Gość loveby Napisano 21 Marca 2015 Napisano 21 Marca 2015 Witajcie ! Jestem tutaj nowa i ogólnie od niedawna zaczęłam się interesować tarotem. Jeżeli chodzi o mój problem : Poznałam w Niemczech chłopaka. Spędziliśmy razem tydzień, poczuliśmy coś do siebie, nie mogę o nim zapomnieć a nie wiem co czuje on i zadałam pytania do kart : Czy on coś do mnie jeszcze czuje ? ŚWIAT, 6 PUCHARÓW, RYCERZ DENARÓW Czy zaiskrzyło między nim a koleżanką z którą min pojechał teraz za granicę ? 7 PUCHARÓW, 10 BUŁAW, 4 DENARY Dziękuję z góry za pomoc
Gość Euterpe Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html zacznij od czegoś łatwiejszego, np. rozkład na miesiąc, jak przebiegnie spotkanie, jak upłynie mi urlop, niespodzianka/ważne wydarzenie w miesiącu x itp.
Grahanka Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) Mamy TU takie zasady, że najpierw sama musisz zinterpretować swoje pytania (przynajmniej spróbować). Czy on coś do mnie jeszcze czuje ? ŚWIAT, 6 PUCHARÓW, RYCERZ DENARÓW regulamin Czy zaiskrzyło między nim a koleżanką z którą min pojechał teraz za granicę ? 7 PUCHARÓW, 10 BUŁAW, 4 DENARY regulamin Edytowane 22 Marca 2015 przez Czarownica .
Rekomendowane odpowiedzi