sztabuchna85 Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) Witam moi Mili, chciałam się podzielić z Wami moja próbą interpretacji rozkładu kart. Jest to moja pierwsza interpretacja, ponieważ nigdy nie odważyłam się wziąć za tarota. Jestem zodiakalną Rybą, często mam prorocze sny, intuicję (która w sprawach uczuć niestety zagłuszam). Pewne moje cechy ''paranormalne mnie przerażają'', dlatego dłuugo zastanawiałam się czy jestem odpowiednią osobą do tego typu spraw ezoterycznych. Niedawno w moim życiu zaszły poważne zmiany, które odbiły się praktycznie na wszystkim. Aby nie zasypywać jakże cudownych, niosących pomoc wróżek, sama zaczęłam stawiać pierwsze kroki z tarotem. Jak mi to wyjdzie..zobaczymy.. Przełomem w moim życiu była druga zdrada mojego ex chłopaka, porzucenie dla innej kobiety. Postanowiłam zapytać kart czy on będzie w tym związku szczęśliwy? Pomyślałam że najlepszym typem rozkładu będzie krzyż celtycki. Popatrzcie co mi wyszło: 4 2 5 3 1 6 wynik końcowy 1 - 2 Mieczy pozycja odwrócona 2 - Królowa Mieczy 3 - Królowa Buław 4 - 9 Mieczy pozycja odwrócona 5 - As Monet 6 - Cesarzowa pozycja odwrócona A oto moja Interpretacja: Moim zdaniem jego decyzja nie była do końca racjinalnie przemyslana. Był rozdarty między dwiema kobietami (mną i ta drugą). Mogło dojśc również do zdrady. Jendnak to nie uczucie pchnęło go w ramiona tej kobiety, lecz jakaś chęć korzyści materialnej (np mieszkanie, lub posada w pracy - skłaniałabym się raczej ku opcji drugiej gdyż ta pani jest rodziną szefa mojego byłego). Jest to kobieta dojrzała rozwiedziona, z trudna przeszłością (Królowa mieczy). Biorąc pod uwagę pojawienie się Królowej Kijów, której przypisane cechy charakteru (ciepła, przedsiebiorcza, niezależna, pełna inicjatywy, silna) odpowiadają moim, z tego wynika że nadal o mnie myśli i nadal ma wątpliwości czy decyzja którą podjał była dobra. Z czasem ten związek zacznie go przytłaczać, a obowiązki z tym związane zaczną go przerastać (ta pani ma 2 dzieci podejrzewam że nie za bardzo będzie się kwapil by jej pomagać). Z tego powodu zaczna się liczne nieporozumienia.Poczuje zniechęcenie(9 Mieczy w pozycji odwróconej). Pojawienie się Asa Monet w ukladzie sugeruje jakieś pomyślne załatwienie spraw finansowych, co polepszy relacje między nimi. Jako karta końcowa ukazała mi się Cesarzowa w pozycji odwrotnej, co może oznaczać że ta pani albo go zdradzi albo zostawi. Jeżeli macie uwagi lub inne sposoby interpretacji układu...prosze, dzielcie się nimi Pozdrawiam Sztaba P.S. Nie wiem czemu nie udaje mi się krzyża z cyferek ustawic ale wiadomo nad 5 powinna być 4 pod piatką 1 Edytowane 20 Marca 2015 przez sztabuchna85
JagodowaTruskawka Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Powinnas jeszcze opisac co oznacza kazda z pozycji
Czarownica Napisano 21 Marca 2015 Napisano 21 Marca 2015 Khm... Sztabuchna, cieszę się, że się wdrażasz w tarota i chętnie pomożemy Ci w interpretacjach i ogarnięciu tematu, ale ten dział ma swój regulamin Po pierwsze: Zobacz jak inne osoby wstawiają rozkłady, bo inaczej rozkład jest nieczytelny. 1.co oznacza dana pozycja - karta - interpretacja (chyba, że jest to rozkład "na trzy karty" to wtedy zaznaczasz, że np. czytane chronologicznie albo pierwsza odpowiedź, a dwie następne tło etc) Niepotrzebne są te zapisy ustawień kart. typu: 1....3....5 .....4 ----------etc Po drugie: pytanie, które zadałaś jest nieregulaminowe, więc jestem zmuszona wątek zamknąć. http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html Zapraszam do lektury i zacznij naukę od rzeczy prostych, np tygodniówka, coś łatwego i szybkiego do weryfikacji, żebyś zobaczyła, czy w ogóle dobrze Ci idzie współpraca z kartami. Powdrażasz się, nabierzesz jakiegoś doświadczenia i od 100 postów będziesz miała widoczny dział, w którym będziesz mogła zadawać również takie pytania jak to tu No i ucz się interpretując także innym:)
Rekomendowane odpowiedzi