Skocz do zawartości

Co zrobić? (ZWERYFIKOWANY)

babajaga33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam:-) Czy mam isć z moja partnerką na urodziny jej ojca. Jej rodzina jeszcze nie wie o naszym związku i szczerze mówiąc mam pewne obawy z tym związane.

10 mieczy, Sprawiedliwość, Siła - to karty mówiace o tym, co będzie sie działo jeśli pytający zrealizuje swoje zamierzenia

8 buław, Kapłanka, Rycerz mieczy - co przemawia przeciw działaniu, karty czytać jako odwrócone

Kochankowie - rezultat

Wg mnie nie nalezy działać zbyt szybko o czym mówia karty na dole rozkładu. Natomiast po dokładnym przeanalizowaniu za i przeciw i rozeznaniu sie w sytuacji sa większe szanse, ze rodzina nas zaakceptuje. To moja interpretacja.

Edytowane przez Czarownica
czytelniej proszę
Napisano
Witam:-) Czy mam isć z moja partnerką na urodziny jej ojca. Jej rodzina jeszcze nie wie o naszym związku i szczerze mówiąc mam pewne obawy z tym związane.

10 mieczy, Sprawiedliwość, Siła - to karty mówiace o tym, co będzie sie działo jeśli pytający zrealizuje swoje zamierzenia

8 buław, Kapłanka, Rycerz mieczy - co przemawia przeciw działaniu, karty czytać jako odwrócone

Kochankowie - rezultat

Wg mnie nie nalezy działać zbyt szybko o czym mówia karty na dole rozkładu. Natomiast po dokładnym przeanalizowaniu za i przeciw i rozeznaniu sie w sytuacji sa większe szanse, ze rodzina nas zaakceptuje. To moja interpretacja.

Okey więc ja odpowiem :D

1. Jesteś troszkę dręczony złymi myślami masz obawy ,ale wydaję mi się na na urodzinach będzie spokojnie a moc według mnie powinno byc okey .:D

2.Odwrócone karty nie znam się nie czytam

3.Kochankowie to dośc pozytywna karta możecie zostać zaakceptowani :) przez jej rodziców

Napisano

No właśnie, bo możecie się spotkać z brakiem akceptacji, albo zwyczajnie nie będzie fajnie, bo skupicie całą uwagę na Was. Jakoś bym właśnie tak jak mówisz postawiła na powolne tempo działania tutaj. Przeciw działaniu przemawia fakt, że Twoja partnerka nie jest chyba w 100% ujawniona?

Wspólne pojawienie się będzie przełomem, bardzo mocnym, więc wybierzcie dobry ku temu moment. Powodzenia.

Rezultat to Kochankowie, a moim zdaniem to oznacza ponowne przemyślenie sprawy, bo to karta decyzji. Więc może jednak wybrać inny czas niż urodziny.

Gość Euterpe
Napisano

w sprzeciwie masz dwie karty obrazujące ludzi: kapłankę i rycerza. Może tutaj chodzić o jej rodziców, z czego jedno z nich (pewnie pan) może być bardziej porywczy.

myślę że zaniechacie planu wpadnięcia tam albo przyjdziecie, ale jeszcze niczego nie ujawnicie.

Napisano

Oczywiście plany zostały zmienione. Nie ujawnimy sie na urodzinach:-)

• Lubię to! 1