Skocz do zawartości

Romans, rozwój, przebieg...

martina78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, prosze o pomoc w interpretacji rozkladu...chodzi o relacje miedzy dwojgiem, przy czym obie strony sa w zwiazkach. Na pytanie o przebieg wyszly mi nastepujace Karty:

1-jakie racje bytu ma ten zwiazek-Pustelnik

2-jego uczucia-reg.

3,4- co bedzie w najblizszym czasie-krolowa Monet i arcykaplan

5-wplyw na obecny zwiazek-sprawiedliwosc

6- czy zostanie zachowana tajemnica-rydwan

7,8- co przyniesie dalsza przyszlosc-swiat i krol mieczy.

Miedzy nami jest duza odleglosc. ..i w chwili obecnej przestalismy sie kontaktowac.Ten pan jest zawodowo w moim miescie znow w niedlugim czasie.Zastanawiam sie czy on nawiaze ponownie kontakt. Spedzilismy juz razem upojny wieczor...sama chyba jestem zbyt malo obiektywna...

Pomoc w interpretacji? A gdzie Twoja interpretacja?

Edytowane przez Czarownica
reg.
Napisano (edytowane)
Witam, prosze o pomoc w interpretacji rozkladu...chodzi o relacje miedzy dwojgiem , przy czym obie strony sa w zwiazkach. Na pytanie o przebieg wyszly mi nastepujace Karty:

1-jakie racje bytu ma ten zwiazek-Pustelnik

2-jego uczucia-reg.

3,4- co bedzie w najblizszym czasie-krolowa Monet i arcykaplan

5-wplyw na obecny zwiazek-sprawiedliwosc

6- czy zostanie zachowana tajemnica-rydwan

7,8- co przyniesie dalsza przyszlosc-swiat i krol mieczy.

Miedzy nami jest duza odleglosc. ..i w chwili obecnej przestalismy sie kontaktowac.Ten pan jest zawodowo w moim miescie znow w niedlugim czasie.Zastanawiam sie czy on nawiaze ponownie kontakt. Spedzilismy juz razem upojny wieczor...sama chyba jestem zbyt malo obiektywna...

1.On zamknięty w sobie refleksyjny ty tez taki troszkę oddalony uczuciowo takie przemyślenia obojga nie widzę tu jakiś wielkich uczuć

reg.

3/4.Ty byś chciała się z nim związać ale on będzie taki bierny wątpię żeby chciał się wejść w głęboką relacje może dlatego ze jest czyimś mężem ?

5 Tobie radziłabym obiektywizm/czas rozrachunku.Być odpowiedzialnym za sytuacje i związane z tym konsekwencje.

6. Rywan tak zostanie dochowana :D jesli ktoras ze stron nie ucieknie i nie wyzna komus

7.Każde z was może pójść własną drogą a on może poczuć się zraniony lub jest chłodny emocjonalnie w ostateczności zajmie się swoją

karierą

Edytowane przez cinderellaa
Napisano

Dziekuje...tez mi to mniej wiecej podobnie wyszlo, ale ciesze sie z twojej odpowiedzi...to co mnie troche zastanswia to ta krolowa monet...czy to nie wypadaloby na to ze ja pierwsza musialabym zrobic ruch w jego strone jezeli chce kontynuacji?

Napisano

Nie raczej nie to królowa monet to taka elegancka lubi się dobrze ubrać ona raczej czeka na ruch mężczyzny niż sama przejmuję incjatywę :D Nie widzę tu poważnej relacji :D

Napisano

Czy twoim zdaniem on sie do mnie odezwie? Bo mi tu zadna karta jakos konkretnie na kontynacje nie wyglada...

Napisano

Proszę zapoznać się z Regulaminem działu,

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Czy pytanie tyczy się Ciebie? "chodzi o relacje miedzy dwojgiem"

Napisano

Tak..to pytanie dotyczy mnie..uzylam rozkladu na romans...

karta xwskazywalaby wedlug mnie ze jest nadal chec kontynuowania tego romansu..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...