h20kas Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 Spotykam się z kimś, chce mnie przeprosić, ale jeszcze nie wiem kiedy sie z nim spotkam. Jak przebiegnie moje najbliższe spotkanie z panem? Cesarzowa ---> Sąd ----> 5 kielichów (odwrócone) tak mi się skojarzyło, że bardzo oczyszczające relacje będzie to spotkanie. Nie wiem jak interpretować tutaj Cesarzową, bo nigdy w niej nie wychodze... Ogólnie spotkanie chyba miło przebiegnie, albo i nie ...poleją się łzy (5 kielichów) Cytuj
Gość grimmoire Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 Chodzi o pana ktory Cie oklamal? Jesli tak, zalezy jak glebokie to bylo klamstwo i jak Ty to dalej widzisz... Wydaje mi sie, ze wysluchasz pana, moze i wybaczysz (?) ale wobec tego lub czegos innego co wyjdzie na swiatlo dzienne przy okazji tej rozmowy nie bedziesz chciala kontynuowac tej znajomosci. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 spotkaniu Ty nadasz rytm, kamień spadnie z serca i sprawa zostanie zamknięta Cytuj
h20kas Napisano 29 Marca 2015 Autor Napisano 29 Marca 2015 spotkaniu Ty nadasz rytm, kamień spadnie z serca i sprawa zostanie zamknięta widzisz to optymistycznie? zamknięta w sensie relacji..czy kłamstwa? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 właśnie teraz spojrzałam i zauważyłam, że 5 kielichów dałaś odwrócone... zinterpretowałam te karty w pozycji prostej; widzę to tak: - cesarzowa reprezentuje tutaj Ciebie - sąd - uwolnienie się od tej sprawy - 5 pucharów - zamkniecie tego epizodu chodziło zresztą o spotkanie, a nie o relacje Więc wyjaśnicie sobie co nie co, problem się rozwiąże i pójdziecie dalej Cytuj
szmergel Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 Sprawa się wyjaśni, pan będzie się tłumaczył, Ty go osądzisz, dasz mu wyraźnie do zrozumienia co o tym wszystkim myślisz. Niby sprawa się wyjaśni ale będziesz czuła taki niesmak, smutek. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 Hmm nie dostaniesz satysfakcjonujących tłumaczeń/przeprosin, taka była moja pierwsza myśl. 1 Cytuj
emilr Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 Zrozumiesz, że nie chcesz kontynuacji relacj w takiej formie, jaka była do tej pory. 1 Cytuj
h20kas Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) WERYFIKACJA: Spotkanie się odbyło, było miło i sympatycznie, relacja się oczyściła, ale dowiedziałam się czegoś ... i nie wiem w sumie jak to dalej będzie...coś wisi w powietrzu. Pan musi się wreszcie określić. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez h20kas 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi