Trida Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 (edytowane) Witam Was moi mili. Ostatnio się rozbestwiłam, ale im więcej bd miała podpowiedzi i sugestii tym może koleżanka bd spokojniejsza (zgoda od koleżanki jak najbardziej jest). Kontynuacja wątku: http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/86359-celt-dla-przyjacioly.html?highlight= Dla niewtajemniczonych – moja przyjaciółka zaczęła spotykać się z pewnym Panem, który również zaproponował jej pracę (na dwuznacznych zasadach). Były dwa naprawdę miłe spotkania, kilka smsów, koleżanka w siódmym niebie ale Pan stwierdził, ze wraca do byłej. Koleżanka lekko podłamana stąd rozkład. Czas do 3 miesięcy Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ? Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik Jak na moje oko spotkają się i to z inicjatywy Pana. Chyba jednak jest jakaś tam chemią miedzy nimi ale patrząc z podsumy Pustelnika to wielkiego romansu tu raczej nie będzie. Jak się potoczy relacja? 4 buław, As buław, Rycerz denarów No i zwariowałam, bo sądzę, ze będą tutaj w miarę regularne spotkania, oczywiście na ‘widzimi się Pana’ ale jednak. Wszystko zakrapiane seksem. I sądzę, ze coś może z tego być nieoficjalnego aczkolwiek w miarę stałego. Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ? Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec Ja bym się podpytała na jej miejscu o tą pracę i zamilkła. Dała Panu czas. Bo to jeszcze sprawa nie zamknięta na moje skromne oko, no ale mogę się mylić. Będę niesamowicie wdzięczna za podpowiedzi, sugestie i pomoc w zliczeniu podsum, bo mi to jakoś koślawo idzie Edytowane 30 Marca 2015 przez Trida Cytuj
Grahanka Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Na tą chwilę powinna się zdystansować, ostudzić swoje emocje. Karta wisielec w tym układzie mówi: " co nagle to po diable", 2 miecze każą stłumić emocje, bo widać, że koleżanka pokazana w rycerzu buław wrze! W żadnym wypadku niech się nie odzywa, niech pan zrobi pierwszy ruch. Pani spotka się jeszcze z panem, będzie kontynuacja znajomości. Karta 4 buław wskazuje na romans, który wolniutko będzie się rozwijał (rycerz denarów), as buław to kolejne randki i pociąg seksualny partnerów. Czekam na kolejne relacje :-)) Cytuj
Alabaster Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Moim zdaniem z kart wygląda na to, że Pan jest raczej zainteresowany romansem, związkiem "z doskoku", może ten Pustelnik z podsumy świadczyć o tym, że Pani będzie się czuła samotna w takim układzie. Spotkania zapewne będą, ale właśnie z inicjatywy Pana, widać, że Pani go bardzo pociąga seksualnie, ale raczej nie zamierza z nią tworzyć związku. Karty radzą bierność, wycofanie się, gruntowne przemyślenie sprawy, ostudzenie emocji 1 Cytuj
h20kas Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ? Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik Oczywiście, że się spotkają Jak się potoczy relacja? 4 buław, As buław, Rycerz denarów dalej będzie w to grał, czarował, miło spędzony czas i w ogóle, ale na zasadach denarowego...czyli wszystko powoli.... Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ? Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec powinna cieszyć się chwilą, pokazać, że jest żywiołowym człowiekiem, inteligentnym... powinna zająć się sobą, na razie nie kontaktować się z Panem, tylko jeśli odpisze, być miłą, odpisać i tylko tyle. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Marca 2015 Maestro Napisano 30 Marca 2015 Była ta 8 kielichów w rozkładzie..Widać było, że facet nie uporał się z przeszłością.. Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ? Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik tak, spotka jak najbardziej, on będzie próbował wkupić się w jej łaski, tylko czy to aby dla niej? Pustelnik w podsumie informuje, że ona powinna zastanowić się na d tym, czy aby na pewno tego chce... Jak się potoczy relacja? 4 buław, As buław, Rycerz denarów może być seks i jakieś spotkania, ale w Rycerzu Denarów on pozostanie wierny swojej kobiecie i raczej nie będzie chciał iść dalej w tej znajomości Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ? Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec powinna jasno dac do zrozumienia, że sam seks jej nie interesuje, dla mnie te karty mówią o porzuceniu tej znajomosci 1 Cytuj
Trida Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 Dziękuję za spostrzeżenia, koleżanka też dziękuje za iskierkę nadziei hehe PS. No i wariatka jednak napisała do niego odnośnie tej pracy, ale Pan na razie milczy. Cytuj
