Lena75 Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 Matka :) - żona :) - pracownik:) WIOSNA : ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź Buław No widać ze wciąż bede sie kierowała w zyciu rozsądkiem a nie uczuciami( Królowa )Byc moze czeka mnie wiosną jakaś miła niespodzianka,dostane jakąś szanse i być moze szykuje się podróż ( mozliwe bo w maju wybieramy się z mężem na urlop) uczucia ; Księżyc - 7 Buław W moim zyciu uczuciowym pojawi się sporo lęku i strachu, ale dzielnie bedę sie bronić....Wciąz bede marzyć o czyms nieosiągalnym. dom; Głupiec - 2 pucharów No widac ze skupie sie na mojej córce - czeka ją w maju egzamin III- klasisty.Poza tym rocznica Komuni...Dzień Dziecka... Generalnie w domu zgoda , szczęście i miłość. praca : Gwiazda - 10 Monet Wszystko bedzie w porzadku, stabilnie. niespodzianka: 3 Miecze - As Buław Ups...czymś , kimś sie rozczaruję , ale bedzie to dla mnie szansa na rozwój samej siebie.Możliwe ze napłyną nowe, wazne informacje które zapoczatkuja nowe działania, inicjatywy. wydarzenie; Sprawiedliwośc - 4 Monety Zbiore to co zasiałam , słowem bede zbierac plony podjetych kiedys decyzji.W 4 Monet widze inwestowanie w dom , w przyszłośc rodziny, dziecka. Rada ; Rydwan- Paź pucharów Stare zostawic za sobą - dążyć na przód, przed siebie.Wykorzystac szanse i zgodzić sie na kompromis lub pojednanie. Cytuj
afercia Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 WIOSNA : ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź Buław Dobry czas na naukę języków, szybko będziesz chłonąć takie rzeczy myślę, że wiosna to będzie dobry czas na doszkalanie się, douczanie, może wyjazd właśnie na jakieś szkolenie? Albo po prostu minie Ci wesoło, radośnie, będzie słonko więc Ty z jednej strony intelektualnie będziesz podchodzić do życia ale z drugiej tak radośnie, bo słońce, bo wiosna uczucia ; Księżyc - 7 Buław Mogą wyjść jakieś tajemnice, będziesz musiała walczyć o to co kochasz. Możesz się popsztykać z partnerem. Ogólnie dość bojowo Możesz Ty się bić z myślami, nie być pewna uczuć męża. Albo na kimś zawiesisz oko i będziesz się tłukła w głowie, że nie wolno. dom; Głupiec - 2 pucharów Rodzinnie, ciepło, dużo rozmów z najbliższymi. Czasami się powygłupiacie, ale wiosna będzie dla was bardzo korzystnym czasem takim tworzenia bliskich relacji, zacieśniania ich praca : Gwiazda - 10 Monet Pełna satysfakcja z pracy niespodzianka: 3 Miecze - As Buław Ktoś może złamać Ci serce nieopanowaniem języka. Może kłótnia z Twoją Niuńką? 3 mieczy kiedyś pokazało mi śmierć ale przy asie buław to raczej niemożliwe chociaż teraz nie przepadam za tą kartą tak samą jak za siłą -.- wydarzenie; Sprawiedliwośc - 4 Monety Dom będzie najważniejszy i najważniejsze wydarzenie będzie się kręcić w koło niego. Może jakiś zakup? Nowych foteli? W końcu sprawiedliwość siedzi na fotelu Może będziesz musiała pogodzić najbliższych i znowu ich połączyć patrząc na wszystko obiektywnie Rada ; Rydwan- Paź pucharów Nie stój w miejscu, nie rozczulaj się i nie bądź ciepłą kluską. Hej ho i do przodu Udanej wiosny! U mnie za oknem wreszcie wiosennie mam nadzieję że u Ciebie również 1 Cytuj
adivino Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź Buław Królowa mieczy z giermkiem buław to taka bardzo spełniająca się osoba na poziomie intelektu, przygód, doświadczeń i pracy, ale akurat nie materialnie. Mądrość, przebiegłość, chyba lepiej nie będzie ci w drogę wchodzić uczucia ; Księżyc - 7 Buław Ktoś trzeci może się pojawić, ogólnie zagrożenie dla związku, taka posucha, z którą będziesz walczyła dom; Głupiec - 2 pucharów też pomyślałem o spotkaniach rodzinnych, dobry czas, życzliwość, zgoda, i wpadło mi do głowy jakieś rzucanie się jajkami czy mąką ;p praca : Gwiazda - 10 Monet praca będzie dawała ci zadowolenie i godne wynagrodzenie, może podwyżka? nie wiem co tam robisz, ale możliwe też że jakiś projekt zakończysz pomyślnie stabilnie, bez obaw niespodzianka: 3 Miecze - As Buław coś przykrego po czym się w tobie zagotuje, albo przy tym asie buław poznamy jakieś nowe znaczenie 3 mieczy wydarzenie; Sprawiedliwośc - 4 Monety ktoś cię doceni, może to w pracy ta podwyżka, zwrot pieniędzy jeżeli czekasz na coś, albo mnie optymistyczne znaczenie: odwrotnie, czyli ktoś będzie chciał od ciebie wydębić kasę na coś, wydatek Rada ; Rydwan- Paź pucharów idź do przodu, nie zastanawiaj się za długo, bierz udział we wszystkim co ci ktoś proponuje, wykorzystuj szanse, chwytaj przygody Ogólnie karty fajne 1 Cytuj
babajaga33 Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź Buław Wiosna będzie porą wytchnienia dla zawsze profesjonalnej Królowej Mieczy, dużo odpoczynku, zabawy, być może trochę kłótni, ale ogólnie czas wytchnienia od wymagających i trudnych zadań. uczucia ; Księżyc - 7 Buław- może wskazywać, że związek będzie rozbijany przez inne zazdrosne osoby, bądź osobę, kłótnie z partnerem, problemy w ustalaniu wspólnych celów Głupiec - 2 pucharów - dużo radości w wychowywaniu dzieci i satysfakcja z macierzyństwa; dzieci oczkiem w głowie praca : Gwiazda - 10 Monet - awans, sfinalizowanie projektu, podwyżka, nowe umiejętności bądź wyzwania w pracy, satysfakcja niespodzianka: 3 Miecze - As Buław - ktoś wyswiadczy Ci ,,niedźwiedzią przysługę", będzie chciał dobrze, a Ty odbierzesz to jako coś przykrego albo czyjas charyzma i objawienie swojej woli będzie dla Ciebie ciosem w samo serce...jakos wydaje mi się, że nie będzie to miła niespodzianka wydarzenie; Sprawiedliwośc - 4 Monety - założysz dodatkowe konto w banku albo jakąś lokatę, może jakiś spadek albo dochód...wiem...fiskus Ci zwróci podatek:-) Rada ; Rydwan- Paź pucharów - Zaufaj swoim odczuciom, jesteś na własciwej drodze do szczęścia:-) 1 Cytuj
x-latek Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Umm... jaki piękny tytuł wątku Inaczej to chyba nie zajrzałbym tu hehe. To chyba coś z tekstu piosenki Marka Grechuty? Matka :) - żona :) - pracownik:) I dobra diablica ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź Buław Mniejsza już o podróż, ale tu ogólnie chodzi o porę roku. Sercowo to tego nie widzę kolorowo. Będziesz skłonna kierować się - tak jak zresztą piszesz - rozsądkiem, swym intelektem, brać sprawy takimi jakie naprawdę one są w realnym życiu. Kto wie, może z czasem tej wiosny poczujesz chęć skoku w bok, może raczej z samej ciekawości, niż kierując się prawdziwymi uczuciami. Ale to raczej na chęciach sie kończy. Tak czy siak, ten Paź Buław od czasu do czasu będzie inspirował Cię. Czy to w emocjach, czy w jakichś pomysłach na życie? Zobaczysz. uczucia ; Księżyc - 7 Buław Sporo tu marzeń i wyobrażeń. W tych 7 Buławach byłabyś zdeterminowana podjąć się jakiegoś romansu, ale... to też na chęciach się kończy. Pamiętam o tej Królowej Mieczy spod pierwszego pytania dom; Głupiec - 2 pucharów W większości skupisz się na dziecku. Poza tym energia będzie przepływać rownomiernie między Tobą, a pozostałymi członkami rodziny. praca : Gwiazda - 10 Monet Będzie stabilność. Poza tym może coś Cię zainspiruje w tej Gwieździe do pomnożenia rodzinnego budżetu - jakiś pomysł, czy jakaś przypadkowa sytuacja (w pracy, czy poza pracą) nasunie Ci myśl na pomnożenie obecnego budżetu. niespodzianka: 3 Miecze - As Buław Możesz poczuć się rozczarowana, możesz przejrzeć na oczy co do oczekiwań wobec kogoś, czy jakiegoś pomysłu, jakiejś koncepcji. wydarzenie; Sprawiedliwośc - 4 Monety Może pewne okoliczności urzędowe, czy tam inne sprawią to, że będziesz musiała zacisnąć pasa. Mam na myśli sprawy finansowe. Rada ; Rydwan- Paź pucharów Rydwan to okiełznanie emocji. Panowanie umysłu nad emocjami. We wstępnym pytaniu Królowa Mieczy jakoby to potwierdzała. Masz trzymać się swych zasad jakich trzymasz się obecnie i będzie w porządku. Masz podążać tą ścieżką jaką podążasz teraz i będzie okay. Paź Pucharów jakkolwiek zachęcałby Cię do skorzystania z okazjonalnych szans, imprez, podróży. Wiesz, czasami trzeba dać ulżyć sobie. Jak to mówimy po polsku czasem - odchamić się. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 18 Marca 2015 Autor Napisano 18 Marca 2015 Umm... jaki piękny tytuł wątku Inaczej to chyba nie zajrzałbym tu hehe. To chyba coś z tekstu piosenki Marka Grechuty? Zgadza się Jak widać nie tylko metal i rock mi w głowie ;P Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 ogólna aura: Królowa Mieczy - Paź Buław przez pierwszą część wiosny skupisz się na obowiązkach, może zaczniesz zgłębiać wiedzę na jakiś temat, doszkolisz się, podejmiesz rozsądną decyzję, w większości spraw zaczniesz kierować się intelektem, a podszepty serca zejdą na dalszy plan, czasami zawieje od Ciebie chłodem, ale wrzucisz na znacznie większy luz w drugiej połowie. Odetchniesz, nabierzesz energii, będziesz bardziej skora do flirtów i zaczepek, poczujesz się znowu młoda, obowiązki staną się lżejsze, wypełni Cię optymizm. Królowa mieczy mogła też pokazać spotkanie z kobietą z urzędu lub zajmującą inne, lecz ważne i odpowiedzialne stanowisko. Może też postanowisz odciąć się od czegoś/kogoś. Giermek buław = dziecko? Chyba większą uwagę zwrócić na swoją pociechę - zakończenie roku, poprawianie ocen, planowanie wakacji, urodziny itp. uczucia: Księżyc - 7 Buław lęk, strach, wewnętrzna walka z emocjami, chęć ucieczki, niepewność, nerwy dom: Głupiec - 2 pucharów zgoda, harmonia, szczęście, spokój, pojednanie, chwile tylko we dwoje, rozmowy, spotkania praca: Gwiazda - 10 Monet chyba jest dość oddalona od Twojego domu, za którym możesz tęsknić, ale wyżej masz królową mieczy, więc poradzisz sobie, skupisz się na tym, na czym powinnaś