Skocz do zawartości

czy dojdzie do spotkania (ZWERYFIKOWANY)

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na spotkanie z panem na weekend? (wrozone z AW)

kolo fortuny, kaplan, kochankowie i dociagnelam jeszcze 2karty rydwan, sila

wydaje mi sie ze do spotkania nie dojdze, chyba pan nie moze sie zdecydowac, albo chcialby sie spotkac ale cos go powstrzymuje. moze bedzie jakis kontakt sms ale nic wiecej.

Napisano

Powiedziałabym, że dojdzie, jeśli wyciągniesz Pana za uszy, albo sama gdzieś dojedziesz, w każdym razie bardziej skłaniam się na tak.

Gość MaryjaMagdalena
Napisano (edytowane)

Także uważam że do spotkania dojdzie, nie trzeba było dokładać kart bo z podsumy tych 3 kart wychodzi karta Świat, a jak wiadomo karta ta mówi o pozytywnej odpowiedzi na zadane pytanie. Jedynie co mi się nasunęło jeszcze, to może się zmienic wcześniejszy ustalony plan jeśli chodzi o miejsce spotkania, tu mogą zajść zmiany ale do spotkania raczej dojdzie.

Edytowane przez MaryjaMagdalena
Napisano

To Koło na początku nie podoba mi się. Później jednak są Kochankowie, pod takim pytaniem to należałoby rozpatrywać tę kartę jako pewna komunikacja. I na końcu jeszcze masz Siłę.

Też sądzę podobnie jak Magdalena bez twarzy, że może zmienić się w międzyczasie pierwotnie ustalony plan, czy mogą zajść jakieś tam inne zmiany, lub jedno i drugie. Powinno dojść do spotkania.

Napisano

no ale wlasnie my nie mielismy zadnego planu. On jakby sie wycofal i nie odzywa sie od 2 dni. Pewnie jakbym do niego sie odezwala to moze bysmy sie spotkali, ale nie chce ciagle pierwsza wychodzic z inicjatywa jak widze ze jemu to chyba wszystko jedno. Takze ja na pewno pierwsza sie nie odezwe.

Napisano

Pewnie jakbyś napisała to w opisie sytuacji, tak jak należy, to byś dostała trafniejsze interpretacje.

Napisano

kolo fortuny, kaplan, kochankowie i dociagnelam jeszcze 2karty rydwan, sila

Papież raczej do ruchliwych nie należy. Ty będziesz nad tym myślała, może spotkasz go przypadkiem. Wydaje mi się że siła i rydwan raczej pokazują Twoje odczucie rosnącego wku.. no zdenerwowania na niego :)

Napisano

do spotkania doszlo ale o godzine pozniej niz mielismy sie spotkac z jego winy co mnie mocno wkurzylo.