niiwa Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ? - Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik - Spotka się - ale aż żal mi się robi tej dziewczyny - ona jest skłonna "tańczyć" na każde jego zawołanie - żenada.. Jak się potoczy relacja? - 4 buław, As buław, Rycerz denarów - relacji nie będzie/bo on już w jakiejś jest/ - pojawi się jakiś seks, ale jego podejście będzie czysto interesowne. Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ? - Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec - jak on się odezwie, to powinna konkretnie porozmawiać o swoich dylematach i zdystansować się wobec niego. 1 Cytuj
emilr Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Witam Was moi mili. Ostatnio się rozbestwiłam, ale im więcej bd miała podpowiedzi i sugestii tym może koleżanka bd spokojniejsza (zgoda od koleżanki jak najbardziej jest). Kontynuacja wątku: http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/86359-celt-dla-przyjacioly.html?highlight= Dla niewtajemniczonych – moja przyjaciółka zaczęła spotykać się z pewnym Panem, który również zaproponował jej pracę (na dwuznacznych zasadach). Były dwa naprawdę miłe spotkania, kilka smsów, koleżanka w siódmym niebie ale Pan stwierdził, ze wraca do byłej. Koleżanka lekko podłamana stąd rozkład. Czas do 3 miesięcy Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ? Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik Tak, z pana inicjatywy. Ale nic z tego dalej nie wyniknie Jak się potoczy relacja? 4 buław, As buław, Rycerz denarów Ja też tu widzę chęć na seks, iskrzenie, fascynacje i zaangażowanie z czasem. Jednak znów na warunkach pana (kapłan w podsumie) Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ? Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec Już pisałam w tamtym wątku, ze pani powinna sie przynajmniej emocjonalnie zdystansować, poczekać. Zeby nie cierpieć. Nie odcinać sie zupełnie, praca, to praca. Ale romans w pracy to juz cos innego i moze potem płakać. Czekanie i działanie z wyczuciem jest tutaj, jak w tamtym celcie. 1 Cytuj
Trida Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 Niiwa - owszem, koleżanka jest spragniona kontaktu, czułości i jest w stanie grać na jego zasadach niestety. Emilrku - Pani i tak bd płakała Zaangażuje się, jak to ona, ale jest przygotowana na łzy itd, a bardzo chciałąbym trochę się rozruszać w tematach romansowych. Dziś się śmiałyśmy, ze to idealnie pasujący do niej obrazek: http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2015/03/964bd8710cbe69f1c33db6196ec354eb.jpeg Cytuj
Gość grimmoire Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ? Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik myślę, że tak, ale propozycja może być czysto przygodowa Jak się potoczy relacja? 4 buław, As buław, Rycerz denarów myślę, że będą spotkania, ale takie przygodowe czysto Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ? Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec rozgraniczyć, czego od pana chce "love krowe" czy romansu, bo chcieć pierwszego i ukrywać emocje robiąc drugie może być ciężko i jeszcze gorzej, ale to później, z dystansu, jak sprawa chwilę powisi Trido, wygląda mi to tak, jakby na odzew pani przystała w przyszłości i jego warunki, choć chciałaby czegoś więcej... a to na dłuższą metę kosztować może kosztować dużo Cytuj
QPucharów Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Spotkają się jeszcze. Relacja ma szansę tylko na romans, żadnych deklaracji. Ma być miło i przyjemnie. Co powinna zrobić? Powściągnąć swoje zapędy do tego pana, zdystansować się i popatrzeć na chłodno na to co się dzieje(wiem ,że to w jej przypadku graniczy z cudem:) Karty zachęcają, by w to nie brnęła. Ale mam wrażenie, że pan ostudzi jej emocje i otrzeźwi ją ale będzie za późno. 1 Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ? Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik- Oczywiście że się spotkaja, poczym Pani później poczuje się osamotniona bo jak to po randkach, będą musieli się rozstać aż do następnego razu - Pustelnik Jak się potoczy relacja? 4 buław, As buław, Rycerz denarów- Będą spotkania, wypady, dużo energii w tym asie buław i sexu? w każdym razie nie przygodowo a spotkania regularne Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ? Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec- Mi się wydaje nie robić niczego" co nagle to po diable" - wstrzymać się i przeczekać, zaczekac jak się w czasie to wszystko potoczy. Cytuj
Trida Napisano 31 Marca 2015 Autor Napisano 31 Marca 2015 Dziękuję Wam wszystkim serdecznie za tak liczny udział w moich wątkach Jesteście wspaniali Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) Witam Was moi mili.Ostatnio się rozbestwiłam, ale im więcej bd miała podpowiedzi i sugestii tym może koleżanka bd spokojniejsza (zgoda od koleżanki jak najbardziej jest). Kontynuacja wątku: http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/86359-celt-dla-przyjacioly.html?highlight= Dla niewtajemniczonych – moja przyjaciółka zaczęła spotykać się z pewnym Panem, który również zaproponował jej pracę (na dwuznacznych zasadach). Były dwa naprawdę miłe spotkania, kilka smsów, koleżanka w siódmym niebie ale Pan stwierdził, ze wraca do byłej. Koleżanka lekko podłamana stąd rozkład. Czas do 3 miesięcy Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ? Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik Jak na moje oko spotkają się i to z inicjatywy Pana. Chyba jednak jest jakaś tam chemią miedzy nimi ale patrząc z podsumy Pustelnika to wielkiego romansu tu raczej nie będzie. spotkają się jeszcze, i tak z jego inicjatywy... i myslę że na jednym spotkaniu sie nie skonczy Jak się potoczy relacja? 4 buław, As buław, Rycerz denarów No i zwariowałam, bo sądzę, ze będą tutaj w miarę regularne spotkania, oczywiście na ‘widzimi się Pana’ ale jednak. Wszystko zakrapiane seksem. I sądzę, ze coś może z tego być nieoficjalnego aczkolwiek w miarę stałego. będą jeszcze spotkania, i romans ciągnięty dalej... będą fajnie razem spędzać czas a Pan będzie jej dawł prezenty i zabierał w rózne miejsca Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ? Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec Ja bym się podpytała na jej miejscu o tą pracę i zamilkła. Dała Panu czas. Bo to jeszcze sprawa nie zamknięta na moje skromne oko, no ale mogę się mylić. powinna się na jakiś czas od niego odciąć... powinna dać i jemu i sobie czas na znalezienie równowagi i wewnętrznego środka.. ale Pan i tak będzie napierał na spotkania z nią.... Będę niesamowicie wdzięczna za podpowiedzi, sugestie i pomoc w zliczeniu podsum, bo mi to jakoś koślawo idzie Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez paulinqa123 Cytuj
Ceres Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ? Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik Spotkać spotkają się i to z jego strony wyjdzie inicjatywa. Jak się potoczy relacja? 4 buław, As buław, Rycerz denarów Raczej na gruncie zawodowym niż towarzyskim Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ? Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec A zasięgnąć informacji o nim i tej pracy, porozglądać się ale sama z siebie nie wykazywać inicjatywy 1 Cytuj
Trida Napisano 14 Lipca 2015 Autor Napisano 14 Lipca 2015 Weryfikacja: Spotkania nie było, kontaktu nie było. Koleżanka coś tam pisała ale ZERO odzewu. Dziękuję wszystkim za pomoc. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 a pytaniu nie było zawartego określenia czasowego.. nadal uważam że się jeszcze spotkają Cytuj
emilr Napisano 15 Lipca 2015 Napisano 15 Lipca 2015 Te karty w ogóle nie pasują do sytuacji Chyba, że to jeszcze nie koniec. Z kart wynika,z ę to on sie odezwie, a raczej w poczekalni Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Lipca 2015 Napisano 16 Lipca 2015 Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ?Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik myślę, że się spotka, ale Pustelnik w podsumie mówi, że nie za szybko... Jak się potoczy relacja?4 buław, As buław, Rycerz denarów jakakolwiek 4 na początku układu wszystko dla mnie zamyka, tutaj są 4 ściany, nic się nie dzieje... później widać, że będzie jakaś inicjatywa chyba związana z pracą/finansami Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ?Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec powinna uzbroić się w cierpliwość, Wisielec wszystko zatrzymuje.... Cytuj
Trida Napisano 16 Lipca 2015 Autor Napisano 16 Lipca 2015 Paulka karty stawiane w marcu, czas określony: Czas do 3 miesięcyP Czyli czerwiec. Odzewu na prawdę ZERO. Nawet kilka dni temu napisała mu smsa z uśmiechem - cisza. Dlatego zweryfikowałam, bo mi o tym przypomniała Dziękuję wszystkim za sugestie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi