misiek12345 Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Pracuje nad nowym projektem ale mam strach przed pokazaniem go innym. Zadalam pytanie kart jak inni zareaguja na moja prace Rycerz mieczy, 10 mieczy, paz mieczy No to sie troche zalamalam bo czytam ze bede zalana krytyka i osmieszona...sama nie wiem czy pokazac go innym? Co myslicie? Moze zle interpretuje? Strasznie boje sie krytyki.... Moze o tez ukazuja karty? Bardzo prosze o rade Czy moze miecze pokazuja ze inni beda emocjonalni , moze nawet beda plakac? Sama juz nie wiem... Edytowane 25 Marca 2015 przez misiek12345 Cytuj
Lena75 Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Walet mieczy, 10 mieczy, paz mieczy Dobrze przepisałas karty ? bo...Paź i Walet to to samo... Cytuj
misiek12345 Napisano 25 Marca 2015 Autor Napisano 25 Marca 2015 Dziekuje bardzo:) tak mialo byc rycerz i paz Cytuj
Davisa Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Czy moze miecze pokazuja ze inni beda emocjonalni , moze nawet beda plakac? Sama juz nie wiem... Jeśli już miecze pokazują emocje, to takie zimne, płaczu w ich energii nie uświadczysz.. no chyba, że łzy są następstwem działania mieczy.. Wg mnie karty pokazały Twoje lęki przed krytyką, porażką i wyśmianiem. Może postaw inny rozkład, taki bardziej konkretny? 1 Cytuj
misiek12345 Napisano 25 Marca 2015 Autor Napisano 25 Marca 2015 Jeśli już miecze pokazują emocje, to takie zimne, płaczu w ich energii nie uświadczysz.. no chyba, że łzy są następstwem działania mieczy..Wg mnie karty pokazały Twoje lęki przed krytyką, porażką i wyśmianiem. Może postaw inny rozkład, taki bardziej konkretny? Dziekuje bardzo, zgadzam sie w zupelnosci Cytuj
Lena75 Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Rycerz mieczy, 10 mieczy, paz mieczy Miecze to karty intelektu , więc byc moze bedzie sporo debatowania i rozmów nad tym projektem....lub tez wyszły Twoje obawy. 1 Cytuj
Grahanka Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Rycerz mieczy, 10 mieczy, paz mieczy Twój projekt wzburzy odbiorców. Pojawi się tam coś rewolucyjnego, po prostu coś nowego. Będziesz poddana próbie, wejdą z Tobą w polemikę dla samej polemiki. Będą chcieli Cie zanegować, co nie znaczy, że projekt jest zły. TO może by po prostu zazdrość i lęk przed konkurencją. Musisz się przygotować na odzew. Nie daj się zastraszyć. Przed Tobą niełatwa rozmowa, zdecydowanie broń swojego zdania. Rada kart: uwierz w powodzenie prowadzonych spraw, dokonaj skrupulatnych przemyśleń i analiz, a zdobędziesz uznanie, dzięki własnemu rozumowi. Trzymam kciuki, powodzenia! 1 Cytuj
misiek12345 Napisano 25 Marca 2015 Autor Napisano 25 Marca 2015 Dziekuje wszytkim za pomoc w interpretacji Cytuj
adivino Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Zostaniesz zarzucona krytyką, będzie ostro, postaraj się z tego wyjść z twarzą.. mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle 1 Cytuj
misiek12345 Napisano 25 Marca 2015 Autor Napisano 25 Marca 2015 Zostaniesz zarzucona krytyką, będzie ostro, postaraj się z tego wyjść z twarzą.. mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle No to niedobrze ...... Cytuj
Meganos Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 mi sie wydaje ze jednak projekt sie nie spodoba, ale nie w sensie ze jest totalnie zly czy do niczego, tylko poprostu zwyczajnie cos im nie podpasuje a ty bardzo to przezyjesz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi