h20kas Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Moje uczucia w kwietniu Słońce--->Rycerz buław ----> Król buław no podejrzewam, że ktoś się pojawi...jakiś przystojny brunet i słonko będzie nam grzać, miła relacja Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Marca 2015 Maestro Napisano 20 Marca 2015 Masz kilku podrywaczy koło siebie..i będą skakać dość mocno koło Ciebie;) Cytuj
Beata39 Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Jacyś mocni, żywiołowi panowie będą się kręcić koło ciebie. Tak jak wokół słońca krążą planety. Ale czy coś z tego będzie? Nie ma tu takiej karty która by o tym mówiła. Może tylko będą cię "wielbić" z daleka. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Marca 2015 Napisano 21 Marca 2015 Moje uczucia w kwietniu Słońce--->Rycerz buław ----> Król buław same męskie karty, więc będzie jeden albo przybędzie ich więcej. Twoje uczucia będą się kręcić wokół jakiegoś pana, poczujesz, że on ma nad wszystkim kontrolę bardziej skupisz się na nim niż na sobie pierwsze dwie karty skojarzyły mi się z świętami Może więc być tak, że z początku one mogą Cię pochłonąć, a pan pojawi się pod koniec miesiąca. Jeżeli pracujesz, król buław mógł pokazać szefa. Pozostałe karty wtedy mogły zobrazować Twoje zabieganie, kręcenie się wokół niego, wypełnianie obowiązków związanych z pracą. Jednym słowem - chyba bardziej skupisz się na robocie. Cytuj
Trida Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 Moje uczucia w kwietniuSłońce--->Rycerz buław ----> Król buław Romansik jak nic koleżanko z perspektywą na coś stałego Zacznie się od zabawy (rycerz) a przerodzić może w coś trwałego choć lekko burzliwego z dominacją Pana (król) 1 Cytuj
h20kas Napisano 22 Marca 2015 Autor Napisano 22 Marca 2015 Romansik jak nic koleżanko z perspektywą na coś stałego Zacznie się od zabawy (rycerz) a przerodzić może w coś trwałego choć lekko burzliwego z dominacją Pana (król) Wcale bym się nie pogniewała Cytuj
adivino Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 Wiosna po prostu Kilku może dać o sobie znać, albo będzie jeden i z możliwością romansu Cytuj
Gość grimmoire Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 jakie męskie karty myślę, że kroi się romans, a napewno flirty :] Cytuj
h20kas Napisano 22 Marca 2015 Autor Napisano 22 Marca 2015 jakie męskie karty myślę, że kroi się romans, a napewno flirty :] chyba mam już dość romansów no cóż zobaczymy....pod koniec kwietnia weryfikacja Cytuj
Lena75 Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 Moje uczucia w kwietniu Słońce--->Rycerz buław ----> Król buław no podejrzewam, że ktoś się pojawi...jakiś przystojny brunet i słonko będzie nam grzać, miła relacja No jak dla mnie w kwietniu pojawi się nie jeden adorator Sporo męskiej energii Cytuj
h20kas Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Napisano 30 Kwietnia 2015 WERYFIKACJA W święta pozanałam boskiego faceta, przetańczyłam z nim całą noc , na koniec poszłam sobie, a pan się już nie odezwał. Reszta miesiąca faktycznie kręciło się kilku mężczyzn, ale nie ma takiego, który by mnie naprawdę zachwycił. Także szału nie było, źle też nie. Cytuj
oxford Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Moje uczucia w kwietniu Słońce--->Rycerz buław ----> Król buław no podejrzewam, że ktoś się pojawi...jakiś przystojny brunet i słonko będzie nam grzać, miła relacja będzie gorąco, będą adoratorzy, tylko uważaj, zeby się nie spalić i nie wyjśc jak zabocki na mydle:0masz głupca pomiędzy kartami, a słońce też czasami pokazuje płonne nadzieje. Ale na pewno będzie ciekawie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi