nigth Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) Witam serdecznie, W zwiazku z moja trudna sytuacja w sferze uczuciowej (niestety biore rozwod - data rozprawy wyznaczona), poprosilem znajoma o rozklad na przyszlosc w sferze uczuciowej - co dalej, bo juz sam nie jestem niczego pewny (uczucia ogolnie ale nie na relacje z malzonka). Przedstawila mi swoja interpretacje, ale ja to widze troszke inaczej, wiec prosze o dodatkowa podpowiedz. oto karty; 4 puchary - tesknota, smutek, wycofanie sie, wstret, marzenia o czyms nowym (hmm... jakas tesknota jest, napewno smutek, zal, wstret po tym co sie stalo, chec poznania kogos nowego, pragnienie powrotu ciepla - uczuc) 4 bulawy - romans, wolny zwiazek, przyjaznie, zycie bez konfliktow(??), wazne wydazenie, nowe mile kontakty... (romans - hmm - trzeba miec wewnetrzne zasady nawet w separacji - to nie dla mnie, raczej mile kontakty z kobietami - cieple - sasiadki, dziewczyny z kursow, kolezanki itp. - jest bardzo milo, wazna sprawa to nadchodzacy rozwod, na ten moment cisza- chyba przed burza. 4 miecze - analiza, kalkulacja, bilans zyskow i strat, izolacja, odpoczynek od przeszlosci, tulaczka na obczyznie, (Czeka mnie wyjazd na inny kontynent - na kilka miesiecy, ale po 6 do 8 tygodni powrot na dwa tygodnie do domu, tam odpoczne psychicznie, zregeneruje sily, przemysle wszystko...) as bulaw - szansa na nowy zwiazek lub ozywienie starego, namietnosc, przygoda milosna, inicjatywa... ( tu juz pojawiaja sie tzw schody - nie wiem jak to widziec, pragne uczuc na dluzszy czas ale nie jednorazowego ekscesu) Znajoma powiedziala, ze pojawi sie krolowa pucharow - rozumiem, ze to kochajaca pelna ciepla kobieta, matka, byc moze osoba z przeszlosci, oddana zwiazkowi, kochliwa, mloda blondynka o niebieskich oczach - hmm... ex ma brazowe. (karta oznacza zgodne malzenstwo, rozwiazanie trudnej kwesti, odprezenie po okresie napiecia) Co do mojej (nieskromnie mowiac dobrej) intuicji, czuje ze do rozwodu dojdzie. Licze na sprawiedliwe rozwiazania dla nas obojga, od niczego sie nie uchylam (nie uchylalem) i nie czuje takiej potrzeby. Moj wyjazd da czas do przemyslen. Cieplych kobiet poznalem wiele i zapewne jeszcze poznam sporo, ale czuje ze moja ex bedzie chciala rozmowy, zaluje lub bedzie zalowac swoich poczynan i decyzji. Ja sobie w kazdym badz razie poradze i odbuduje swoje zycie - jestem cierpliwy... Pozdrawiam Edytowane 17 Marca 2015 przez nigth Cytuj
Czarownica Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 sytuacja uczuciowa w najbliższym czasie 4 kieli 4 buław 4 mieczy as buław - po tych kartach myślę tak jak Ty, że do rozwodu dojdzie i to Ci otworzy po pewnym czasie po prostu możliwość zaczęcia wszystkiego od nowa z kimś innym. 4 buław czyli karta związku znajduje się w otoczeniu dwóch czwórek, które wskazują na brak satysfakcji w obecnej relacji (4 kieli + 4 buław) i rozwiązanie jako odizolowanie się, a w tym wypadku rozwód (4 buław + 4 mieczy). Czwórki to ogólnie są karty statyczne, więc skoro najbardziej optymistyczna z nich tkwi między tymi dwiema, to oznacza to, że obecny związek nie jest już do wyprowadzenia z impasu. As buław jest zapowiedzią nowych możliwości, które nadejdą po (wydaje się bezkonfliktowym) rozwodzie. Nie wiem skąd się wzięła u znajomej ta Królowa kieli, pewnie dociągnęła do Asa buław, w każdym razie szansę na ułożenie sobie życia masz. A to, jak to uczynisz (raczej to będzie stałą relacja po okrzepnięciu- bo nie widać byś od razu się w coś wplątywał, 4 mieczy sugeruje, że potrzebujesz takiego czasu na ukojenie), to już zależy od Ciebie. Możliwości w każdym razie będą. Powodzenia. Cytuj
nigth Napisano 15 Marca 2015 Autor Napisano 15 Marca 2015 Nie wszystko rozumiem... "Czwórki to ogólnie są karty statyczne, więc skoro najbardziej optymistyczna z nich tkwi między tymi dwiema, to oznacza to, że obecny związek nie jest już do wyprowadzenia z impasu. As buław jest zapowiedzią nowych możliwości, które nadejdą po (wydaje się bezkonfliktowym) rozwodzie." Czyli do rozwodu dojdzie - tak podpowiada mi intuicja - ale czy do bezkonfliktowego? Czuje, ze bedzie starala sie uzyskac jak najwiecej dla siebie - ja chce tylko sprawiedliwej decyzji. Prawda - brak satysfakcji w obecnej relacji - zal i rozczarowanie. "Nie wiem skąd się wzięła u znajomej ta Królowa kieli, pewnie dociągnęła do Asa buław, w każdym razie szansę na ułożenie sobie życia masz. A to, jak to uczynisz (raczej to będzie stałą relacja po okrzepnięciu- bo nie widać byś od razu się w coś wplątywał, 4 mieczy sugeruje, że potrzebujesz takiego czasu na ukojenie), to już zależy od Ciebie. Możliwości w każdym razie będą. Powodzenia." Jasne, ze mam. Jestem mlody i piekny, a milosci do ofiarowania mam w sobie tyle ze szok... byle cos stalego. Tylko nie rozumiem, czy z nowa osoba czy z malzonka - mowi sie, ze kazde malzenstwo jest do odratowania ale podgrzewany rosol nie smakuje tak samo. Wlasnie na to jest ten czas przemyslen - moj wyjazd. Tylko czemu intuicja podpowiada mi czekac i mowi ze ona przyjdzie (moze przyjdzie ale nie w takich intencjach o jakich mysle). Snia mi sie dziwne rzeczy - moze to podpowiedz. W sumie poznalem blondynke o niebieskich oczach do ktorej narazie zachowuje dystans... Ivi123 jakies 3 miesiace temu tez nie wrozyla niczego dobrego na przyszlosc z eks http://www.ezoforum.pl/powroze/82985-powroze-5-osob-9.html. Dziekuje serdecznie Pani Administrator:) Cytuj
Czarownica Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 Moim zdaniem rozwód bezkonfliktowy, bo na przyszłość w sferze uczuć nie ukazały się żadne karty walki i szarpaniny, np 5 buław, 7 buław, 5 mieczy etc. Myślę więc, że pójdzie to sprawnie (bez orzeczenia o winie) i bez przesadnych dramatów. Przynajmniej po tych kartach;) I jak już mówiłam - moim zdaniem te szanse to będą z nową osobą. Ale to tylko interpretacja cudzych kart i to stawianych ogólnie na sytuację uczuciową, a nie na konkretne pytanie np "jak w ciągu najbliższych 3 miesięcy potoczy się relacja z małżonką". Więc jakiś super konkretów też bym nie starała się wyciągać, skoro pytanie było ogólne. Jeśli masz pomysł, by zapobiec rozwodowi i chcesz tego, to próbuj, wiadomo bez działania i inicjatywy własnej się nie dowiesz. Ale moim zdaniem to trochę jałowy grunt. 1 Cytuj
niiwa Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 Witaj nigth:) cyt." W zwiazku z moja trudna sytuacja w sferze uczuciowej (niestety biore rozwod - data rozprawy wyznaczona), poprosilem znajoma o rozklad na przyszlosc w sferze uczuciowej - co dalej, bo juz sam nie jetem niczego pewny (uczucia ogolnie ale nie na relacje z malzonka). cyt." - rozumiem więc, że pytasz o uczucia ogólnie /nie mając nikogo na myśli/- a głównie nie chodzi o relację z obecną małżonką?/tak jak piszesz/ ?? pytasz więc o przyszłość uczuciową ogólnie, wykluczając Twoją obecną partnerkę? - poza tym - jakiemu rozkładowi przypisać karty, które podałeś? - to ważne - jaką pozycję w rozkładzie miała poszczególna karta? Pytam, bo aby zinterpretować karty, trzeba znać Konkretne pytanie do kart oraz pozycje kart w rozkładzie. Pozdrawiam. Cytuj
nigth Napisano 15 Marca 2015 Autor Napisano 15 Marca 2015 Witaj niiwa:) Dziekuje za zainteresowanie. Tak pytalem o uczucia ogolnie, ale nie wykluczajac jej ale nie wchodzac tylko w relacje z nia(jak sie sprawy sercowe potocza, czy pojawi sie inna kobieta czy moze po jakis przemysleniach stworzymy cos jeszcze raz z malzonka). Troche zakrecilem to Niestety nie wiem jaki to rozklad, znam tylko kolejnosc - tak ja zapisalem. Wiem tylko tyle, ze musze byc cierpliwy i kierowac sie intuicja. Pragne jakos sobie pomoc, ale czas chyba najlepszym doradca. Pozdrawiam rowniez. Cytuj
niiwa Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 4 pucharów 4 buław 4 mieczy As buław - 4-ki dają zastój,stagnacja, trzymanie się tego co jest, trwanie. Jest więc niezadowolenie i tęsknota za czymś innym/4 puch/., jest też stały związek, który związał i dał oparcie/4 buł/., - obecnie jest separacja, oddalenie, rozmyślania/4 mieczy/. Ale As buław to Energia życia - to impuls do działania, wyjście z 4-kowej stagnacji do działania. W Asie B. pojawia się więc duża siła i motywacja do działania - ale ta karta nie wskazuje kierunku działań. Cytuj
nigth Napisano 15 Marca 2015 Autor Napisano 15 Marca 2015 Dziekuje, Mysle, ze cos ruszy sie po pierwszym etapie mojej podrozy. A jak rozumiec (chyba dociagnieta) Karte Krolowej pucharow? ona wskazuje konkretnie na osobe ale tez trudno zinterpretowac kto to... Cytuj
niiwa Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 QPucharów w otoczeniu Twoich kart oznacza moim zdaniem kogoś, kogo bardzo dobrze znasz. Może nią być zarówno Twoja żona /zastanów się więc nad tym co was poróżniło i czy Ona faktycznie chce rozwodu?? - no chyba, że to Ty za tym obstajesz. - te 4-ki jednak wg mnie zatrzymują cały bieg rozwodu - brak decyzji, impas 1 Cytuj
nigth Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam, Weryfikacja poczatkowa... otoz do rozwodu doszlo, choc to jeszcze nie koniec. Odbyl sie bez jakis przepychanek slownych ale moja ex to zaborcza osoba, wszelkimi sposobami probowala przekonac sad na swoja strone... Zrozumialem wiele rzeczy wtedy. Mozliwosci sa... ale juz sam nic nie wiem. Cdn. Pozdrawiam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi