aquarus Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 Dobry wieczór, od kilku dni śni mi się zmarła mama. Zawsze jest obok swojego grobu (z grobem jest coś "nie tak": zniszczony albo brudny). Mama z uśmiechem na twarzy mnie przytula..widzę radość w jej oczach i czuje dosłownie jej mocny uścisk na swoim ciele. Raczej nic do mnie nie mówi, mówi np. coś do taty. Bardzo proszę o interpretację tego snu. Dodam tylko,że codziennie modlę się za mamę, jeździmy na jej grób też dosyć często, pomnik naprawdę jest zadbany. Mama odeszła 3 miesiące temu. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj
Tamaya Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Fakt, że we śnie jest zadowolona i przytula Cię odbieram pozytywnie jeśli chodzi o jej osobę. Gdyby czegoś więcej od Ciebie potrzebowała, lub znajdowała się w trudnej sytuacji przyśniłaby Ci się inaczej wyglądając, lub na coś się skarżąc. To obejmowanie może ponadto sugerować, że Cię wspiera z tamtej strony, albo próbuje pocieszyć, abyś się tak o nią nie martwiła. We śnie natomiast zwraca się do twojego ojca, więc może ma jeszcze jakąś zaległą sprawę z nim. Czy może nosi on za coś do niej urazę, z którą nie może sobie do końca poradzić? Albo nie dopełnił jakichś zobowiązań według jej woli, których jest świadomy i są wykonalne. Chyba, że te słowa do niego to też pocieszenie by tak nie rozpaczał. Zastanawia mnie tylko ten zniszczony grób skoro realnie o niego dbacie. Może zmarła próbuje pokazać, że to co tu zostało przemija, nie ma takiego znaczenia jak to co jest po tamtej stronie. Póki możecie dbacie o jej miejsce spoczynku, ale dla niej ważniejsze jest Wasze szczęście i pogodzenie się z tą chwilową rozłąką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi