maja123 Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Para mieszka ze soba.pan duzo pracuje nerwowy ostatnio i wybuchowy. Ogolnie ok. Nie maja dzieci i narazie nie planuja.urzadzaja gniazdko jeszcze. Ostatnio troche klotni bylo i zgrzytów. ... wyjsciowa moc*- sexik 2 krzyżuje glupek*- powiew świeżości w ich życiu 3 świadomość 8 den- pracy nad zwiazkiem mozolnego budowania stabiluzacji fibansowej* 4 podświadomości slonce- ze sie ułoży i bedzie ok* 5 mija 7 kieli- nierealne założenia. Klapki na oczach.* 6 idzie 9 denarow- hmm kazde sobie samo bedzie.spelnienie ale w pojedynke.* 7 nastawienie jazn as bulaw*- incjatywa dzialanie 8 otoczenie 6 kielchów*-mile rodzinne,cieple 9 nadzieja krolowa kielichow- ze w koncu pan doceni ja jako kobiete.* 10 wynik kochankowie/ dobieram 2 bulawy / 10 kieli.* Jakieś wachania.wychamowania ...ale ogolnie stabilnie. Cytuj
Davisa Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Na jaki czas kładłaś karty i kogo dotyczy ten rozkład, Ciebie? Bo jeśli nie, to nie da się zweryfikować raczej wszystkich pozycji. Cytuj
emilr Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Para mieszka ze soba.pan duzo pracuje nerwowy ostatnio i wybuchowy. Ogolnie ok. Nie maja dzieci i narazie nie planuja.urzadzaja gniazdko jeszcze. Ostatnio troche klotni bylo i zgrzytów. ... wyjsciowa moc*- Pani zuje, ze cos nie gra i staje na baczność 2 krzyżuje glupek*- Pan oddala się, nie mysli, nie wykazuje zainteresowania takiego, jakiego pani oczekuje 3 świadomość 8 den- praca, trzeba nad związkiem pracować, zalewać fundamenty, stabilne 4 podświadomości slonce- hmmm, staje się jasne, ze cos nie tak. Otwieraja sie oczy 5 mija 7 kieli- czas sielanki, braku zobowiazań, beztroski 6 idzie 9 denarow- tak, każdy sobie 7 nastawienie jazn as bulaw*- jest chęć działania, dużą rolę odgrywa seks, ale nie bliskość emocjonalna 8 otoczenie 6 kielchów*-jest za, widzi was dobrze 9 nadzieja krolowa kielichow- ze bedzie dooobrze, bez koniecznosci wysilania się 10 wynik kochankowie/ dobieram 2 bulawy / 10 kieli.* cos nie gra. jest zatrzymanie. Przepraszam Cie za moja interpretacje i niemiłe moze słowa. Ale Ty widzisz i czujesz, ze cos jest nie tak. I chyba wyszły tutaj Twoje obawy. . Pan nie jest niechętny, ale ja tu widze brak bliskości, brak emocji. Życzę wam, abyście prztulili sie do siebie w tej 10 kielichów. Cytuj
Davisa Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Zgadzam się Emilr, nie ma w tej relacji bliskości. Z Pana strony widać mało zaangażowania i nastawienie głównie na przyjemność - to jemu ma być dobrze. Obecnie skupiony jest na pracy i zarabianiu pieniędzy. Możliwe, że pojawił się w Waszym (bardziej jego) życiu ktoś z przeszłości. Będzie konieczność dokonania decyzji, co dalej. Widać, że Ty jesteś mocno zaangażowana w ten związek a Pan trochę lekkoduch i będzie bronił się z całych sił przed zalegalizowaniem związku, liczy na Twoje zrozumienie. Reasumując: mam wrażenie, że Ty chciałabyś czegoś więcej, niż tylko "bycie razem" albo nawet obok siebie a Panu chyba nie w głowie to zmieniać. To do pół roku. Cytuj
maja123 Napisano 26 Marca 2015 Autor Napisano 26 Marca 2015 Dość pesymistyczne. ..karty Ogólnie sa dobre uważam. Moze ktos inaczej widzi ten rozkład. ..bardziej optymistycznie ? ;-) Cytuj
emilr Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Nie jest aż tak pesymistycznie. Piszesz, ze ostatnio zgrzyty, pan nerwowy. wyszło w kartach, wg mnie mijacie się w tym pędzie do urzadzania gniazdka, zapominacie o sobie. Każdy związek ma lepsze lub gorsze chwile. Nie każdy w porę zareaguje. Ty mozesz. Masz 10 kieli na końcu - fajna karta. Poza tym, co chcesz przeczytać? Cytuj
maja123 Napisano 26 Marca 2015 Autor Napisano 26 Marca 2015 On jest obrażony na mnie.nie mozemi czegos wybaczyć i sam sie odcina. Nie wiem poprostu co robic. ..takiego bycia samemu nie zaniose Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Marca 2015 Maestro Napisano 26 Marca 2015 Ja te karty widzę jak emilr i Lilly Rose i to nie dlatego, ze przeczytałam opis sytuacji. Karta Mocy to nie tylko seks, może ona mówić o chęci kobiecej dominacji lub też o tym, że pani chce na siłę zatrzymać go przy sobie. On wie, ze ten zwiażek wymaga długiej i zmudnej pracy i szczerze mówiąc nie chce mu się o czym mówi Głupiec, którego ja tutaj odczytuję jako chęc odejscia wręcz. Mija okres złudzeń i mrzonek, nadchodzi 9 denarów czyli karta singielstwa, dystansu do związków. Ktoś (on) tu potrzebuje oddechu, niezależności..Na wyniku mamy Kochanków, a więc decyzje, wahania, wybory, 2 buław to tez wybór, zastanawianie się nad własnym szczęściem : razem czy w pojedynkę? 1 Cytuj
Davisa Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Dość pesymistyczne. ..karty Ogólnie sa dobre uważam. Moze ktos inaczej widzi ten rozkład. ..bardziej optymistycznie ? ;-) Troszkę inaczej teraz patrzę na rozkład. Myślę, że ktoś "trzeźwieje" w tym związku. Piszesz, że karty optymistyczne a jednocześnie, że nie zniesiesz bycia samej. Na pozycji "nadzieja" wypadła Królowa pucharów - no fajnie, każda z nas chce kochać i być kochaną.. ale można ślepo zapędzić się w tej pogoni za szczęściem i z subtelnej, delikatnej kobietki łatwo zmienić się w babę bez skrupułów, która robi z siebie ofiarę albo nieustannie wisi na szyi partnera.. Wydaje mi się, że miałaś zatarty obraz relacji, bujałaś w obłokach i teraz Twoje wyobrażenia zderzyły się z rzeczywistością (Głupiec). Stąd As buław i Moc..Chyba za bardzo się starasz, angażujesz, za dużo tu Twojej inicjatywy a karty radzą wyluzować nieco, bo Głupiec jest beztoski i podpowiada, że jeszcze nie czas na poważne decyzje. Jeśli dobrze wyliczyłam kwintesencję, to masz tam kartę Sprawiedliwości, więc patrz i oceniaj sytuację realnie, bez uprzedzeń. Tak sobie jeszcze patrzę na wynik... 10 pucharów jest bardzo realne przy Twojej postawie (Moc, As buław), ale czy to przypadkiem nie będzie siłą wymuszone(Kochankowie, 2 buławy)? Wybacz, tak to czuję. Cytuj
maja123 Napisano 29 Marca 2015 Autor Napisano 29 Marca 2015 Hmmm . nieśmiało sie nie zgodze :-) mysle ze jakby tu muali byc drastycznie to miecze by byly lub karty smutnuejsze. mysle ze to wachania co dalej i mimo wszytsko praca nad zwiazkiem. .. jakis tak bardziej optymistycznie chce na to spojrzeć. Mize to tez dziecko...wpadka. Cytuj
Davisa Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 Hmmm . nieśmiało sie nie zgodze :-) mysle ze jakby tu muali byc drastycznie to miecze by byly lub karty smutnuejsze.mysle ze to wachania co dalej i mimo wszytsko praca nad zwiazkiem. .. jakis tak bardziej optymistycznie chce na to spojrzeć. Mize to tez dziecko...wpadka. Twoje podejście/intencje - As buław - pana chcesz na ciążę złapać. Cytuj
Trida Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 wyjsciowa moc*- No stabilny związek, z przeszłością, przyzwyczajeniem. 2 krzyżuje glupek*- Chęć czegoś nowego… Popadacie wg mnie już w taki marazm, z jednej strony fajnie, ze jest stabilnie ale to przyzwyczajenie, wg mnie, Was trochę ‘zabija’. 3 świadomość 8 den- Niby chęć pracy nad tym związkiem ale z drugiej takie podejście – czego ja się jeszcze mogę nauczyć, trochę odgrzewane kotlety. 4 podświadomości slonce Chęć czegoś nowego, większej radości, poszukiwania tego. 5 mija 7 kieli- Jak napisałaś – nierealne założenia. Plany i wielkie nadzieje. Chyba ktoś się już pogodził z pewnymi rzeczami. 6 idzie 9 denarow- Dalsze przyzwyczajenie, może jakieś kosmetyczne zmiany ale bez szaleństw. Kilka wyjść ze znajomymi ale bez wielkich deklaracji itd. 7 nastawienie jazn as bulaw*- Chęci zmian i cóz… Bazowanie na seksie trochę. 8 otoczenie 6 kielchów* No widzą Was jako szczęśliwą parę. 9 nadzieja krolowa kielichow Zaręczyny bez wielkich zmian. 10 wynik kochankowie/ dobieram 2 bulawy / 10 kieli.* No będziecie dalej razem ale z powodu przyzwyczajenia. Za dużo się tutaj wg mnie nie zmieni. Trochę jałowe te karty :/ Cytuj
maja123 Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 Twoje podejście/intencje - As buław - pana chcesz na ciążę złapać. Jak to złapać. Prawie 3 lata razem. Mysle o tym ale z rozwagą. Najpierw inne rzeczy musze zrealizować. Cytuj
Davisa Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Jak to złapać. Prawie 3 lata razem. Mysle o tym ale z rozwagą. Najpierw inne rzeczy musze zrealizować. No, może zbyt dosadnie napisałam. Ale intencje, to intencje. Chyba, że o seks Ci chodzi wyłącznie;-) Cóż...a jeśli nie o to, to słabo widzę Was razem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi