Meganos Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wyjscie z Panem do kina w niedziele? (wrozone z AW) glupiec, sila, kolo fortuny i dociagnelam- diabel wydaje mi sie ze tak, do spotkania dojdzie i moze byc calkiem milo:) Cytuj
babajaga33 Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Tak mi przyszło do głowy, ze nie pójdziecie do kina:-) Karty Siła i Diabeł moga zwiastować cos bardzo...przyjemnego albo Pan znów wystawi Cię do wiatru, bo jest nieodpowiedzialnym facetem a Ty będziesz znowu mocno wkurzona:-) Cytuj
Czarownica Napisano 21 Marca 2015 Napisano 21 Marca 2015 Gdzie opis sytuacji? Nie wiadomo nawet, czy się umówiliście, czy to tylko plan w Twojej głowie. Cytuj
Meganos Napisano 23 Marca 2015 Autor Napisano 23 Marca 2015 przepraszam, bede juz pamietac o opisie sytuacji. WERYFIKACJA: z kina jednak nici wyszly, w sumie to sie odezwal w piatek i chcial spotkac w sobote, gdybym sie zgodzila to pewnie byloby dokladnie tak jak karty pokazaly:) ale nie bardzo pasowala mi sobota na spotkanie wiec zrezygnowalam. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Marca 2015 Maestro Napisano 24 Marca 2015 przepraszam, bede juz pamietac o opisie sytuacji. WERYFIKACJA: z kina jednak nici wyszly, w sumie to sie odezwal w piatek i chcial spotkac w sobote, gdybym sie zgodzila to pewnie byloby dokladnie tak jak karty pokazaly:) ale nie bardzo pasowala mi sobota na spotkanie wiec zrezygnowalam. Karty dobrze pokazały, zmiana decyzji w karcie Koło Fortuny:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi