Gość loveby Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Czy dzisiaj się do mnie odezwie? : Księżyc, 3 Mieczy, As pucharów Hmm zmieszane te karty... ale wydaję mi się, że tak. Jego stosunek do mnie? : narusza regulamin Dlaczego zazwyczaj zwleka z odpowiedziami ? : narusza regulamin Zgadzacie się ? Pomóżcie mi, pierwszy raz mam aż taki problem z kartami, co prawda mistrzem nie jestem ale zazwyczaj wszystko rozumiałam. :wampir: Dzięki z góry Cytuj
h20kas Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Czy dzisiaj się do mnie odezwie? : Księżyc ---> 3 Mieczy ---->As pucharów kicha, nie odezwie się. Jego stosunek do mnie? : narusza regulamin Dlaczego zazwyczaj zwleka z odpowiedziami ? narusza regulamin Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Z tym odezwaniem się dzisiaj to róznie bywa w księżycu. Mi kiedyś pokazała ta karta kontakt, ale po godzinie 24 czyli bardzo późną nocą lub nad ranem. W 3 mieczy widzę że bardzo Cierpisz z powodu milczenia z jego strony. W asie odezwie się tylko nie do konca jestem pewna czy aby dzisiaj. Jego stosunek do mnie? : narusza regulamin Dlaczego zazwyczaj zwleka z odpowiedziami ? : narusza regulamin Cytuj
Czarownica Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 loveby, proszę przestrzegać regulaminu działu i nie grzebać nieweryfikowalnie komuś w głowie;) Dziewczyny przypominam, że nie udzielamy się w wątkach/pytaniach niezgodnych z regulaminem. Cytuj
Gość loveby Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Rzeczywiście nieweryfikowalne, przepraszam. Obiecuję poprawę Cytuj
Czarownica Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 No a odezwał się? (moim zdaniem pokazał się brak kontaktu) Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 (edytowane) No a odezwał się? (moim zdaniem pokazał się brak kontaktu) Proszę nie naruszać regulaminu :-D aa to odpowiedz na pyt o odzew.. sorki Źle odczytalam Edytowane 26 Marca 2015 przez MaryjaMagdalena Cytuj
Czarownica Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Jeszcze tego by brakowało, żebym się dała przyłapać na czymś tak karygodnym! Cytuj
Davisa Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Czy dzisiaj się do mnie odezwie? :Księżyc, 3 Mieczy, As pucharów Jeszcze nie zweryfikowane, więc się wypowiem. Albo karty pokazują tu Twoje emocje, czyli niepewność i męki miłosne, takie katowanie siebie. Jesteście oddaleni i nie możesz kontrolować, co tam się u niego dzieje.. Albo Pan celowo się nie odzywa/nie odezwie - chce zakończyć ten rozdział z Tobą. Wg niego Wasza relacja na odległość nie ma sensu - za dużo niepewności, lęku, niewiadomych.. As pucharów może wskazywać, że już interesuje się inną osobą. Tak czuję patrząc na karty, że on boi się odezwać do Ciebie, bo coś ukrywa przed Tobą.. Cytuj
Gość loveby Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Nie odezwał się wczoraj ale odezwał się dzisiaj. Czuć, że po jego wyjeździe ostatnim za granicę coś się zmieniło, bardzo możliwe, że kogoś poznał i jego nastawienie się zmienilo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi