Skocz do zawartości

Uczucia w kwietniu

h20kas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje uczucia w kwietniu

Słońce--->Rycerz buław ----> Król buław

no podejrzewam, że ktoś się pojawi...jakiś przystojny brunet i słonko będzie nam grzać, miła relacja :)

• Maestro
Napisano

Masz kilku podrywaczy koło siebie..i będą skakać dość mocno koło Ciebie;)

Napisano

Jacyś mocni, żywiołowi panowie będą się kręcić koło ciebie. Tak jak wokół słońca krążą planety. Ale czy coś z tego będzie? Nie ma tu takiej karty która by o tym mówiła. Może tylko będą cię "wielbić" z daleka.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Moje uczucia w kwietniu Słońce--->Rycerz buław ----> Król buław

same męskie karty, więc będzie jeden albo przybędzie ich więcej.

Twoje uczucia będą się kręcić wokół jakiegoś pana, poczujesz, że on ma nad wszystkim kontrolę

bardziej skupisz się na nim niż na sobie

pierwsze dwie karty skojarzyły mi się z świętami :) Może więc być tak, że z początku one mogą Cię pochłonąć, a pan pojawi się pod koniec miesiąca.

Jeżeli pracujesz, król buław mógł pokazać szefa. Pozostałe karty wtedy mogły zobrazować Twoje zabieganie, kręcenie się wokół niego, wypełnianie obowiązków związanych z pracą. Jednym słowem - chyba bardziej skupisz się na robocie.

Napisano
Moje uczucia w kwietniu

Romansik jak nic koleżanko z perspektywą na coś stałego :usmiech2_na:

Zacznie się od zabawy (rycerz) a przerodzić może w coś trwałego choć lekko burzliwego z dominacją Pana (król)

• Lubię to! 1
Napisano
Romansik jak nic koleżanko z perspektywą na coś stałego :usmiech2_na:

Zacznie się od zabawy (rycerz) a przerodzić może w coś trwałego choć lekko burzliwego z dominacją Pana (król)

Wcale bym się nie pogniewała :D

Napisano

Wiosna po prostu :D

Kilku może dać o sobie znać, albo będzie jeden i z możliwością romansu

Gość grimmoire
Napisano

jakie męskie karty :) myślę, że kroi się romans, a napewno flirty :]

Napisano
jakie męskie karty :) myślę, że kroi się romans, a napewno flirty :]

chyba mam już dość romansów :P no cóż zobaczymy....pod koniec kwietnia weryfikacja ;)

Napisano
Moje uczucia w kwietniu

no podejrzewam, że ktoś się pojawi...jakiś przystojny brunet i słonko będzie nam grzać, miła relacja :)

No jak dla mnie w kwietniu pojawi się nie jeden adorator :) Sporo męskiej energii :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA

W święta pozanałam boskiego faceta, przetańczyłam z nim całą noc :P, na koniec poszłam sobie, a pan się już nie odezwał. Reszta miesiąca faktycznie kręciło się kilku mężczyzn, ale nie ma takiego, który by mnie naprawdę zachwycił. Także szału nie było, źle też nie.

Napisano
Moje uczucia w kwietniu

będzie gorąco, będą adoratorzy, tylko uważaj, zeby się nie spalić i nie wyjśc jak zabocki na mydle:0masz głupca pomiędzy kartami, a słońce też czasami pokazuje płonne nadzieje. Ale na pewno będzie ciekawie