Arcan Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Jak będzie przebiegać nasza relacja? gwiazda, 2 kielichy, diabeł Mam tutaj dwie interpretacje: 1) Diabeł- w świeżej znajomości zazwyczaj pokazuje spory pociąg sexualny... Diabeł jest moim zdaniem dobry TYLKO WTEDY kiedy relacja jest nowa... Wg tej interpretacji to będą fajne spotkania z gorącym seksem, 2) Diabeł na 3 pozycji czyli taki, który zaznaczy się po czasie... a więc toksyka... ściemy, kłótnie... Bo Diabeł to w gruncie rzeczy bardzo zła karta.. Wg tej interpretacji '' miłe złego początki'' Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Kiedyś byłam dokładnie w takiej samej relacji. Na początku było tak, jakby z nieba dla siebie stworzeni, potem jednak relacja zaczęła się psuć, były dokładnie tak jak mówisz kłótnie i relacja zrobiła się mega toksyczna. Cytuj
Arcan Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 Gwiazda na I to nadzieja... dlatego przychylam się do drugiej interpretacji... Że będzie super...przez chwile Cytuj
Trida Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Jak będzie przebiegać nasza relacja? gwiazda, 2 kielichy, diabeł ' Trzeba było dołożyć do Diaboła ))) Na pewno widzicie w sobie nawzajem 'to coś'. Fajne i mile spotkania, seks też niczego sobie ale z czasem może zacząć się wkradać marazm i w sumie sam seks będzie Was trzymał przy sobie. Ja tutaj sugeruję się 'podsumowaniem' --> Rydwan / Wisielec, i wg mnie wszystko bd fajnie, bez toksyny ale głownie na fizycznym uzależnieniu. Jednak i Tobie i jemu to bd odpowiadało (do czasu). Cytuj
Ceres Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Ja bym to określiła tak: Miało być tak pięknie (gwiazda + 2 kielonki) niestety nie wszystko co na początku ładnie wygląda ma szczęśliwy koniec, ten Diabeł może doprowadzić się do poczucia uzależnienia i raczej nie do szczęścia. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Arcan, z mojego doświadczenia Diabeł przy tych kartach pokazywać może, że ktoś tu ma wielką nadzieję i właśnie ten ktoś może zostać uwiązany... Zgadzam się, bez chemii itp. się oczywiście nie obejdzie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Jak będzie przebiegać nasza relacja? gwiazda, 2 kielichy, diabeł na marzeniach o seksie poza domem relacja chyba bardziej na odległość gwiazda to marzenia, kolejne karty mogą mówić o czym Cytuj
panna.marta Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 relacja oparta na pewnego rodzaju przyzwyczajeniu z jakiegoś powodu. Możliwe przyciąganie fizyczne bądź emocjonalne. Cytuj
Davisa Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Jak będzie przebiegać nasza relacja? gwiazda, 2 kielichy, diabeł Mam tutaj dwie interpretacje: 1) Diabeł- w świeżej znajomości zazwyczaj pokazuje spory pociąg sexualny... Diabeł jest moim zdaniem dobry TYLKO WTEDY kiedy relacja jest nowa... Wg tej interpretacji to będą fajne spotkania z gorącym seksem, 2) Diabeł na 3 pozycji czyli taki, który zaznaczy się po czasie... a więc toksyka... ściemy, kłótnie... Bo Diabeł to w gruncie rzeczy bardzo zła karta.. Wg tej interpretacji '' miłe złego początki'' Uwiąże Cię, będziesz obsesyjnie myślała, działała...nawet wbrew sobie. Uciekaj kobieto od tego mężczyzny, bo nic pozytywnego dla Ciebie z tego nie wyniknie. Cytuj
Arcan Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Napisano 1 Kwietnia 2015 Jak będzie przebiegać nasza relacja? gwiazda, 2 kielichy, diabeł na marzeniach o seksie poza domem relacja chyba bardziej na odległość gwiazda to marzenia, kolejne karty mogą mówić o czym bo on z zagranicy mam świadomość,że kiedyś będzie musiał wrócić, więc próbuje emocjonalnie się nie wczuwać w relację. W sensie, nie tracić głowy Cytuj
Arcan Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Napisano 1 Kwietnia 2015 Uwiąże Cię, będziesz obsesyjnie myślała, działała...nawet wbrew sobie. Uciekaj kobieto od tego mężczyzny, bo nic pozytywnego dla Ciebie z tego nie wyniknie. Diabeł to karma. On ponoć działa w dwie strony. Tak czy siak, napisałam wyżej, że nie stracę głowy w tej relacji Cytuj
