Skocz do zawartości

co o mnie mysli kolega x?

*_*Starblue*_*

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, mam na oku ostatnio fajnego facetaa z pracy, bardzo ostatnio sie mi przyglada, ma dziewczyne z ktora mu sie nie uklada ja lapie go na spojzeniach i zapytalam kart, Co on o mnie mysli?

5 bulaw -walczy z myslami,nie wie czy podejsc czy nie

9 kielichow nie wiem co moze ta karta oznaczac w tym rozkladzie,raczej jakies pozytywne postepy z jego strony

Sila- uwaza mnie za silna kobiete, namietna,pociagajaca odwazna

dolozylam karty:

Krol kieluchow - jest wrazliwy ale tez lubi romansowac i moze cos z tego byc

gwiazda- zauroczenie zakochanie czy on sie zakochal?;p

mag- tez mowi o pozytywnym uczuciu,dojdzie do spotkania

bardzo prosze o pomoc w tej interpretacji zalezy mi :)

Napisano

5 kijów jako walka z myślami? Nie sądzę... Wg mnie nie zwraca na Ciebie sporej uwagi... Mu jest dobrze tak jak jest.. Widzi Ciebie jako fajną laskę z którą można poflirtować i tyle

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Ja uważam że to nie Ty przyłapałaś jego na zerkaniu, a on przyłapał Ciebie i stąd te spojrzenia. Widzi w Tobie kobiete z "jajami", ale poza tym nie sądzę aby aż tak w głowie o Tobie myślał.

Z kart poniżej skolei, wydaje mi się że to on Tobie bardzo mocno w oko wpadł. KRÓL KIELICHÓW+MAG- Podoba Ci się bardzo, ma w sobie to coś co przyciąga i dlatego zwróciłaś na niego uwagę. Pomyślałaś, może jest jakaś nadzieja na coś więcej? GWIAZDA

Napisano

No to fakt ze mi sie podoba ;p nie zaprzeczam ale on naprawde sie zaczal patrzyc na mnie ja wgl na niego nie patrze,bo nie chce

Gość MaryjaMagdalena
Napisano
No to fakt ze mi sie podoba ;p nie zaprzeczam ale on naprawde sie zaczal patrzyc na mnie ja wgl na niego nie patrze,bo nie chce

Gdyby tak było jak piszesz, " ja wgl na niego nie patrze,bo nie chce" -to nie zakładałabyś tego wątku ;-D

Napisano
;)) jest przystojny ale chcialam tylko wiedziec co mysli no bo nic z tym nie zrobie nie chce poprostu patrzecna niego zeby to widzial i wgl unikam go
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...