Skocz do zawartości

miłość- celt/ rozkwit love ?

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Para mieszka ze soba.pan duzo pracuje nerwowy ostatnio i wybuchowy. Ogolnie ok. Nie maja dzieci i narazie nie planuja.urzadzaja gniazdko jeszcze. Ostatnio troche klotni bylo i zgrzytów. ...

wyjsciowa moc*- sexik

2 krzyżuje glupek*- powiew świeżości w ich życiu

3 świadomość 8 den- pracy nad zwiazkiem mozolnego budowania stabiluzacji fibansowej*

4 podświadomości slonce- ze sie ułoży i bedzie ok*

5 mija 7 kieli- nierealne założenia. Klapki na oczach.*

6 idzie 9 denarow- hmm kazde sobie samo bedzie.spelnienie ale w pojedynke.*

7 nastawienie jazn as bulaw*- incjatywa dzialanie

8 otoczenie 6 kielchów*-mile rodzinne,cieple

9 nadzieja krolowa kielichow- ze w koncu pan doceni ja jako kobiete.*

10 wynik kochankowie/ dobieram 2 bulawy / 10 kieli.*

Jakieś wachania.wychamowania ...ale ogolnie stabilnie.

Napisano

Na jaki czas kładłaś karty i kogo dotyczy ten rozkład, Ciebie? Bo jeśli nie, to nie da się zweryfikować raczej wszystkich pozycji.

Napisano
Para mieszka ze soba.pan duzo pracuje nerwowy ostatnio i wybuchowy. Ogolnie ok. Nie maja dzieci i narazie nie planuja.urzadzaja gniazdko jeszcze. Ostatnio troche klotni bylo i zgrzytów. ...

wyjsciowa moc*- Pani zuje, ze cos nie gra i staje na baczność

2 krzyżuje glupek*- Pan oddala się, nie mysli, nie wykazuje zainteresowania takiego, jakiego pani oczekuje

3 świadomość 8 den- praca, trzeba nad związkiem pracować, zalewać fundamenty, stabilne

4 podświadomości slonce- hmmm, staje się jasne, ze cos nie tak. Otwieraja sie oczy

5 mija 7 kieli- czas sielanki, braku zobowiazań, beztroski

6 idzie 9 denarow- tak, każdy sobie

7 nastawienie jazn as bulaw*- jest chęć działania, dużą rolę odgrywa seks, ale nie bliskość emocjonalna

8 otoczenie 6 kielchów*-jest za, widzi was dobrze

9 nadzieja krolowa kielichow- ze bedzie dooobrze, bez koniecznosci wysilania się

cos nie gra. jest zatrzymanie. Przepraszam Cie za moja interpretacje i niemiłe moze słowa. Ale Ty widzisz i czujesz, ze cos jest nie tak. I chyba wyszły tutaj Twoje obawy. . Pan nie jest niechętny, ale ja tu widze brak bliskości, brak emocji. Życzę wam, abyście prztulili sie do siebie w tej 10 kielichów.

Napisano

Zgadzam się Emilr, nie ma w tej relacji bliskości. Z Pana strony widać mało zaangażowania i nastawienie głównie na przyjemność - to jemu ma być dobrze. Obecnie skupiony jest na pracy i zarabianiu pieniędzy. Możliwe, że pojawił się w Waszym (bardziej jego) życiu ktoś z przeszłości. Będzie konieczność dokonania decyzji, co dalej. Widać, że Ty jesteś mocno zaangażowana w ten związek a Pan trochę lekkoduch i będzie bronił się z całych sił przed zalegalizowaniem związku, liczy na Twoje zrozumienie.

Reasumując: mam wrażenie, że Ty chciałabyś czegoś więcej, niż tylko "bycie razem" albo nawet obok siebie a Panu chyba nie w głowie to zmieniać. To do pół roku.

Napisano

Dość pesymistyczne. ..karty Ogólnie sa dobre uważam.

Moze ktos inaczej widzi ten rozkład. ..bardziej optymistycznie ? ;-)

Napisano

Nie jest aż tak pesymistycznie. Piszesz, ze ostatnio zgrzyty, pan nerwowy. wyszło w kartach, wg mnie mijacie się w tym pędzie do urzadzania gniazdka, zapominacie o sobie. Każdy związek ma lepsze lub gorsze chwile. Nie każdy w porę zareaguje. Ty mozesz. Masz 10 kieli na końcu - fajna karta.

Poza tym, co chcesz przeczytać?

Napisano

On jest obrażony na mnie.nie mozemi czegos wybaczyć i sam sie odcina. Nie wiem poprostu co robic. ..takiego bycia samemu nie zaniose

• Maestro
Napisano

Ja te karty widzę jak emilr i Lilly Rose i to nie dlatego, ze przeczytałam opis sytuacji. Karta Mocy to nie tylko seks, może ona mówić o chęci kobiecej dominacji lub też o tym, że pani chce na siłę zatrzymać go przy sobie. On wie, ze ten zwiażek wymaga długiej i zmudnej pracy i szczerze mówiąc nie chce mu się o czym mówi Głupiec, którego ja tutaj odczytuję jako chęc odejscia wręcz. Mija okres złudzeń i mrzonek, nadchodzi 9 denarów czyli karta singielstwa, dystansu do związków. Ktoś (on) tu potrzebuje oddechu, niezależności..Na wyniku mamy Kochanków, a więc decyzje, wahania, wybory, 2 buław to tez wybór, zastanawianie się nad własnym szczęściem : razem czy w pojedynkę?

• Lubię to! 1
Napisano
Dość pesymistyczne. ..karty Ogólnie sa dobre uważam.

Moze ktos inaczej widzi ten rozkład. ..bardziej optymistycznie ? ;-)

Troszkę inaczej teraz patrzę na rozkład.

Myślę, że ktoś "trzeźwieje" w tym związku. Piszesz, że karty optymistyczne a jednocześnie, że nie zniesiesz bycia samej. Na pozycji "nadzieja" wypadła Królowa pucharów - no fajnie, każda z nas chce kochać i być kochaną.. ale można ślepo zapędzić się w tej pogoni za szczęściem i z subtelnej, delikatnej kobietki łatwo zmienić się w babę bez skrupułów, która robi z siebie ofiarę albo nieustannie wisi na szyi partnera.. Wydaje mi się, że miałaś zatarty obraz relacji, bujałaś w obłokach i teraz Twoje wyobrażenia zderzyły się z rzeczywistością (Głupiec). Stąd As buław i Moc..Chyba za bardzo się starasz, angażujesz, za dużo tu Twojej inicjatywy a karty radzą wyluzować nieco, bo Głupiec jest beztoski i podpowiada, że jeszcze nie czas na poważne decyzje. Jeśli dobrze wyliczyłam kwintesencję, to masz tam kartę Sprawiedliwości, więc patrz i oceniaj sytuację realnie, bez uprzedzeń.

Tak sobie jeszcze patrzę na wynik... 10 pucharów jest bardzo realne przy Twojej postawie (Moc, As buław), ale czy to przypadkiem nie będzie siłą wymuszone(Kochankowie, 2 buławy)?

Wybacz, tak to czuję.

Napisano

Hmmm . nieśmiało sie nie zgodze :-) mysle ze jakby tu muali byc drastycznie to miecze by byly lub karty smutnuejsze.

mysle ze to wachania co dalej i mimo wszytsko praca nad zwiazkiem. ..

jakis tak bardziej optymistycznie chce na to spojrzeć.

Mize to tez dziecko...wpadka.

Napisano
Hmmm . nieśmiało sie nie zgodze :-) mysle ze jakby tu muali byc drastycznie to miecze by byly lub karty smutnuejsze.

mysle ze to wachania co dalej i mimo wszytsko praca nad zwiazkiem. ..

jakis tak bardziej optymistycznie chce na to spojrzeć.

Mize to tez dziecko...wpadka.

Twoje podejście/intencje - As buław - pana chcesz na ciążę złapać.

Napisano

wyjsciowa moc*-

No stabilny związek, z przeszłością, przyzwyczajeniem.

2 krzyżuje glupek*-

Chęć czegoś nowego… Popadacie wg mnie już w taki marazm, z jednej strony fajnie, ze jest stabilnie ale to przyzwyczajenie, wg mnie, Was trochę ‘zabija’.

3 świadomość 8 den-

Niby chęć pracy nad tym związkiem ale z drugiej takie podejście – czego ja się jeszcze mogę nauczyć, trochę odgrzewane kotlety.

4 podświadomości slonce

Chęć czegoś nowego, większej radości, poszukiwania tego.

5 mija 7 kieli-

Jak napisałaś – nierealne założenia. Plany i wielkie nadzieje. Chyba ktoś się już pogodził z pewnymi rzeczami.

6 idzie 9 denarow-

Dalsze przyzwyczajenie, może jakieś kosmetyczne zmiany ale bez szaleństw. Kilka wyjść ze znajomymi ale bez wielkich deklaracji itd.

7 nastawienie jazn as bulaw*-

Chęci zmian i cóz… Bazowanie na seksie trochę.

8 otoczenie 6 kielchów*

No widzą Was jako szczęśliwą parę.

9 nadzieja krolowa kielichow

Zaręczyny bez wielkich zmian.

No będziecie dalej razem ale z powodu przyzwyczajenia. Za dużo się tutaj wg mnie nie zmieni.

Trochę jałowe te karty :/

Napisano
Twoje podejście/intencje - As buław - pana chcesz na ciążę złapać.

Jak to złapać. Prawie 3 lata razem. Mysle o tym ale z rozwagą. Najpierw inne rzeczy musze zrealizować.

Napisano
Jak to złapać. Prawie 3 lata razem. Mysle o tym ale z rozwagą. Najpierw inne rzeczy musze zrealizować.

No, może zbyt dosadnie napisałam. Ale intencje, to intencje. Chyba, że o seks Ci chodzi wyłącznie;-) Cóż...a jeśli nie o to, to słabo widzę Was razem.