Monika Chodak Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 Od początku stycznia prześladuje mnie nieustanny pech, począwszy od takich drobiazgów jak psucie się sprzętu, odwoływanie lotów, po takie sprawy jak uwalenie studiów( odwołali mi lot i nie mogłam zdążyć na egzamin), strata pracy, odwołanie wyjazdu za granicę, przez co strata na parę tyś za bilety. No generalnie TOTALNIE nic mi nie wychodzi, co chwila los zrzuca mi kłody pod nogi. Normalnie jestem na prawdę optymistką, ale w tym wypadku powoli czuję, że cała moja energia ze mnie ulatuję. Monika 10.01.1993 Cytuj
Taya Napisano 26 Marca 2015 Napisano 26 Marca 2015 (edytowane) Tutaj tarociści pomagają interpretować karty innym tarocistom. Idź na dział Wróżby - może jakaś dobra dusza pomoże. Edytowane 26 Marca 2015 przez Taya link z błędem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi