Skocz do zawartości

stosunek Pana do Pani

minogareta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, proszę o pomoc w interpretacji. Pan mieszka w innym kraju, Pani mieszka tutaj. Znajomość głównie wirtualna, aczkolwiek spotkania realne były. W tym momencie raczej poznawanie siebie, żadna ze stron się nie deklaruje w żadną stronę. W ostatnich rozmowach Pan wygłasza zdania / pytania które brzmią optymistycznie, jednak wrodzona podejrzliwość Pani zastanawia się nad głębszym przekazem tychże zdań i pytań.

Jaki jest stosunek Pana do Pani?

Cesarzowa, Mag, 10 mieczy + dociągnięte 8 buław. Wszystkie proste.

Podam mu się, jest mną zainteresowany. Chce mnie jeszcze lepiej poznać, dać odpowiedź sobie samemu co i jak czuje. Jakieś tam wątpliwości są, ale raczej idzie ku dobremu. Być może jestem dla niego szansą na "lepsze życie", początek nowego. No i 10 mieczy. Rozpad absolutny, połączony z bólem i cierpieniem. Coś mocno tąpnie, ktoś będzie bardzo rozczarowany. Nie zagrało mi to z cesarzową i magiem, dlatego dociągnęłam. 8 buław - otrząśnięcie się po bólach dziesiątki i rewelacyjna kontynuacja tego co jest. A może ktoś inny. Chyba że 10 Mieczy to nie rozpad absolutny, a tylko zakończenie okresu "nie daklarujemy się" i 8 Buław jako początek lepszej wspólnej przyszłości. Co myślicie?

Dziękuję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...