afercia Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 Wiosna więc postanowiłam zmienić nawyki żywieniowe i zrzucić trochę ciałka Jakie będą rezultaty mojej dietki do końca marca? Mag Sąd Kochankowie 7 monet Pod koniec miesiąca zacznę chyba podjadać ale 7 monet raczej pokazuje moje zadowolenie i dobre samopoczucie więc chyba coś schudnę. Mag może pokazywać mój zapał w przygotowywaniu zdrowych posiłków. Co myślicie? Cytuj
Czarownica Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 Mi 7 monet to zawsze wszelkie starania przedłuża w czasie, będziesz wypatrywać tych kosmicznych efektów, a jakoś tak niespecjalnie się pojawią tak na już. Raczej przygotuj się na dłuższe starcie, karty masz ładne, więc jeśli determinacja Ci nie opadnie to efekty będą ładne. Ale nie w tym czasie o jaki pytasz. Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 W sumie ok, ale nie wczesniej efekty jak październik Cytuj
Czarownica Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 W sumie ok, ale nie wczesniej efekty jak październik O rety, no to podcięte skrzydła na starcie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Marca 2015 Maestro Napisano 18 Marca 2015 Powinno byc ok, co nieco zgubisz i to nawet szybko, ale dietę sobie przedłużysz, bo Ci się spodoba ten spadek wagi;) Cytuj
adivino Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Do końca marca nie będzie zadowalającego efektu, więc będziesz miała chwile zwątpienia. Ale mag świadczy o tym, że tak - da się, ale trzeba będzie dietkę przedłużyć Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Do końca marca nie zaonbserwujesz znaczących zmian w wadze, aby były efekty trzeba bedzie poczekać dłużej.... Powodzenia Cytuj
afercia Napisano 19 Marca 2015 Autor Napisano 19 Marca 2015 Dziękuję Cudów się nie spodziewam - moje założenie to schudnąć jedną dziurkę w pasku Cytuj
Czarownica Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Dziękuję Cudów się nie spodziewam - moje założenie to schudnąć jedną dziurkę w pasku No dużo zależy od tego co ile cm są te dziurki ;D Cytuj
emilr Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 ja to srednio widzę, niesttey. na początku zapał, chęci i konsekwencja (I mag). Potem powrót do starych nawyków (XX sąd) i podjadanie, pokusy (VI zakoachani). Potem typowe 7 monet (aaa tam) Cytuj
afercia Napisano 19 Marca 2015 Autor Napisano 19 Marca 2015 No dużo zależy od tego co ile cm są te dziurki ;D Oj mały odstęp Jestem zwolenniczką małych pesymistycznych kroczków Zakładam mniej, bo później większa radość albo mniejsze rozczarowanie i nie czuję takiej presji na sobie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Jakie będą rezultaty mojej dietki do końca marca? Mag Sąd Kochankowie 7 monet Mag - dasz coś z siebie sąd - poczujesz więcej luzu kochankowie - zastanowisz się czy poprzestać tylko na tym miesiącu czy iść dalej 7 denarów - efekt będzie zadowalający i chyba zechcesz kontynuować dietę Cytuj
niiwa Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Przede wszystkim ustal swoją motywację - czy pragniesz schudnąć dla siebie czy dla jakiegoś Pana? 7 denarów stawia raczej na późniejsze ale trwałe/stałe efekty wcześniejszych starań - trwaj więc w postanowieniu dla siebie - ale to będzie wymagało czasu, pracy własnej i konsekwencji. Powodzenia Cytuj
Grahanka Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 7 monet to powolny, ale stały postęp. Musisz cierpliwie i sukcesywnie trwać w swoich postanowieniach. 7 monet to też karta lenia, więc duże prawdopodobieństwo, że odpuścisz. Do głowy Ci też może przyjść odchudzanie za pomocą tabletek. Bardzo krótki czas sobie dałaś, ale też nie wiem jak dużo chcesz schudnąć. Karty mówią, abyś ograniczyła przyprawy oraz potrawy kwaśne, używki i surowe owoce, postaw na posiłki gotowane i zwiększ ich ilość w ciągu dnia. Ograniczyć węglowodany i zwiększyć fosfolipidy. Na koniec dla pokrzepienia: z sumy XII Wisielec - nie schudniesz ;-) a przynajmniej nie teraz. Pozdrawiam, :-) Cytuj
Trida Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 Wiosna więc postanowiłam zmienić nawyki żywieniowe i zrzucić trochę ciałka Jakie będą rezultaty mojej dietki do końca marca? Mag Sąd Kochankowie 7 monet No zaczniesz niemalże z kopyta i na marcu się nie skończy ale jak zobaczysz pierwsze efekty (kochankowie) to pociągniesz to wszystko dalej. I skorzysta z owej diety nie tylko pasek w spodniach ale też wg mnie poprawią się Twoje wyniki u lekarza (w sensie witaminy etc). Cytuj
afercia Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Napisano 23 Kwietnia 2015 Weryfikacja: W marcu schudłam więcej niż założyłam, dietę przeciągłam na kwiecień ale przez święta trochę nadrobiłam (ale nie wróciłam do punktu wyjścia). Dziękuję wszystkich za odpowiedzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi