Skocz do zawartości

kontakt od pana

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pan przestal sie nagle odzywac i w sumie to juz nie wiem dlaczego, nie przeczytal mojej wiadomosci nawet. nie wiem czy sie obrazil na mnie czy co. jestemy na stopie takiej jakby kolezenskiej, luzna znajomosc.

zadalam pytanie- jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wiadomosc od pana do konca tygodnia? (wrozone z AW)

ksiezyc, pustelnik, slonce i dociagnelam - glupiec

narazie pan chyba nie ma ochoty na kontakt ale jest szansa ze do konca tygodnia sie odezwie, moze nawet bedzie spotkanie lub poprostu wysle jakas luzna wiadomosc typu co slychac itd jakby sie nic nie stalo

Napisano
ksiezyc, pustelnik, slonce[/b] i dociagnelam - glupiec

Jak dla mnie Pan się coś odciął, zajął sobą...w słońcu widze Twoje zrozumienie, pogodzisz się z zaistniałą sytuacją i pójdziesz swoją drogą.

Gość loveby
Napisano

Hmmm moim zdaniem źle go zrozumiałaś. Czuję, że pan nie miał od samego początku chęci na romans. Teraz zajmuje się swoimi sprawami. Bardzo możliwe że się odezwie ale wynik będzie tego taki, że pozostaniecie najwyżej koleżeństwem :)

Napisano

dobrze go zrozumialam bo mowil wprost o co chodzi. ja nie licze na nic wiecej poza kolezenstwem:)

Napisano

jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wiadomosc od pana do konca tygodnia? (wrozone z AW)

Księżyc ---> Pustelnik ---> Słońce ---> GŁUPIEC

Gdyby tutaj zamiast księżyca była inna karta, powiedziałabym, że do końca tygodnia się odezwie. A z księżycem moim zdaniem niestety nie, jest szansa w przyszlym tygodniu w karcie Głupiec : )

Napisano

Będziesz tylko o tym marzyła. Księżyc przysłania możliwość odezwania sie

Napisano

Pustelnik między słońcem a księżycem? Jesteś między młotem a kowadłem. W wieczory czujesz się samotna i w dni słoneczne. Nie umiesz się pozbyć tego wahadłowego mechanizmu. Jesteś osamotniona. Głupiec symbolizuje stan naiwności w tym sensie, ze poszukujesz tam gdzie to nie ma sensu.

Napisano

Raczej się nie odezwie, prędzej Ty. On oczywiście odpowie. Ale nic więcej

Napisano
Pustelnik między słońcem a księżycem? Jesteś między młotem a kowadłem. W wieczory czujesz się samotna i w dni słoneczne. Nie umiesz się pozbyć tego wahadłowego mechanizmu. Jesteś osamotniona. Głupiec symbolizuje stan naiwności w tym sensie, ze poszukujesz tam gdzie to nie ma sensu.

A pytanie zadane kartom było zupełnie inne :P

Napisano
Niestety życia nie oszukasz:).,

?

My tu się uczymy interpretacji kart.

Jeśli ktoś zadaje pytanie co jest stolicą Polski, to odpowiedź brzmi Warszawa, a nie "jesteś osobą rozdartą emocjonalnie...".

Proszę wypowiadać się w dziale na temat.