Skocz do zawartości

Kontynuacja relacji

Trida

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam Was moi mili.

Ostatnio się rozbestwiłam, ale im więcej bd miała podpowiedzi i sugestii tym może koleżanka bd spokojniejsza (zgoda od koleżanki jak najbardziej jest).

Kontynuacja wątku:

http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/86359-celt-dla-przyjacioly.html?highlight=

Dla niewtajemniczonych – moja przyjaciółka zaczęła spotykać się z pewnym Panem, który również zaproponował jej pracę (na dwuznacznych zasadach). Były dwa naprawdę miłe spotkania, kilka smsów, koleżanka w siódmym niebie ale Pan stwierdził, ze wraca do byłej. Koleżanka lekko podłamana stąd rozkład. Czas do 3 miesięcy

Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ?

Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik

Jak na moje oko spotkają się i to z inicjatywy Pana. Chyba jednak jest jakaś tam chemią miedzy nimi ale patrząc z podsumy Pustelnika to wielkiego romansu tu raczej nie będzie.

Jak się potoczy relacja?

4 buław, As buław, Rycerz denarów

No i zwariowałam, bo sądzę, ze będą tutaj w miarę regularne spotkania, oczywiście na ‘widzimi się Pana’ ale jednak. Wszystko zakrapiane seksem. I sądzę, ze coś może z tego być nieoficjalnego aczkolwiek w miarę stałego.

Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ?

Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec

Ja bym się podpytała na jej miejscu o tą pracę i zamilkła. Dała Panu czas. Bo to jeszcze sprawa nie zamknięta na moje skromne oko, no ale mogę się mylić.

Będę niesamowicie wdzięczna za podpowiedzi, sugestie i pomoc w zliczeniu podsum, bo mi to jakoś koślawo idzie :P

Edytowane przez Trida
Napisano

Na tą chwilę powinna się zdystansować, ostudzić swoje emocje. Karta wisielec w tym układzie mówi: " co nagle to po diable", 2 miecze każą stłumić emocje, bo widać, że koleżanka pokazana w rycerzu buław wrze! W żadnym wypadku niech się nie odzywa, niech pan zrobi pierwszy ruch. Pani spotka się jeszcze z panem, będzie kontynuacja znajomości. Karta 4 buław wskazuje na romans, który wolniutko będzie się rozwijał (rycerz denarów), as buław to kolejne randki i pociąg seksualny partnerów. Czekam na kolejne relacje :-))

Napisano

Moim zdaniem z kart wygląda na to, że Pan jest raczej zainteresowany romansem, związkiem "z doskoku", może ten Pustelnik z podsumy świadczyć o tym, że Pani będzie się czuła samotna w takim układzie. Spotkania zapewne będą, ale właśnie z inicjatywy Pana, widać, że Pani go bardzo pociąga seksualnie, ale raczej nie zamierza z nią tworzyć związku. Karty radzą bierność, wycofanie się, gruntowne przemyślenie sprawy, ostudzenie emocji

• Lubię to! 1
Napisano

Oczywiście, że się spotkają :)

Jak się potoczy relacja?

dalej będzie w to grał, czarował, miło spędzony czas i w ogóle, ale na zasadach denarowego...czyli wszystko powoli....

powinna cieszyć się chwilą, pokazać, że jest żywiołowym człowiekiem, inteligentnym... powinna zająć się sobą, na razie nie kontaktować się z Panem, tylko jeśli odpisze, być miłą, odpisać i tylko tyle.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Była ta 8 kielichów w rozkładzie..Widać było, że facet nie uporał się z przeszłością..

tak, spotka jak najbardziej, on będzie próbował wkupić się w jej łaski, tylko czy to aby dla niej? Pustelnik w podsumie informuje, że ona powinna zastanowić się na d tym, czy aby na pewno tego chce...

Jak się potoczy relacja?

może być seks i jakieś spotkania, ale w Rycerzu Denarów on pozostanie wierny swojej kobiecie i raczej nie będzie chciał iść dalej w tej znajomości

powinna jasno dac do zrozumienia, że sam seks jej nie interesuje, dla mnie te karty mówią o porzuceniu tej znajomosci

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję za spostrzeżenia, koleżanka też dziękuje za iskierkę nadziei hehe :)

PS. No i wariatka jednak napisała do niego odnośnie tej pracy, ale Pan na razie milczy.

Napisano

Czy Pani X spotka się jeszcze z Panem Y ? - Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik

- Spotka się - ale aż żal mi się robi tej dziewczyny - ona jest skłonna "tańczyć" na każde jego zawołanie - żenada..

Jak się potoczy relacja? - 4 buław, As buław, Rycerz denarów

- relacji nie będzie/bo on już w jakiejś jest/ - pojawi się jakiś seks, ale jego podejście będzie czysto interesowne.

Co powinna zrobić w tej chwili - w związku z tą obecną sytuacją ? - Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec

- jak on się odezwie, to powinna konkretnie porozmawiać o swoich dylematach i zdystansować się wobec niego.

• Lubię to! 1
Napisano

Witam Was moi mili.

Ostatnio się rozbestwiłam, ale im więcej bd miała podpowiedzi i sugestii tym może koleżanka bd spokojniejsza (zgoda od koleżanki jak najbardziej jest).

Kontynuacja wątku:

http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/86359-celt-dla-przyjacioly.html?highlight=

Dla niewtajemniczonych – moja przyjaciółka zaczęła spotykać się z pewnym Panem, który również zaproponował jej pracę (na dwuznacznych zasadach). Były dwa naprawdę miłe spotkania, kilka smsów, koleżanka w siódmym niebie ale Pan stwierdził, ze wraca do byłej. Koleżanka lekko podłamana stąd rozkład. Czas do 3 miesięcy

Tak, z pana inicjatywy. Ale nic z tego dalej nie wyniknie

Jak się potoczy relacja?

Ja też tu widzę chęć na seks, iskrzenie, fascynacje i zaangażowanie z czasem.

Jednak znów na warunkach pana (kapłan w podsumie)

Już pisałam w tamtym wątku, ze pani powinna sie przynajmniej emocjonalnie zdystansować, poczekać. Zeby nie cierpieć. Nie odcinać sie zupełnie, praca, to praca. Ale romans w pracy to juz cos innego i moze potem płakać. Czekanie i działanie z wyczuciem jest tutaj, jak w tamtym celcie.

• Lubię to! 1
Napisano

Niiwa - owszem, koleżanka jest spragniona kontaktu, czułości i jest w stanie grać na jego zasadach niestety.

Emilrku - Pani i tak bd płakała ;)

Zaangażuje się, jak to ona, ale jest przygotowana na łzy itd, a bardzo chciałąbym trochę się rozruszać w tematach romansowych.

Dziś się śmiałyśmy, ze to idealnie pasujący do niej obrazek:

http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2015/03/964bd8710cbe69f1c33db6196ec354eb.jpeg

Gość grimmoire
Napisano

myślę, że tak, ale propozycja może być czysto przygodowa

Jak się potoczy relacja?

myślę, że będą spotkania, ale takie przygodowe czysto :)

rozgraniczyć, czego od pana chce "love krowe" czy romansu, bo chcieć pierwszego i ukrywać emocje robiąc drugie może być ciężko i jeszcze gorzej, ale to później, z dystansu, jak sprawa chwilę powisi

Trido, wygląda mi to tak, jakby na odzew pani przystała w przyszłości i jego warunki, choć chciałaby czegoś więcej... a to na dłuższą metę kosztować może kosztować dużo :(

Napisano

Spotkają się jeszcze. Relacja ma szansę tylko na romans, żadnych deklaracji. Ma być miło i przyjemnie. Co powinna zrobić? Powściągnąć swoje zapędy do tego pana, zdystansować się i popatrzeć na chłodno na to co się dzieje(wiem ,że to w jej przypadku graniczy z cudem:) Karty zachęcają, by w to nie brnęła. Ale mam wrażenie, że pan ostudzi jej emocje i otrzeźwi ją ale będzie za późno.

• Lubię to! 1
Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Mag, 2 kielichów, 6 buław --> Pustelnik- Oczywiście że się spotkaja, poczym Pani później poczuje się osamotniona bo jak to po randkach, będą musieli się rozstać aż do następnego razu

- Pustelnik

Jak się potoczy relacja?

4 buław, As buław, Rycerz denarów- Będą spotkania, wypady, dużo energii w tym asie buław i sexu? w każdym razie nie przygodowo a spotkania regularne

Rycerz buław, 2 mieczy, Wisielec- Mi się wydaje nie robić niczego" co nagle to po diable" - wstrzymać się i przeczekać, zaczekac jak się w czasie to wszystko potoczy.

Napisano

Dziękuję Wam wszystkim serdecznie za tak liczny udział w moich wątkach :)

Jesteście wspaniali :bukiet:

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)
Witam Was moi mili.

Kontynuacja wątku:

Jak na moje oko spotkają się i to z inicjatywy Pana. Chyba jednak jest jakaś tam chemią miedzy nimi ale patrząc z podsumy Pustelnika to wielkiego romansu tu raczej nie będzie.

spotkają się jeszcze, i tak z jego inicjatywy... i myslę że na jednym spotkaniu sie nie skonczy

Jak się potoczy relacja?

No i zwariowałam, bo sądzę, ze będą tutaj w miarę regularne spotkania, oczywiście na ‘widzimi się Pana’ ale jednak. Wszystko zakrapiane seksem. I sądzę, ze coś może z tego być nieoficjalnego aczkolwiek w miarę stałego.

będą jeszcze spotkania, i romans ciągnięty dalej... będą fajnie razem spędzać czas a Pan będzie jej dawł prezenty i zabierał w rózne miejsca

Ja bym się podpytała na jej miejscu o tą pracę i zamilkła. Dała Panu czas. Bo to jeszcze sprawa nie zamknięta na moje skromne oko, no ale mogę się mylić.

powinna się na jakiś czas od niego odciąć... powinna dać i jemu i sobie czas na znalezienie równowagi i wewnętrznego środka.. ale Pan i tak będzie napierał na spotkania z nią....

Będę niesamowicie wdzięczna za podpowiedzi, sugestie i pomoc w zliczeniu podsum, bo mi to jakoś koślawo idzie :P

Edytowane przez paulinqa123
Napisano

Spotkać spotkają się i to z jego strony wyjdzie inicjatywa.

Jak się potoczy relacja?

Raczej na gruncie zawodowym niż towarzyskim

A zasięgnąć informacji o nim i tej pracy, porozglądać się ale sama z siebie nie wykazywać inicjatywy

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja:

Spotkania nie było, kontaktu nie było.

Koleżanka coś tam pisała ale ZERO odzewu.

Dziękuję wszystkim za pomoc.

Gość paulinqa123
Napisano

a pytaniu nie było zawartego określenia czasowego.. nadal uważam że się jeszcze spotkają

Napisano

Te karty w ogóle nie pasują do sytuacji :( Chyba, że to jeszcze nie koniec. Z kart wynika,z ę to on sie odezwie, a raczej w poczekalni

Napisano

myślę, że się spotka, ale Pustelnik w podsumie mówi, że nie za szybko...

Jak się potoczy relacja?

jakakolwiek 4 na początku układu wszystko dla mnie zamyka, tutaj są 4 ściany, nic się nie dzieje... później widać, że będzie jakaś inicjatywa chyba związana z pracą/finansami

powinna uzbroić się w cierpliwość, Wisielec wszystko zatrzymuje....

Napisano

Paulka karty stawiane w marcu, czas określony:

Czas do 3 miesięcyP

Czyli czerwiec.

Odzewu na prawdę ZERO.

Nawet kilka dni temu napisała mu smsa z uśmiechem - cisza. Dlatego zweryfikowałam, bo mi o tym przypomniała ;)

Dziękuję wszystkim za sugestie :)