*_*Starblue*_* Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Hej, mam na oku ostatnio fajnego facetaa z pracy, bardzo ostatnio sie mi przyglada, ma dziewczyne z ktora mu sie nie uklada ja lapie go na spojzeniach i zapytalam kart, Co on o mnie mysli? 5 bulaw -walczy z myslami,nie wie czy podejsc czy nie 9 kielichow nie wiem co moze ta karta oznaczac w tym rozkladzie,raczej jakies pozytywne postepy z jego strony Sila- uwaza mnie za silna kobiete, namietna,pociagajaca odwazna dolozylam karty: Krol kieluchow - jest wrazliwy ale tez lubi romansowac i moze cos z tego byc gwiazda- zauroczenie zakochanie czy on sie zakochal?;p mag- tez mowi o pozytywnym uczuciu,dojdzie do spotkania bardzo prosze o pomoc w tej interpretacji zalezy mi
Arcan Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 5 kijów jako walka z myślami? Nie sądzę... Wg mnie nie zwraca na Ciebie sporej uwagi... Mu jest dobrze tak jak jest.. Widzi Ciebie jako fajną laskę z którą można poflirtować i tyle
Gość MaryjaMagdalena Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Ja uważam że to nie Ty przyłapałaś jego na zerkaniu, a on przyłapał Ciebie i stąd te spojrzenia. Widzi w Tobie kobiete z "jajami", ale poza tym nie sądzę aby aż tak w głowie o Tobie myślał. Z kart poniżej skolei, wydaje mi się że to on Tobie bardzo mocno w oko wpadł. KRÓL KIELICHÓW+MAG- Podoba Ci się bardzo, ma w sobie to coś co przyciąga i dlatego zwróciłaś na niego uwagę. Pomyślałaś, może jest jakaś nadzieja na coś więcej? GWIAZDA
*_*Starblue*_* Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 No to fakt ze mi sie podoba ;p nie zaprzeczam ale on naprawde sie zaczal patrzyc na mnie ja wgl na niego nie patrze,bo nie chce
Gość MaryjaMagdalena Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 No to fakt ze mi sie podoba ;p nie zaprzeczam ale on naprawde sie zaczal patrzyc na mnie ja wgl na niego nie patrze,bo nie chce Gdyby tak było jak piszesz, " ja wgl na niego nie patrze,bo nie chce" -to nie zakładałabyś tego wątku ;-D
*_*Starblue*_* Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 ) jest przystojny ale chcialam tylko wiedziec co mysli no bo nic z tym nie zrobie nie chce poprostu patrzecna niego zeby to widzial i wgl unikam go
Rekomendowane odpowiedzi