AmberBlue Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Witam! Jestem juz jakiś czas w Anglii, ale zastanawiałam się czy jest sens zostawać dłużej czy wracac . Bo nie wiem w sumie, jak pewne sprawy mi się tu uloza. 5 mieczy -król monet - 8 bulaw A do tego 3 odłożone karty to Giermek kielichów- 6 mieczy -kochankowie 5 mieczy - za mną duzo czasu straconego i zmarnowanego, był!am zawiedziona Król momnet - pomnożenie bogactwa korzyści finansowe 8 - poczyniam postępy, sprawy przyspieszaja Giermek kielichów to ja, młoda wrażliwa kobieta O duszy artystycznej 6 mieczy to oznacza nowa drogę nowa życie zostawiam stare za sobą Kochankowie - mozliwe ze się zakocham Proszę o pomoc w interpretacji u mnie jak widać słabo xd Cytuj
x-latek Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Jako tako swą interpretację podałaś. Ale jakie to są konkretne pytania? Bez konkretnych pytań będzie więcej zgadywanki, niż prawdziwego czytania kart. Rozumiem ogólnie o co Ci chodzi, ale brak tu jest konkretnych pytań. Np. jak me osobiste losy potoczą się jeśli tu zostanę? Lub - czy zostanie tu to byłaby moja dobra decyzja biorąc pod uwagę me najwyższe dobro? Uważam, że na takie coś to przydałby sie rozkład jakiś bardziej kompleksowy, niż tylko 3 równoległe karty. Np. rozkład "Decyzja" w/g Chrzanowskiej, czy jakiś inny rozkład na dylemat. Pomyśl. Cytuj
adivino Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 AmberBlue, twoja interpretacja ma się nijak do pytania...każda karta interpretowana na sucho oddzielnie bez odniesienia do pytania..hm.. Masz złe nastawienie i nie widzisz perspektyw.. sądzę, że i tak wrócisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi