akszeinga1985 Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 Już długo jesteśmy razem i zastanawiam się czy w tym roku wezmiemy ślub? Umiarkowanie, IX monet, V mieczy, II monety, Kochankowie Muszę być cierpliwa, on musi jeszcze przemyśleć , na chwilę obecną nie chce. Ale końcowa karta mówi o tym, że w tym roku sformalizujemy nasz związek. Kiedy?- VII monet- za 7 miesięcy- około pazdziernika lub zimą. Jak myślicie? Cytuj
Davisa Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 Niestety, nie widać ślubu. Wg mnie osoba trzecia go blokuje. Może przyjrzyj się uważniej partnerowi? Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 Slubu póki co nie widać, ale niepokojące jest to, że pokazały się karty oszustwa - 5 mieczy + kochankowie. Tak jak koleżanka wyżej napisała Lilly Rose, radziłabym się przyjżec dokładniej waszej relacji. A 7 monet to przęciąganie w czasie. Wydaje mi się że jednak partnerowi, wcale się do śluby nie spieszy. Cytuj
emilr Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 Nieładne karty na relację. W umiarkowaniu przystopowanie i czekanie. Chociaż czasami ta karta właśnie pokazuje mi fajna , ustablizowaną relację, to wotczeniu takich kart inaczej interpretuję. Cos Cie gryzie, coś jest nie tak. NIe nakreślłaś sytuacji, stosunków między wami. Z kart sądzę, ze nie jest ciekawie. Ja tu raczej widzę przynajmniej trwanie w takim stanie, jak teraz. bez konkretnych decyzji (choziaż kochankowie i 2 buław już wskazują na dylematy). Jednak 7 monet w kolejnym pytaniu .... no 7 monet... to czekaaaaanie, trwanie w tym, co jest. Bez zmian. Ślubu mnie nie bedzie w tym roku Cytuj
Gość Noa20 Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) W tym roku na pewno nie, trzeba jeeeszcze trochę (dłużej ) poczekać Nawet co do zaręczyn są wątpliwości (przynajmniej w tym roku). Edytowane 27 Marca 2015 przez Noa20 Cytuj
Czarownica Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 Moim zdaniem dziewczyny dramatyzują trochę z tą osobą trzecią, 5 mieczy tutaj oznacza dla mnie, że zwyczajnie nie, na jakimś zbywaniu tematu i miałkich rozmowach się skończy, natomiast w przyszłym roku mogłoby już być W tym to tylko takie wyczekiwanie i brak konkretnych działań. Cytuj
Davisa Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 Moim zdaniem dziewczyny dramatyzują trochę z tą osobą trzecią, 5 mieczy tutaj oznacza dla mnie, że zwyczajnie nie, na jakimś zbywaniu tematu i miałkich rozmowach się skończy, natomiast w przyszłym roku mogłoby już byćW tym to tylko takie wyczekiwanie i brak konkretnych działań. Może i tak, ale 2 monet i Kochanki przy 5 mieczy nieładnie wyglądają;-) Stąd opóźnienia - Umiarkowanie i ta nieszczęsna 7 monet (odkładanie decyzji w nieskończoność) Cytuj
Czarownica Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 No ja te 5 m + Kochanków bym właśnie czytała jako takie zbywanie decyzji, a nie osobę trzecią, ale mi nigdy Kochanki nie pokazali dramy, bardziej impas, opieszałość. Też zależy jaka talia pewnie - ja mam RW i parkę na tej karcie ale są i takie gdzie jednemu gościowi towarzyszą dwie baby, to wtedy można by mieć zastrzeżenia zapewne;) Cytuj
Davisa Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 W mojej talii są dwie osoby, ale pomiędzy nimi miecz, niestety, czyli coś/ktoś co zakłóca, odcina....Mnie bardziej niepokoi w tym rozkładzie 2 monet. Na relację? Chęć utrzymania dwóch związków, bez skrupułów (5 mieczy) Cytuj
Czarownica Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 W mojej talii są dwie osoby, ale pomiędzy nimi miecz, niestety, czyli coś/ktoś co zakłóca, odcina... No to faktycznie wygląda nieciekawie u Ciebie .Mnie bardziej niepokoi w tym rozkładzie 2 monet. Na relację? Chęć utrzymania dwóch związków, bez skrupułów (5 mieczy) eeee tam, lawirowanie i miganie się od odpowiedzi moim zdaniem, ewentualnie drobne spięcia Pozostaje czekać na weryfikację Cytuj
Davisa Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 Pozostaje czekać na weryfikację I Ty i ja wiemy, że ślubu nie będzie w tym roku;-) A powód...pewnie nasze przypuszczenia pozostaną słodką tajemnicą dla nas;-) Cytuj
Eilidh Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 Ja też żadnego ślubu tu nie widzę. tak jak pisały dziewczyny wyżej karty wyszły bardzo nieciekawe. Przyjrzyj sie swojemu związkowi lub spróbuj postawić karty czy aby na pewno twój partner jest z tobą szczery. kochankowie w otoczeniu takich kart raczej nie nabiera pozytywnego wydźwięku... Cytuj
Trida Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 czy w tym roku wezmiemy ślub?Umiarkowanie, IX monet, V mieczy, II monety, Kochankowie Niestety nie. Umiarkowanie w 99% wstrzymuje wg mnie. Dalej bd życie na 'kocią łapę'. Kiedy?- VII monet Nie prędko. Ale jeśli już to okolice sierpnia (zbiory /żniwa) Cytuj
Grahanka Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 Wasz związek rysuje się jako zrównoważony i harmonijny. Jesteście dobrze dobrani pod względem temperamentów i charakterów (Sprawiedliwość + 9 monet). Wyczekujesz oświadczyn i legalizacji, on ma jeszcze mieszane uczucia (9 monet + 5 mieczy). 2 denarów każe uregulować Wasz związek i iść do śluby, który nastąpi (Kochankowie). 7 denarów nie określa dokładnie czasu, mówi abyś uzbroiła się w cierpliwość. Uważam, że wszystko zmierza ku dobremu. Dwa denary mogą symbolizować obrączki, a Kochankowie Was jako parę ślubną. Wszystkiego najlepszego! Cytuj
adivino Napisano 28 Marca 2015 Napisano 28 Marca 2015 W tym roku ślubu nie będzie - 7 monet - czekanie. Będzie się Wam układało do czasu aż się zrobisz niecierpliwa albo pokaże się ktoś jeszcze, ktoś kto namiesza w waszym związku i ja tam widzę obawy, wątpliwości. 5 mieczy z 2 monet i kochankami to tutaj związek, ale tak jakby go nie było... śmierdząca atmosfera. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 29 Marca 2015 Moderator Napisano 29 Marca 2015 Nie widać ślubu, co więcej nie specjalnie widać, byście zmierzali ku temu, kochankowie bez papieża czy sprawiedliwości to raczej mówią o takim związku trochę na luzie, wcześniej 2 monet, czyli wahanie, 5 mieczy czyli nie osiągniesz tego co chcesz, 9 monet to też nie jest karta bycia razem, to karta szczęścia jednej osoby Cytuj
panna.marta Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 w tym roku weźmiecie ślubu. Kiedy- jestem podobnego zdania, że będziecie jeszcze czekać z tą decyzją. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 uważam ,że w tym roku nie weźmiecie ślubu niestety Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Już długo jesteśmy razem i zastanawiam się czy w tym roku wezmiemy ślub? Umiarkowanie, IX monet, V mieczy, II monety, Kochankowie Nie widać slubu w tym roku, jakiś czas będzie bycie ze sobą, a potem któreś z Was zacznie mieć wątpliwości w tej relacji i sądzę, że to karty pokazały Ciebie. Powodem może być granie na zwłokę partnera i kończąca się cierpliwość. Oby starczyło Ci jej jeszcze na trochę! Powodzenia :-) Cytuj
akszeinga1985 Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Napisano 10 Kwietnia 2015 Rzeczywiście czasem mam wrażenie jakbym ja bardziej chciała tego ślubu. On mówi, że jak będzie czas to wezmiemy. Mam nadzieję, że nie będę czekać w nieskończoność. Cytuj
amila Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Ślubu w tym roku nie weźmiecie:( on jest lojalny i wierny (rycerz monet), ale Wy reprezentujecie przeciwstawne opcje (2 monet + Kochankowie), czyli Ty bardzo chcesz, ale to na dzień dzisiejszy trochę nierealne marzenia (5 mieczy). Do ślubu dojdzie, ale będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość (umiarkowanie, 9 monet) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi