Gość MaryjaMagdalena Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Witam. Otrzymałam zaproszenie na 40 urodziny bratowej. Wiem, że impreza ma liczyć aż 30 osób. Przyznam szczerze, że nie bardzo chce mi się na nią iść. W związku z tym, zapytałam kart. Oczywiście zweryfikuję około 20 kwietnia. 1. Jak będę się bawiła na urodzinach Małgorzaty? - GŁUPIEC, 10 BUŁAW, SĄD- z początku może nawet ok, ale poczuję zmęczenie i będę chciała się oddalić. Z podsumy wyszedł PUSTELNIK. 2. Jaka będzie panowała tam atmosfera? -KRÓLOWA BUŁAW, 8 KIELICHÓW, RYCERZ MIECZY- wszystko będzie się kręciło wokół jubilatki, poleje się sporo alkoholu i będzie gwarno. ( możliwe że wywiąże się jakaś sprzeczka) 3. Jak towarzystwo będzie mnie postrzegało?5 KIELICHÓW, RYDWAN, WISIELEC- Chyba odbiorą mnie za smutną, przygnębioną i zawieszoną. Powiedzą " co z tą MARYJĄ się stało, że zrobiła się taka wygaszona? Kiedyś byłą inna - RYDWAN" ;-D 4. Czy w wyniku końcowym, będę zadowolona z tej uroczystości? KRÓLOWA DENARÓW, 3 DENARÓW, 9 MIECZY- myśle ze powinnam byc zadowolona, aczkolwiek uznam, że jednak to towarzystwo do mnie nie pasuje. A jak wy to widziecie? Pozdrawiam. Cytuj
Arcan Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Uważaj,żeby się nie spić, lamentować i robić rozrób Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 O rany. Ja się nie upijam, nie jestem już młódką żebym robiła rozróby, ale kto wie jaki "CZORT" we mnie wstąpi ;-D dzięki, wezmę to pod uwagę. Cytuj
Trida Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 1. Jak będę się bawiła na urodzinach Małgorzaty? - GŁUPIEC, 10 BUŁAW, SĄD. Z podsumy wyszedł PUSTELNIK. Tak nijak powiem szczerze… Będziesz się czułą dość samotnie, jakoś tak na siłę widać, że tam będziesz. I chyba szybko zawiniesz się stamtąd. 2. Jaka będzie panowała tam atmosfera? -KRÓLOWA BUŁAW, 8 KIELICHÓW, RYCERZ MIECZY- Wszystko bd sę kręciło wokół solenizantki, która bd tryskała energią, ale będzie to, wg mnie, meczące. Kilka rozmów bez większego znaczenia i tyle. Tak naprawdę poza solenizantką nikt więcej nie bd się dobrze bawił. 3. Jak towarzystwo będzie mnie postrzegało?5 KIELICHÓW, RYDWAN, WISIELEC- Jako cichą osobę, która szybko wyszła 4. Czy w wyniku końcowym, będę zadowolona z tej uroczystości? KRÓLOWA DENARÓW, 3 DENARÓW, 9 MIECZY- Mimo wszystko raczej tak, bo dowiesz się czegoś ciekawego, z kimś interesującym porozmawiasz i odnowisz jakaś znajomość. Nie będzie aż tak źle Udanej imprezy Cytuj
Czarownica Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 1. Jak będę się bawiła na urodzinach Małgorzaty? - GŁUPIEC, 10 BUŁAW, SĄD - no na początku sympatycznie, ale szybko się znudzisz, nastąpi zmęczenie materiału i będziesz tylko myślała o tym, że w sumie fajnie byłoby się stamtąd wywinąć 2. Jaka będzie panowała tam atmosfera? -KRÓLOWA BUŁAW, 8 KIELICHÓW, RYCERZ MIECZY- no tak, jubilatka na pierwszym planie oraz fakt, że chyba się spije troszkę za bardzo... Będzie też jakiś facet albo grupka znajomych, którzy będą robić trochę wiochę, tzn będą egzaltowani bardzo i może Cię to drażnić 3. Jak towarzystwo będzie mnie postrzegało? 5 KIELICHÓW, RYDWAN, WISIELEC - no tak trochę jak piąte koło u wozu, siedzi taka sztywna i nie w sosie, będą próbowali nakłaniać Cię do kolejnej bani, ale ostatecznie oleją to, stwierdzą, że szybko się zwinęłaś 4. Czy w wyniku końcowym, będę zadowolona z tej uroczystości? KRÓLOWA DENARÓW, 3 DENARÓW, 9 MIECZY - uznasz, że było całkiem miło ale męcząco. Po tych kartach jak tak myślę istnieje też prawdopodobieństwo opcji, że jednak się spijesz (trochę za szybko) i rankiem przypłacisz to bólem głowy;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Marca 2015 Maestro Napisano 31 Marca 2015 1. Jak będę się bawiła na urodzinach Małgorzaty? - GŁUPIEC, 10 BUŁAW, SĄD mam wrazenie, że mogą Ciebie wkurzać głupimi tekstami, możesz czuc sie zniesmaczona, ale pod koniec imprezy cos Cie ozywi 2. Jaka będzie panowała tam atmosfera? -KRÓLOWA BUŁAW, 8 KIELICHÓW, RYCERZ MIECZY możliwe, że jakaś kobieta będzie nazbyt emocjonalna, co zdenerwuje jakiegoś mężczyznę 3. Jak towarzystwo będzie mnie postrzegało?5 KIELICHÓW, RYDWAN, WISIELEC będą uważali, że coś Cię trapi, że masz jakieś problemy, że chcesz uciec stąd, ale nie zrobisz tego 4. Czy w wyniku końcowym, będę zadowolona z tej uroczystości? KRÓLOWA DENARÓW, 3 DENARÓW, 9 MIECZY będziesz robiła dobrą minę do złej gry, ale w głębi duszy zadowolona nie będziesz Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Weryfikacja :-D W sumie mogę już zweryfikowac. Na imprezę nie idę, bo wyjeżdzam ( wyjazd wyszedł nagle i niespodziewanie) więc nie będzie mnie w tym czasie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Kwietnia 2015 Maestro Napisano 9 Kwietnia 2015 1. Jak będę się bawiła na urodzinach Małgorzaty? - GŁUPIEC, 10 BUŁAW, SĄD mam wrazenie, że mogą Ciebie wkurzać głupimi tekstami, możesz czuc sie zniesmaczona, ale pod koniec imprezy cos Cie ozywi 2. Jaka będzie panowała tam atmosfera? -KRÓLOWA BUŁAW, 8 KIELICHÓW, RYCERZ MIECZY możliwe, że jakaś kobieta będzie nazbyt emocjonalna, co zdenerwuje jakiegoś mężczyznę 3. Jak towarzystwo będzie mnie postrzegało?5 KIELICHÓW, RYDWAN, WISIELEC będą uważali, że coś Cię trapi, że masz jakieś problemy, że chcesz uciec stąd, ale nie zrobisz tego 4. Czy w wyniku końcowym, będę zadowolona z tej uroczystości? KRÓLOWA DENARÓW, 3 DENARÓW, 9 MIECZY będziesz robiła dobrą minę do złej gry, ale w głębi duszy zadowolona nie będziesz Teraz spójrz jak karty ładnie o tym mówiły;)) 1. Jak będę się bawiła na urodzinach Małgorzaty? - GŁUPIEC, 10 BUŁAW, SĄD nie będziesz się bawiła, pytanie wg kart bez sensu, masz Głupca na początku, a to też wyjazd, cos nieplanowanego;) 2. Jaka będzie panowała tam atmosfera? -KRÓLOWA BUŁAW, 8 KIELICHÓW, RYCERZ MIECZY nie będzie Ciebie, bo wyjedziesz niespodziewanie;)) 3. Jak towarzystwo będzie mnie postrzegało?5 KIELICHÓW, RYDWAN, WISIELEC jako oosbe, która wyjechała i ich rozczarowała tym faktem;)) 4. Czy w wyniku końcowym, będę zadowolona z tej uroczystości? KRÓLOWA DENARÓW, 3 DENARÓW, 9 MIECZY mimo zadowolenia z wyjazdu pojawią się wyrzuty sumienia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi