nuvvik Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 czy oprocz tarczy algizowej istnieje jakis skrypt pomagajacy przebrnac przez nastpeujace zmiany: - zmiana miejscowosci zamieszkania - poszukiwanie nowej pracy - rozwiazanie spraw biurokratycznych zwiazanych z dotychczasowym zatrudnieniem i mieszkaniem (odszkodowania z tytulu zwolnien grupwych, nie miekszam w PL) skrypt wspomagajacy: zyczliwosc ze strony urzedow, osob majacych wplyw i odpowiedzialnosc za moje pieniadze, ulatwienie dla poszukiwania nowej pracy, a nawet jesli to mozliwe (wg panujacego prawa jest to mozliwe, ale trudne do uzyskania w praktyce), odszkodowanie w formie przeniesienia do innej miejscowosci do firmy o podobnej dzialalnosci - tak zeby jednak byla ta ciaglosc zatrudnienia. Cytuj
nuvvik Napisano 18 Marca 2015 Autor Napisano 18 Marca 2015 wiec najpierw sprawy urzedowo - finansowe: pomyslnosc potem dopiero: odszkodowanie w pracy w formie przeniesienia, lub wysokie odszkodowanie pieniezne. Uwaga: nie chce pracowac w dotychczasowym miejscu pracy, bardzo zalezy mi na wyprowadzce do drugiej intuicyjnie podchodzac mysle o hagal raido sowilo, za pierwszy problem nie wiem jak sie zabrac Cytuj
nuvvik Napisano 7 Lipca 2015 Autor Napisano 7 Lipca 2015 a wiec: wiekszosc spraw przebiegla raczej pomyslnie. od stworzenia skryptu poznalam mnooostwo ludzi, bardzo czeste spotkania z nowymi i starymi znajomymi. Po prostu wychodzilam z domu i spotykalam jakichs znajomych. Znalazlam nowa prace w miejscu do ktorego chcialam sie przeprowadzic. Teraz prosba: nie znalazlam w skryptach na prace zadnej sugestiii. Potrzebny bylby skryot wspomagajacy moje projekty, tak zeby byly zatwierdzane, oraz wiecej kontrahentow. Ogolnie pomyslnosc. Dzieki z gory Cytuj
nuvvik Napisano 9 Lipca 2015 Autor Napisano 9 Lipca 2015 sa to dwie odrebne plaszczyzny. najlepiej w obecnej sytuacji zrobiloby powiększenie liczby kontrahentów. kontrahenci decydują o zatwierdzeniu projektów ktorych jestem autorem. kolejna sprawa to moja ambicja aby zajac się wdrazaniem nowych technologii. w skrocie: pozyskanie wiekszej ilości pewnych I zdecydowanych kontrahentów plus ewentualnie pozycja w firmie - przychylność kierownictwa I zlecenie mi zadan związanych z nowymi technologiami dostepnymi wkrótce w tej firmie. Cytuj
nuvvik Napisano 14 Lipca 2015 Autor Napisano 14 Lipca 2015 transformacjo ponawiam prośbę o skrypt. dziękuję z góry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi