Gość MaryjaMagdalena Napisano 23 Marca 2015 Napisano 23 Marca 2015 Witam. Bardzo proszę kogoś chętnego o zinterpretowanie rozkładu. Zrobiłam dziś rozkład na siebie. Jest on baaaardzo długi, ale to rozkład "PLAN ŻYCIA - CAŁY CZŁOWIEK" 1. Ciało - KRÓLOWA BUŁAW 2. Duch - 4 DENARÓW 3. Dusza - WIEŻA Czakry: 4. Otwarcie na duchowość, mózg - 10 DENARÓW 5. Postrzeganie, zmysły - 2 KIELICHÓW 6. Zdolność nawiązywania kontaktu, płuca - AS DENARÓW 7. Zdolność kochania, serce - RYCERZ MIECZY 8. Rozgraniczanie, trawienie - 8 DENARÓW 9. Zdolność twórcza, seksualność - 2 BUŁAW 10. Uwalnianie narządy wydalnicze - PUSTELNIK Stosunki: 11. Partner w miłości - CESARZ 12. Związki w najdalszej przeszłości - MAG 13. Związki z przeszłości, które trwają do dziś - ŚWIAT 14. Związki sięgające w przyszłość - GIERMEK KIELICHÓW 15. Związki które zrodzą się w przyszłości- 6 BUŁAW Cztery żywioły: 16. Zawód, przedsięwzięcie - SPRAWIEDLIWOŚĆ 17. Miłość przyjaźń - UMIARKOWANIE 18. Konflikty, wymiana zdań- KRÓLOWA MIECZY 19. Pewność, pieniądze - KOCHANKOWIE Cele życiowe: 20. Zadanie - 10 MIECZY 21. Zdolność - RYERZ BUŁAW 22. Możliwość- 2 MIECZY Wewnętrzne dziecko ja: 23. Urazy z dzieciństwa - 4 BUŁAW 24. Ich obecny wpływ - 3 MIECZY 25. Czy i jak? mogą zostać wyleczone? - WISIELEC Etapy Drzewa Życia: 26. Cel, boskie przewodnictwo - 10 KIELICHÓW 27. Duchowe przewodnictwo, mądrość - RYDWAN 28. Inteligencja - SŁOŃCE 29. Łaska, miłosierdzie, lagodność - KRÓLOWA KIELICHÓW 30. Siła, miłość - AS BUŁAW
Gość grimmoire Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 jaki długi rozkład :] czy to nie jest poza granicą ludzkiego pojmowania ? trzeba chyba przenieść do interpretacji tarotowych, a nawet na wzajemną...
Trida Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) MaryjaMagdalena ja chętnie pomogę w interpretacji, ale: 1. Jak rozkład bd na wzajemnej (czyli musisz dobić do 100 postów). 2. Jak sama podasz swoją interpretację Regulamin się kłania http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html V. Osoba prosząca o pomoc w interpretacji jest zobowiązana do:4) własnej interpretacji całego rozkładu Edytowane 28 Marca 2015 przez Trida
Gość MaryjaMagdalena Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 jaki długi rozkład :] czy to nie jest poza granicą ludzkiego pojmowania ? trzeba chyba przenieść do interpretacji tarotowych, a nawet na wzajemną... Kochana nie mam tam wstępu jeszcze :-D musiałabym uzbierac 100 postów, żebym mogła tam wejść.
Trida Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Kochana nie mam tam wstępu jeszcze :-D musiałabym uzbierac 100 postów, żebym mogła tam wejść. No to zbieramy Niestety ale regulamin is regulamin
Rekomendowane odpowiedzi