silver Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Rozłożyłam karty na tydzień. Karty okazały się być nie łaskawe. Aura: Paź Buław: energia dzieci i młodych osób będzie się przewijać w tym tygodniu Dom: 5 Buław:ciężkie wiosenne porządki, wyrzucę dużo nie potrzebnych rzeczy Uczucia:Rycerz Buław: Pan może mnie gdzieś zabierze, ogólnie ruch energia, będzie pomagał w gruntownych porządkach Praca : 10 Buław: kierat ciężka praca, trud Dobra rada 3 Pucharów:nie zamykaj się w domu wyjdź do ludzi Ostrzeżenie 8 Mieczy odwrócona - uświadomienie sobie własnej niewiedzy, braki w wykształceniu; mistyfikacja, oszustwo finansowe, strata materialna poniesiona na skutek własnej naiwności; zbyt duże ryzyko przyczyną strat; nieprzewidziane długi, trudności w spłaceniu długów; wzrastające obciążenia materialne; złe wieści dotyczące spraw finansowych; nadmierny materializm lub całkowita ignorancja w sprawach finansowych; zła organizacja pracy, trwonienie czasu; zgubienie pieniędzy lub ich kradzież. Niespodzianka: 8 Monet -dostanę się na szkolenie Cytuj
adivino Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 Aura: Paź Buław: żywotny ten tydzień Dom: 5 Buław:może dużo osób się przewinie Uczucia:Rycerz Buław: seks, mąż będzie się udzielał, mam nadzieję, że to nie spór z nim Praca : 10 Buław: przepracowywanie się Dobra rada 3 Pucharów: bądź optymistką, wyluzuj, spotykaj się z ludźmi Ostrzeżenie 8 Mieczy odwrócona - nie wiem jak odczytać ostrzeżenie w 8 mieczy odwróconej, chyba to samo co rada w 3 kielichów ;d Niespodzianka: 8 Monet - jeżeli jest taka możliwość, to może oznaczać to szkolenie, nowe zadanie, 8 monet to też dla mnie podejmowanie decyzji Cytuj
silver Napisano 17 Marca 2015 Autor Napisano 17 Marca 2015 No więc powstał problem jak odczytać odwróconą 8 Mieczy jako ostrzeżenie? Czy zrobiłam to dobrze? Cytuj
adivino Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Ja nie jestem za odwracaniem kart, nie wiem po co komu to Cytuj
silver Napisano 28 Marca 2015 Autor Napisano 28 Marca 2015 Witam Jestem Już po szkoleniu Jak wiadomo była możliwość i dostałam się. Po kolei w czwartek byłam na chrzcinach a w piątek umarła mi babcia No i to tyle PS. Dalej nie wiem jak czytać tą odwróconą kartę. Mógł by ktoś pomóc? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi