agnieszkaaa2o13 Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Witam Czy mogę prosić o skrypt runiczny na poprawe sytuacji w związku ? żeby miedzy mna a partnerem znowu rozkwitła miłość i zebysmy zaczeli się dogadywac ? Czy skrypt Raido - Gebo - Kenaz będzie odpowiedni? Z góry dziekuje Cytuj
Sinister Napisano 26 Października 2016 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Przepraszam... czy skryp runiczny skladajacy sie z run kennaz-->gebo-->odwrocone kennaz, pomoze w zwiazku czy bardziej go skomplikuje ? mysle rowniez nad wylosowaniem pieciu run w intencji poprawy relacji. Lecz nie wiem czy jest to bezpieczne gdy wylosuje runy ktore zadzialaja krzywdzaco... ufam ich energii i wiem ze uzyte w odpowiedni sposob i zestawieniu pomoga z precyzja skalpela ale tez zdaje sobie sprawe jak destruktywne potrafia one byc... prosze nie tyko o opinie eksperta ale rowniez przeredagowanie zestawienia trzechrun ktore podalem w poprzednim poscie bo na prawde nie chce nimi skrzywdzic siebie a tym bardziej swojej partnerki Edytowane 26 Października 2016 przez Ismer połączenie postów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi