Skocz do zawartości

Konsekwencje Decyzji

sztabuchna85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam moi Mili,

chciałam się podzielić z Wami moja próbą interpretacji rozkładu kart. Jest to moja pierwsza interpretacja, ponieważ nigdy nie odważyłam się wziąć za tarota. Jestem zodiakalną Rybą, często mam prorocze sny, intuicję (która w sprawach uczuć niestety zagłuszam). Pewne moje cechy ''paranormalne mnie przerażają'', dlatego dłuugo zastanawiałam się czy jestem odpowiednią osobą do tego typu spraw ezoterycznych. Niedawno w moim życiu zaszły poważne zmiany, które odbiły się praktycznie na wszystkim. Aby nie zasypywać jakże cudownych, niosących pomoc wróżek, sama zaczęłam stawiać pierwsze kroki z tarotem. Jak mi to wyjdzie..zobaczymy..

Przełomem w moim życiu była druga zdrada mojego ex chłopaka, porzucenie dla innej kobiety. Postanowiłam zapytać kart czy on będzie w tym związku szczęśliwy?

Pomyślałam że najlepszym typem rozkładu będzie krzyż celtycki. Popatrzcie co mi wyszło:

4

2 5 3

1

6 wynik końcowy

1 - 2 Mieczy pozycja odwrócona

2 - Królowa Mieczy

3 - Królowa Buław

4 - 9 Mieczy pozycja odwrócona

5 - As Monet

6 - Cesarzowa pozycja odwrócona

A oto moja Interpretacja:

Moim zdaniem jego decyzja nie była do końca racjinalnie przemyslana. Był rozdarty między dwiema kobietami (mną i ta drugą). Mogło dojśc również do zdrady. Jendnak to nie uczucie pchnęło go w ramiona tej kobiety, lecz jakaś chęć korzyści materialnej (np mieszkanie, lub posada w pracy - skłaniałabym się raczej ku opcji drugiej gdyż ta pani jest rodziną szefa mojego byłego). Jest to kobieta dojrzała rozwiedziona, z trudna przeszłością (Królowa mieczy). Biorąc pod uwagę pojawienie się Królowej Kijów, której przypisane cechy charakteru (ciepła, przedsiebiorcza, niezależna, pełna inicjatywy, silna) odpowiadają moim, z tego wynika że nadal o mnie myśli i nadal ma wątpliwości czy decyzja którą podjał była dobra. Z czasem ten związek zacznie go przytłaczać, a obowiązki z tym związane zaczną go przerastać (ta pani ma 2 dzieci podejrzewam że nie za bardzo będzie się kwapil by jej pomagać). Z tego powodu zaczna się liczne nieporozumienia.Poczuje zniechęcenie(9 Mieczy w pozycji odwróconej). Pojawienie się Asa Monet w ukladzie sugeruje jakieś pomyślne załatwienie spraw finansowych, co polepszy relacje między nimi. Jako karta końcowa ukazała mi się Cesarzowa w pozycji odwrotnej, co może oznaczać że ta pani albo go zdradzi albo zostawi.

Jeżeli macie uwagi lub inne sposoby interpretacji układu...prosze, dzielcie się nimi :)

Pozdrawiam

Sztaba

P.S. Nie wiem czemu nie udaje mi się krzyża z cyferek ustawic ale wiadomo nad 5 powinna być 4 pod piatką 1

Edytowane przez sztabuchna85
Napisano

Powinnas jeszcze opisac co oznacza kazda z pozycji

Napisano

Khm... Sztabuchna, cieszę się, że się wdrażasz w tarota i chętnie pomożemy Ci w interpretacjach i ogarnięciu tematu, ale ten dział ma swój regulamin :P:tak:

Po pierwsze: Zobacz jak inne osoby wstawiają rozkłady, bo inaczej rozkład jest nieczytelny.

1.co oznacza dana pozycja - karta - interpretacja (chyba, że jest to rozkład "na trzy karty" to wtedy zaznaczasz, że np. czytane chronologicznie albo pierwsza odpowiedź, a dwie następne tło etc)

Niepotrzebne są te zapisy ustawień kart. typu:

1....3....5

.....4

----------etc

Po drugie: pytanie, które zadałaś jest nieregulaminowe, więc jestem zmuszona wątek zamknąć.

http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html

Zapraszam do lektury i zacznij naukę od rzeczy prostych, np tygodniówka, coś łatwego i szybkiego do weryfikacji, żebyś zobaczyła, czy w ogóle dobrze Ci idzie współpraca z kartami. Powdrażasz się, nabierzesz jakiegoś doświadczenia i od 100 postów będziesz miała widoczny dział, w którym będziesz mogła zadawać również takie pytania jak to tu :)

No i ucz się interpretując także innym:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...