Skocz do zawartości

Spotkanie z kumplem (ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyszłam z propozycją spotkania z kumplem, stwierdził że pomyśli nad czasem a w końcu że ma dużo na głowie i dzisiaj nic z tego. Jestem ciekawa czy do końca miesiąca spotkamy się?

Równowaga 6 buław 9 mieczy

Nie ma opcji, mi nawet będzie przykro z tego powodu. On będzie odwlekał to spotkanie ciągle.

Napisano

Widzę to spotkanie, ale na końcu miesiąca, gdzieś tak na szybko, możesz nie wierzyć do końca, że się spotkacie, kiedy on się zgodzi.

• Moderator
Napisano

oj nie sądzę, kolega chyba będzie Cię zbywał..

Napisano

czy do końca miesiąca spotkamy się? - Równowaga 6 buław 9 mieczy

- Równowaga to cierpliwość -

- w 6 buław ujawnił się On - możliwe że gdzieś wyjechał, ewentualnie chce Ci dać odczuć/czekaj jak Ci zależy/.

- w 9 mieczy widać to czekanie/Twoje/ oraz zamęczanie się myślami.

Co do czasu Umiar przedłuża w czasie, w 6 buław zależna jesteś od niego.

Wygląda więc na to, że nie spotkacie się do końca miesiąca.

Jest jeszcze opcja, że w 6 buław nagle Cię zaskoczy - może to być niespodziewany/krótki kontakt z jego strony, ale i tak Cię to nie zadowoli.

Napisano

Umiarkowanie 6 buław 9 mieczy - moim zdaniem nie, on jakby chciał mieć w tym miesiącu czas dla siebie i nic z tego. Jakby samo myślenie o tym, żeby się z kimś spotkać męczyło go :P

Gość Euterpe
Napisano

też jestem na nie. Żadna z tych kart nie mówi o spotkaniu, a umiarkowanie faktycznie jest podobne do wisielca w tym przypadku.

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

On się czuje osaczony przez Ciebie, na sile nic nie wskórasz, nie spotkacie się.

Gość grimmoire
Napisano

powtórzę :) również jestem zdania, że nie dojdzie do spotkania

Napisano
czy do końca miesiąca spotkamy się?

Niestety koleżanko...

Możliwe, że on coś tam zaproponuje w pewnym momencie ale i tak odwoła / nie dojdzie do spotkania.

Napisano
On się czuje osaczony przez Ciebie, na sile nic nie wskórasz, nie spotkacie się.

Nie nazwałabym tego osaczeniem, bo to jednak on dużo częściej do mnie pisze, a jednak wolę od czasu do czasu się zobaczyć a nie tylko whatsapp - szczególnie że to dobry Kumpel a staram się z każdym przynajmniej raz w miesiącu zobaczyć na żywo :P

Umiarkowanie 6 buław 9 mieczy - moim zdaniem nie, on jakby chciał mieć w tym miesiącu czas dla siebie i nic z tego. Jakby samo myślenie o tym, żeby się z kimś spotkać męczyło go :P

Faktycznie, Pan piszę magisterkę i w dodatku ma depresję (w sensie zdiagnozowaną przez lekarza) więc chyba faktycznie woli wszystko obserwować z daleka.

Dziękuję ^^

• Maestro
Napisano

Wg mnie z czasem będzie szansa na spotkanie z nim, ale ono samo niekoniecznie może być takie jak je sobie wymarzyłaś

Napisano
Wyszłam z propozycją spotkania z kumplem, stwierdził że pomyśli nad czasem a w końcu że ma dużo na głowie i dzisiaj nic z tego. Jestem ciekawa czy do końca miesiąca spotkamy się?

Wydaje mi się że nie...dla mnie równowaga to takie stanie w rozkroku, bez zmian, ...bedziesz próbowała cos zdziałac , ale bez skutku ( moze sie zgodzic , ale w ostatnim momencie cos mu wyskoczy) ostatnia karta mówi o smutku...chyba bedziesz troche zła i rożalona na niego.

Napisano

Nie ma opcji, mi nawet będzie przykro z tego powodu. On będzie odwlekał to spotkanie ciągle.

nie, bedzie próba spotkania, propozycja, umówienie sie, ale nie wypali w tym m-cu.

Równowaga to umiarkowanie XIV w talii RW? Czy sprawiedliwość (XI)

Napisano
Tak Umiarkowanie : )

Dziękuję :)

no to myślę, ze powodem bezie ten kumpel, albo inna atrakcyjniejsza dla niego "oferta"

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja:

Nie spotkaliśmy się, nawet jakoś kontakt się urwał - ja miałam kosmos na studiach :)

• Lubię to! 1