duo70 Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Witam Jestem singielką z problemami finansowymi i szukającą pracy. bo obecna to daje mi środki tylko na wegetację. Wyciągnęłam karty na ten tydzień: AURA: Rycerz buław Rycerz denarów - zaczęłam tydzień energicznie, musiałam się sprężyć z moja pracą i zrobić pewną zaległą pracę. Poza tym dużo czytam, uczę się i zdobywam nowe informacje na tematy zawodowe oraz finansowe. Przy tym wszystkim jestem niecierpliwa. Dużo spraw do załatwienia będzie w tym tygodniu. DOM: Wisielec 9 mieczy 4 kije - zamartwianie się o finanse i pracę, problemy ze snem, nerwowość UCZUCIA: 6 buław As monet - powrót pana, z którym teraz jestem w nienajlepszych kontaktach (chodzi o osobę dla której pracuję i coś tam między nami się działo, ale nic z tego nie wynikło). Kontakty powinny poprawić się, bo będziemy musieli przecież wypchnąć pewne sprawy w pracy. PRACA: Paź buław 10 denarów - będzie dużo wiadomości, maili z panem z którym współpracuję (bo teraz cisza), będzie ważne zadanie do wykonania, no i w tym tygodniu powinien mi wypłacić tą małą kasę DOBRA RADA: Paź mieczy - Poświęcać więcej czasu na doszkalanie się, naukę OSTRZEŻENIE: 6 pucharów - nie rozmyślać o przeszłości, żyć teraźniejszością. Ostatnio zdarza mi się powracać do tego co było NIESPODZIANKA: Wieża Gwiazda - hmmm albo obetnę włosy, bo myślałam o tym ostatnio, albo wezmę się za porządki domowe. Mi gwiazda czasami pokazuje w codziennych rozkładach, upiększanie domu albo siebie...Takie tradycyjne podejście do karty wiezy to powiedziałabym, że jakaś nagła zmiana będzie ale potem mam opiekę sił wyższych i że najgorsze będzie za mną Jesli ktoś będzie miał chwilę wolnego czasu i chęć, żeby zerknąć na mój rozkład, to będę bardzo wdzięczna Cytuj
Trida Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 AURA: Rycerz buław Rycerz denarów Tutaj widać Twoje kombinowanie nt pieniędzy, działania, robienie czegoś – na pewno w konkretnym kierunku. Energicznie DOM: Wisielec 9 mieczy 4 kije Bez większych zmian, możliwe, ze coś się popsuje (9mieczy) ale nie bd to niezbędne do życia. Widać spore problemy emocjonalne – ‘co bd dalej’. Myślisz nad tym, czy dasz radę się utrzymać. UCZUCIA: 6 buław As monet Ty na razie nie masz za bardzo głowy na myślenie o uczuciach. Możliwa pomoc od kogoś ale to tyle. Bez wielkich wybuchów miłości. PRACA: Paź buław 10 denarów Jeśli czegoś szukasz to masz możliwość otrzymać jakaś wiadomość zwrotna w tym temacie. DOBRA RADA: Paź mieczy Walcz o swoje. OSTRZEŻENIE: 6 pucharów Nie rozmyślaj za dużo nad przeszłością ale myśl perspektywicznie. Nie daj się ponieść wspomnieniom. NIESPODZIANKA: Wieża Gwiazda Duze zmiany nadchodzą wg mnie. Coś się zburzy dość mocno, z hukiem, by coś mogło nadejść. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi