Skocz do zawartości

Dietka

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiosna więc postanowiłam zmienić nawyki żywieniowe i zrzucić trochę ciałka :)

Jakie będą rezultaty mojej dietki do końca marca?

Mag Sąd Kochankowie 7 monet

Pod koniec miesiąca zacznę chyba podjadać :) ale 7 monet raczej pokazuje moje zadowolenie i dobre samopoczucie więc chyba coś schudnę. Mag może pokazywać mój zapał w przygotowywaniu zdrowych posiłków.

Co myślicie?

Napisano

Mi 7 monet to zawsze wszelkie starania przedłuża w czasie, będziesz wypatrywać tych kosmicznych efektów, a jakoś tak niespecjalnie się pojawią tak na już. Raczej przygotuj się na dłuższe starcie, karty masz ładne, więc jeśli determinacja Ci nie opadnie to efekty będą ładne. Ale nie w tym czasie o jaki pytasz.

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

W sumie ok, ale nie wczesniej efekty jak październik

Napisano
W sumie ok, ale nie wczesniej efekty jak październik

O rety, no to podcięte skrzydła na starcie :lol:

• Maestro
Napisano

Powinno byc ok, co nieco zgubisz i to nawet szybko, ale dietę sobie przedłużysz, bo Ci się spodoba ten spadek wagi;)

Napisano

Do końca marca nie będzie zadowalającego efektu, więc będziesz miała chwile zwątpienia. Ale mag świadczy o tym, że tak - da się, ale trzeba będzie dietkę przedłużyć :)

Gość Daffne
Napisano

Do końca marca nie zaonbserwujesz znaczących zmian w wadze, aby były efekty trzeba bedzie poczekać dłużej...:). Powodzenia

Napisano

Dziękuję :)

Cudów się nie spodziewam - moje założenie to schudnąć jedną dziurkę w pasku :D

Napisano
Dziękuję :)

Cudów się nie spodziewam - moje założenie to schudnąć jedną dziurkę w pasku :D

No dużo zależy od tego co ile cm są te dziurki ;D

Napisano

ja to srednio widzę, niesttey.

na początku zapał, chęci i konsekwencja (I mag). Potem powrót do starych nawyków (XX sąd) i podjadanie, pokusy (VI zakoachani). Potem typowe 7 monet (aaa tam)

Napisano
No dużo zależy od tego co ile cm są te dziurki ;D

Oj mały odstęp :D Jestem zwolenniczką małych pesymistycznych kroczków :D Zakładam mniej, bo później większa radość albo mniejsze rozczarowanie i nie czuję takiej presji na sobie :D

Gość Euterpe
Napisano

Jakie będą rezultaty mojej dietki do końca marca? Mag Sąd Kochankowie 7 monet

Mag - dasz coś z siebie

sąd - poczujesz więcej luzu

kochankowie - zastanowisz się czy poprzestać tylko na tym miesiącu czy iść dalej

7 denarów - efekt będzie zadowalający i chyba zechcesz kontynuować dietę

Napisano

Przede wszystkim ustal swoją motywację - czy pragniesz schudnąć dla siebie czy dla jakiegoś Pana?

7 denarów stawia raczej na późniejsze ale trwałe/stałe efekty wcześniejszych starań - trwaj więc w postanowieniu dla siebie - ale to będzie wymagało

czasu, pracy własnej i konsekwencji.

Powodzenia

Napisano

7 monet to powolny, ale stały postęp. Musisz cierpliwie i sukcesywnie trwać w swoich postanowieniach. 7 monet to też karta lenia, więc duże prawdopodobieństwo, że odpuścisz. Do głowy Ci też może przyjść odchudzanie za pomocą tabletek. Bardzo krótki czas sobie dałaś, ale też nie wiem jak dużo chcesz schudnąć.

Karty mówią, abyś ograniczyła przyprawy oraz potrawy kwaśne, używki i surowe owoce, postaw na posiłki gotowane i zwiększ ich ilość w ciągu dnia. Ograniczyć węglowodany i zwiększyć fosfolipidy.

Na koniec dla pokrzepienia: z sumy XII Wisielec - nie schudniesz ;-) a przynajmniej nie teraz.

Pozdrawiam,

:-)

Napisano
Wiosna więc postanowiłam zmienić nawyki żywieniowe i zrzucić trochę ciałka :)

Jakie będą rezultaty mojej dietki do końca marca?

Mag Sąd Kochankowie 7 monet

No zaczniesz niemalże z kopyta i na marcu się nie skończy ale jak zobaczysz pierwsze efekty (kochankowie) to pociągniesz to wszystko dalej. I skorzysta z owej diety nie tylko pasek w spodniach ale też wg mnie poprawią się Twoje wyniki u lekarza (w sensie witaminy etc).

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja:

W marcu schudłam więcej niż założyłam, dietę przeciągłam na kwiecień ale przez święta trochę nadrobiłam (ale nie wróciłam do punktu wyjścia).

Dziękuję wszystkich za odpowiedzi :)