Davisa Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Diabeł to karma. On ponoć działa w dwie strony. Tak czy siak, napisałam wyżej, że nie stracę głowy w tej relacji Wiesz, skoro on jest za granicą, to może Was ta odległość mocno ograniczać. I o to tu chodzi w tym rozkładzie...? Cytuj
Gość adora Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Gwiazda pokazuje marzenia, niestety czesto niespelnione. Mysle, ze ktos tu chcialby zwiazku ale diabel na koncu mowi, ze nic z tego nie bedzie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Jak będzie przebiegać nasza relacja? gwiazda, 2 kielichy, diabeł Będziecie mocno zafascynowani sobą patrząc na siebie wyłącznie przez pryzmat "różowych okularów", piękna idylla może się z czasem skończyć i w prozie życia wyjdzie zaborczość i zazdrość partnera oraz szereg innych mniej przyjemnych cech osobowości. Cytuj
niiwa Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Jak będzie przebiegać nasza relacja - Gwiazda, 2 kielichy, Diabeł -- Twoje oczekiwania co do relacji nie spełnią się/Gwiazda, 2 puch/ - ale będziesz wciąż pod urokiem Pana /Diabeł/ - - On ma "oko" na Ciebie, a Ty wiesz, że mu się podobasz, - ---- Ale Powinnaś odpuścić, bo nie ma to przyszłości! Cytuj
Koma Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 Na poczatku wszystko pieknie ladnie, potem uzaleznienie i nic dobrego z Diabla nie wyniknie. Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Dla mnie karty pokazały początkową faze relacji, w której główną rolę odgrywa silna fascynacja i namiętność. Cytuj
adivino Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 1) Diabeł- w świeżej znajomości zazwyczaj pokazuje spory pociąg sexualny... Diabeł jest moim zdaniem dobry TYLKO WTEDY kiedy relacja jest nowa... Wg tej interpretacji to będą fajne spotkania z gorącym seksem, 2) Diabeł na 3 pozycji czyli taki, który zaznaczy się po czasie... a więc toksyka... ściemy, kłótnie... Bo Diabeł to w gruncie rzeczy bardzo zła karta.. Wg tej interpretacji '' miłe złego początki'' No właśnie, dlatego trudno odczytać diabła, bo nie wiadomo na jak długo były stawiane karty. Uciekaj kobieto od tego mężczyzny, bo nic pozytywnego dla Ciebie z tego nie wyniknie. Może trochę za wcześnie na takie przesądzenia po jednym diable i jeszcze kiedy nie wiemy do jakiego czasu mają się te karty zrealizować Dla mnie to zakochanie po uszy, namiętność, stracenie głowy..jednak Cytuj
Davisa Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 No właśnie, dlatego trudno odczytać diabła, bo nie wiadomo na jak długo były stawiane karty.Dla mnie to zakochanie po uszy, namiętność, stracenie głowy..jednak Od kiedy Diabeł pokazuje zakochanie? Stracenie głowy? O tak. Tak, tak.. Ileż to głów w historii ludzkości przez Diabła stracono.....;-) Cytuj
adivino Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Od kiedy Diabeł pokazuje zakochanie? Stracenie głowy? O tak. Tak, tak.. Sam nie. Są też inne karty, nie widzisz? Cytuj
Arcan Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Napisano 5 Kwietnia 2015 Diabeł jest dobry w I fazie znajomości. Szaleńcze zakochanie, spędzanie ze sobą każdej chwili, gorące sekszenie się. To jest związanie Cytuj
Grahanka Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Z sumy wyszedł XII Wisielec jako uzależnienie od drugiej osoby, to może się stać toksyczną relacją. Cytuj
hatorhator Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 A mi Diabeł na początku relacji niestety wskazał romans. Romans w sensie układ na boczku, gdy druga strona ma stałego partnera. Zweryfikowane. Cytuj
Davisa Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Sam nie. Są też inne karty, nie widzisz? Pisaliśmy o Diable, no ale nieważne. Całość rozkładu wg mnie też nie wskazuje zakochania, tylko marzenia przeradzające się w obsesję, ograniczenie, uzależnienie i inne brzydkie rzeczy. Różne są obsesje, różne ograniczenia, uzależnienia..Nie musi to być od razu jakaś dramatyczna sytuacja, ale zawsze jest to uczucie jakiegoś obciążenia w końcowym efekcie. Męczarnia, jednym słowem;-) Diabeł na końcu rozkładu o tym właśnie mówi:-) Cytuj
adivino Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Pisaliśmy o Diable, no ale nieważne. Sama karta zawsze mało co znaczy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi