy, as kijów ja tu widze aktorstwo. Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 Uda Ci się i pójdziesz się dalej edukowac. Kierunek tu bardziej mi pasuje na cos z psychologią związane. 5 denarow 8 mieczy to karty pomocy psychologicznej i wychodzenia z klopotów as palek. Uważam że to najlepszy wybór z tych kart. Cytuj
Trida Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 Jak będzie przebiegała moja edukacja? paź denarów, as mieczy, rycerz kijów Jest jak najbardziej szansa na edu ale nie studia ale studium, kurs czy coś takiego wg mnie, co sugeruje żuławowy – szybka nauka. Co będę studiować? 5 denarów, 8 mieczy, as kijów Chyba sama do końca nie możesz się zdecydować... I z opcji, które podałaś stawiam na psychologię sądową. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 Jak będzie przebiegała moja edukacja? paź denarów, as mieczy, rycerz kijów na razie tylko o tym myślisz i jesteś tak w to wpatrzona jak pazik w swojego denara, ale może nic z tego nie wyjść, bo będziesz zbyt zajęta pracą Co będę studiować? 5 denarów, 8 mieczy, as kijów nic, może pojawić się szansa, ale czy skorzystasz z tego, co daje as kijów zależy od Ciebie Cytuj
afercia Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 Jak będzie przebiegała moja edukacja? paź denarów, as mieczy, rycerz kijów As mieczy to jak najbardziej intelektualna karta, rycerz buław chciałby bardzo szybko, ale paź denarów może tutaj stopować finansowo. Chociaż wydaje mi się, że przyciśniesz pasa i się uda Co będę studiować? 5 denarów, 8 mieczy, as kijów Może fizjoterapia? Albo jakiś kurs z akupunkturą. Wydaje mi się, że będą to studia gdzie będziesz zmuszona poszerzać horyzonty, nie stać biernie. Może to być związane z późniejszą możliwością pomagania komuś. Socjologia, psychologia, resocjalizacja. Albo jakiś trener personalny , coś z coachingiem, albo kurs na terapeutę (jeżeli masz studia wyższe wcale nie trzeba być po psychologii żeby zrobić to szkolenie dające uprawnienia psychologa terapeuty). Pomyślałam też o zarządaniu zasobami ludzkimi Powodzenia! Cytuj
Arcan Napisano 2 Października 2016 Autor Napisano 2 Października 2016 Weryfikacja. W czwartek dowiedziałam się,że dostałam się na studia. Na etykę-mediacje i negocjacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi