Skocz do zawartości

Cięzki kontakt (ZWERYFIKOWANY)

Gość loveby

Rekomendowane odpowiedzi

Gość loveby
Napisano

Czy dzisiaj się do mnie odezwie? :

Księżyc, 3 Mieczy, As pucharów

Hmm zmieszane te karty... ale wydaję mi się, że tak.

Jego stosunek do mnie? :

narusza regulamin

Dlaczego zazwyczaj zwleka z odpowiedziami ? :

narusza regulamin

Zgadzacie się ?

Pomóżcie mi, pierwszy raz mam aż taki problem z kartami, co prawda mistrzem nie jestem ale zazwyczaj wszystko rozumiałam. :wampir:

Dzięki z góry :)

Napisano

Księżyc ---> 3 Mieczy ---->As pucharów kicha, nie odezwie się.

Jego stosunek do mnie? :

narusza regulamin

Dlaczego zazwyczaj zwleka z odpowiedziami ?

narusza regulamin

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Z tym odezwaniem się dzisiaj to róznie bywa w księżycu. Mi kiedyś pokazała ta karta kontakt, ale po godzinie 24 czyli bardzo późną nocą lub nad ranem. W 3 mieczy widzę że bardzo Cierpisz z powodu milczenia z jego strony. W asie odezwie się tylko nie do konca jestem pewna czy aby dzisiaj.

Jego stosunek do mnie? :

narusza regulamin

Dlaczego zazwyczaj zwleka z odpowiedziami ? :

narusza regulamin

Napisano

loveby, proszę przestrzegać regulaminu działu i nie grzebać nieweryfikowalnie komuś w głowie;) Dziewczyny przypominam, że nie udzielamy się w wątkach/pytaniach niezgodnych z regulaminem.

Gość loveby
Napisano

Rzeczywiście nieweryfikowalne, przepraszam. Obiecuję poprawę :)

Napisano

No a odezwał się? :P

(moim zdaniem pokazał się brak kontaktu)

Gość MaryjaMagdalena
Napisano (edytowane)
No a odezwał się? :P

(moim zdaniem pokazał się brak kontaktu)

Proszę nie naruszać regulaminu :-D aa to odpowiedz na pyt o odzew.. sorki Źle odczytalam

Edytowane przez MaryjaMagdalena
Napisano

Jeszcze tego by brakowało, żebym się dała przyłapać na czymś tak karygodnym! :lol:

Napisano

Księżyc, 3 Mieczy, As pucharów

Jeszcze nie zweryfikowane, więc się wypowiem.

Albo karty pokazują tu Twoje emocje, czyli niepewność i męki miłosne, takie katowanie siebie. Jesteście oddaleni i nie możesz kontrolować, co tam się u niego dzieje..

Albo Pan celowo się nie odzywa/nie odezwie - chce zakończyć ten rozdział z Tobą. Wg niego Wasza relacja na odległość nie ma sensu - za dużo niepewności, lęku, niewiadomych.. As pucharów może wskazywać, że już interesuje się inną osobą.

Tak czuję patrząc na karty, że on boi się odezwać do Ciebie, bo coś ukrywa przed Tobą..

Gość loveby
Napisano

Nie odezwał się wczoraj ale odezwał się dzisiaj. Czuć, że po jego wyjeździe ostatnim za granicę coś się zmieniło, bardzo możliwe, że kogoś poznał i jego nastawienie się zmienilo :)