może kończycie jakiś projekt? Tutaj też nie widać, żadnych komplikacji, nagłych zwrotów akcji. Chyba będziesz czegoś nie pewna, ale szybko Ci przejdzie i znowu poczujesz się zrelaksowana. niespodzianka: 3 Miecze - As Buław decyzja podjęta wbrew sercu, wiadomość, po której masz nowy start albo ktoś wywoła u Ciebie smutek wydarzenie: Sprawiedliwość - 4 Monety decyzja związana z tym, co masz albo podjęcie takiej, aby niczego nie stracić ważna rozmowa, po której zaczniesz trzymać się bardziej tego, co już masz Rada: Rydwan- Paź pucharów wyjedź gdzieś, bądź uprzejma i życzliwa dla innych, dziel się, przyjmij zaproszenie, trzymaj się pozytywnego nastawienia, więcej otwartości czasami można napić się czegoś mocniejszego Cytuj
Trida Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź Buław Takie dziwne te karty widać, ze Ty bd robiła wszystko zgodnie z rozsądkiem, przeanalizujesz każdy ruch. uczucia ; Księżyc - 7 Buław Sfera marzeń i wspomnień, które są nieosiągalne. Trochę za dużo wh mnie bd nad tym się zastanawiała. dom; Głupiec - 2 pucharów Mile spędzone chwile z dziećmi i powiedziałabym, że zbliżysz się trochę do męża. Może jakieś wspólne wyjście? Randka praca : Gwiazda - 10 Monet Tu bym powiedziała, że jakaś premia, awans mały, podwyżka. Na pewno ktoś Cię doceni. niespodzianka: 3 Miecze - As Buław Jakieś przykre wydarzenie, usłyszysz niemiłe słowa :/ wydarzenie; Sprawiedliwośc - 4 Monety Planujesz jakiś niezbędny wydatek? Bo tak mi się to skojarzyło. Uważaj, co by Twoja latorośl nie złamała nogi (patrząc po ‘niespodziance’ i wydarzeniu takie miałam luźne skojarzenie) Rada ; Rydwan- Paź pucharów Działaj, działaj, działaj i daj się trochę ponieść uczuciom. Cytuj
x-latek Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 Rada ;Rydwan- Paź pucharów Jeszcze raz zajrzałem do tego wątku. Może te karty tu radzą, żeby bardziej skupić się na dziecku/objąć większą kontrolą nad córką? Ten Paź Pucharów bywa taki naiwny, lekkomyślny, czasami swawolny; skory do różnych zabaw, tych głupich zabaw też. W takim wypadku karty z pierwszego rozkładu też mówiłyby o rozsądnym podejściu (Twym, Królowa Mieczy) do rozmaitych pomysłów/zachcianek Pazia Buławowego. Cytuj
Lena75 Napisano 4 Lipca 2015 Autor Napisano 4 Lipca 2015 ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź BuławNo widać ze wciąż bede sie kierowała w zyciu rozsądkiem a nie uczuciami( Królowa )Byc moze czeka mnie wiosną jakaś miła niespodzianka,dostane jakąś szanse i być moze szykuje się podróż ( mozliwe bo w maju wybieramy się z mężem na urlop) W pierwszej połowie sporo pracy,brałam nadgodziny. W drugiej połowie, zaplanowany wyjazd na urlop. Złapanie oddechu. uczucia ;Księżyc - 7 Buław W moim zyciu uczuciowym pojawi się sporo lęku i strachu, ale dzielnie bedę sie bronić....Wciąz bede marzyć o czyms nieosiągalnym. Marzyłam..ale generalnie juz sobie odpusciłam. dom;Głupiec - 2 pucharów No widac ze skupie sie na mojej córce - czeka ją w maju egzamin III- klasisty.Poza tym rocznica Komuni...Dzień Dziecka... Generalnie w domu zgoda , szczęście i miłość. W domu wszystko w porządku, zadnych zgrzytów.Skupiona byłam przede wszystkim na dziecku. Pod koniec wiosny 2 -tyg wyjazd tylko z męzem. praca :Gwiazda - 10 Monet Wszystko bedzie w porzadku, stabilnie. Wszystko ok. niespodzianka:3 Miecze - As Buław Ups...czymś , kimś sie rozczaruję , ale bedzie to dla mnie szansa na rozwój samej siebie.Możliwe ze napłyną nowe, wazne informacje które zapoczatkuja nowe działania, inicjatywy. Własciwie to ja kogos rozczarowałam, do tego stopnia ze unika kontaktu. Szkoda bo fajna z niej dziewczyna , ale nic na siłę.Nie sadziłam tylko ze z tak błahej sprawy wyjdzie dramat. wydarzenie;Sprawiedliwośc - 4 Monety Zbiore to co zasiałam , słowem bede zbierac plony podjetych kiedys decyzji.W 4 Monet widze inwestowanie w dom , w przyszłośc rodziny, dziecka. Patrz wyzej ... niespodzianka.Poza tym skupiona byłam na dziecku . Rada ; Rydwan- Paź pucharów Stare zostawic za sobą - dążyć na przód, przed siebie.Wykorzystac szanse i zgodzić sie na kompromis lub pojednanie. Cytuj
Lena75 Napisano 4 Lipca 2015 Autor Napisano 4 Lipca 2015 WIOSNA : ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź Buław Albo po prostu minie Ci wesoło, radośnie, będzie słonko więc Ty z jednej strony intelektualnie będziesz podchodzić do życia ale z drugiej tak radośnie, bo słońce, bo wiosna uczucia ; Księżyc - 7 Buław Możesz Ty się bić z myślami, dom; Głupiec - 2 pucharów Rodzinnie, ciepło, dużo rozmów z najbliższymi. Czasami się powygłupiacie, ale wiosna będzie dla was bardzo korzystnym czasem takim tworzenia bliskich relacji, zacieśniania ich praca : Gwiazda - 10 Monet Pełna satysfakcja z pracy niespodzianka: 3 Miecze - As Buław Ktoś może złamać Ci serce nieopanowaniem języka. wydarzenie; Sprawiedliwośc - 4 Monety Dom będzie najważniejszy i najważniejsze wydarzenie będzie się kręcić w koło niego. ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź BuławKrólowa mieczy z giermkiem buław to taka bardzo spełniająca się osoba na poziomie intelektu, przygód, doświadczeń i pracy, ale akurat nie materialnie. Mądrość, przebiegłość, chyba lepiej nie będzie ci w drogę wchodzić uczucia ; Księżyc - 7 Buław ogólnie zagrożenie dla związku, taka posucha, z którą będziesz walczyła dom; Głupiec - 2 pucharów też pomyślałem o spotkaniach rodzinnych, dobry czas, życzliwość, zgoda, praca : Gwiazda - 10 Monet praca będzie dawała ci zadowolenie i godne wynagrodzenie, może podwyżka? nie wiem co tam robisz, ale możliwe też że jakiś projekt zakończysz pomyślnie stabilnie, bez obaw niespodzianka: 3 Miecze - As Buław coś przykrego po czym się w tobie zagotuje, ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź BuławWiosna będzie porą wytchnienia dla zawsze profesjonalnej Królowej Mieczy, dużo odpoczynku, zabawy, być może trochę kłótni, ale ogólnie czas wytchnienia od wymagających i trudnych zadań. Głupiec - 2 pucharów - dużo radości w wychowywaniu dzieci i satysfakcja z macierzyństwa; dzieci oczkiem w głowie praca : Gwiazda - 10 Monet - satysfakcja niespodzianka: jakos wydaje mi się, że nie będzie to miła niespodzianka ogólna aura ; Królowa Mieczy - Paź Buław Mniejsza już o podróż, ale tu ogólnie chodzi o porę roku. Sercowo to tego nie widzę kolorowo. Będziesz skłonna kierować się - tak jak zresztą piszesz - rozsądkiem, swym intelektem, brać sprawy takimi jakie naprawdę one są w realnym życiu. Tak czy siak, ten Paź Buław od czasu do czasu będzie inspirował Cię. Czy to w emocjach, czy w jakichś pomysłach na życie? Zobaczysz. uczucia ; Księżyc - 7 Buław Sporo tu marzeń i wyobrażeń. W tych 7 Buławach byłabyś zdeterminowana podjąć się jakiegoś romansu, ale... to też na chęciach się kończy. Pamiętam o tej Królowej Mieczy spod pierwszego pytania dom; Głupiec - 2 pucharów W większości skupisz się na dziecku. Poza tym energia będzie przepływać rownomiernie między Tobą, a pozostałymi członkami rodziny. praca : Gwiazda - 10 Monet Będzie stabilność. niespodzianka: 3 Miecze - As Buław Możesz poczuć się rozczarowana Rada ; Rydwan- Paź pucharów Rydwan to okiełznanie emocji. Panowanie umysłu nad emocjami. We wstępnym pytaniu Królowa Mieczy jakoby to potwierdzała. Masz trzymać się swych zasad jakich trzymasz się obecnie i będzie w porządku. Masz podążać tą ścieżką jaką podążasz teraz i będzie okay. Paź Pucharów jakkolwiek zachęcałby Cię do skorzystania z okazjonalnych szans, imprez, podróży. Wiesz, czasami trzeba dać ulżyć sobie. Jak to mówimy po polsku czasem - odchamić się. ogólna aura: Królowa Mieczy - Paź Buławprzez pierwszą część wiosny skupisz się na obowiązkach, podejmiesz rozsądną decyzję, w większości spraw zaczniesz kierować się intelektem, a podszepty serca zejdą na dalszy plan, czasami zawieje od Ciebie chłodem, ale wrzucisz na znacznie większy luz w drugiej połowie. Odetchniesz, nabierzesz energii, będziesz bardziej skora do flirtów i zaczepek, poczujesz się znowu młoda, obowiązki staną się lżejsze, wypełni Cię optymizm. Może też postanowisz odciąć się od czegoś/kogoś. Giermek buław = dziecko? Chyba większą uwagę zwrócić na swoją pociechę - zakończenie roku, poprawianie ocen, planowanie wakacji, urodziny itp. uczucia: Księżyc - 7 Buław wewnętrzna walka z emocjami, chęć ucieczki, dom: Głupiec - 2 pucharów zgoda, harmonia, szczęście, spokój, pojednanie, chwile tylko we dwoje, rozmowy, spotkania praca: Gwiazda - 10 Monet skupisz się na tym, na czym powinnaś Tutaj też nie widać, żadnych komplikacji, nagłych zwrotów akcji. niespodzianka: 3 Miecze - As Buław albo ktoś wywoła u Ciebie smutek wydarzenie: Sprawiedliwość - 4 Monety decyzja związana z tym, co masz albo podjęcie takiej, aby niczego nie stracić ważna rozmowa, po której zaczniesz trzymać się bardziej tego, co już masz Rada: Rydwan- Paź pucharów wyjedź gdzieś, bądź uprzejma i życzliwa dla innych, dziel się, przyjmij zaproszenie, trzymaj się pozytywnego nastawienia, więcej otwartości czasami można napić się czegoś mocniejszego Takie dziwne te karty widać, ze Ty bd robiła wszystko zgodnie z rozsądkiem, przeanalizujesz każdy ruch.Sfera marzeń i wspomnień, które są nieosiągalne. Trochę za dużo wh mnie bd nad tym się zastanawiała. Mile spędzone chwile z dziećmi i powiedziałabym, że zbliżysz się trochę do męża. Może jakieś wspólne wyjście? Randka Na pewno ktoś Cię doceni. Jakieś przykre wydarzenie, usłyszysz niemiłe słowa :/ Planujesz jakiś niezbędny wydatek? Bo tak mi się to skojarzyło. Działaj, działaj, działaj i daj się trochę ponieść uczuciom. Dziekuje wszystkim 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi