martina78 Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) Witam, Sytuacja wyglada w ten sposob, ze obydwoje jestesmy w zwiazkach...spotkalismy sie dwa razy, ze wzgledu na odleglosc wlasnie. Kontakt sie na pewien czas urwal...teraz zostal nawiazany ponownie. ..niedlugo pan ten bedzie znow w moim miescie i chcemy sie spotkac. Jego zwiazek jest nieformalny. Rozklad z trzech kart na to co bedzie dalej miedzy mna a pewnym panem.Sprawiedliwosc, cesarzowa i arcykaplanka....ja to odczytalam w nastepujacy sposob: rozwazenie sytuacji, realizacja czyli powiedzmy spotkanie i utrzymywanie tego zwiazku w tajemnicy, ukryciu...czy ktos ma inne zdanie? Edytowane 28 Marca 2015 przez Czarownica opis sytuacji Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 Pan uwikłany w układ 2 kobiet. Wygląda na to, że tak jak mówisz, związek w ukryciu= Ty mi tu wyglądasz wlasnie na tą KAPŁANKĘ a ukrywać Cię Pan będzie przed Cesarzową może żoną? ;-D Cytuj
martina78 Napisano 27 Marca 2015 Autor Napisano 27 Marca 2015 Tak jakby...partnerka...dzieki wielkie...tak mi to tez wygladalo wlasnie... Cytuj
emilr Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 ja tez tu dwie kobiety widzę. Nie wiem, czy Ty jesteś tą oficjalną, czy ukrytą z doskoku... w kazdym razie wyjaśni sie. Brak opisu sytuacji. za mało kart. Bo tu widać tylko, ze pan bedzie miał problem. Nie znaczy to, ze zrezygnuje z którejś z was.... Cytuj
Czarownica Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 No to nic się nie zmieni specjalnie, będziesz kontynuować swój związek (Sprawka+Cesarzowa) i jednocześnie liczyć na relację w ukryciu, by na boku dawać Panu(Kapłanka). A czy to się ziści to zależy nie od kart tylko od Ciebie. Ja bardziej te karty odnoszę do Ciebie, Pana za bardzo tu nie widzę. Tak jakbyś to Ty chciała to ciągnąć bardziej niż Pan, w związku z czym cały bieg wydarzeń/spotkania zależy od tego co Ty postanowisz, na co się zdecydujesz. Cytuj
Trida Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 Rozklad z trzech kart na to co bedzie dalej miedzy mna a pewnym panem.Sprawiedliwosc, cesarzowa i arcykaplanka.... Jak na moje nic z tego nie bd. pan nie bierze Waszej znajomości pod uwagę jako związek, czy coś ohh ahh. Ty bd się gimnastykowała tutaj, zęby wypaść jak najlepiej i wyglądem (Cesarzowa) i intelektem (Arcykapłanka) ale no niestety. Znajomosć, po prostu. Cytuj
Grahanka Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 Sprawiedliwość w tym układzie daje Ci znak umoralnienia. Związek będzie miał racje bytu, jeśli obydwoje będziecie wolni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi