Skocz do zawartości

Cereskowy Kwiecień (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta. Udało mi się uwolnić od obecnego pracodawcy i do końca kwietnia planuje wyjazd za granicę.

Aura: III Monet, VI Monet, IX Mieczy

Jako zakończenie jakiegoś etapu tu widzę związanego z pracą, finansami. A na koniec miesiąca moja chandra się pogłębi. Albo pokazuje moje obawy przed wyjazdem w nieznane ( w połowie kwietnia mam zamiar wyjechać za granicę) taki natłok myśli.

Dom : III Kielichów, VI KOCHANKOWIE, II Kielichów

A powinno być fajnie, jakieś świętowanie, pozytywna atmosfera i podjęcie decyzji o zmianie domu (przeprowadzka do brata i jego dziewczyny)

Praca: As Kielichów, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, VII RYDWAN, VI Buław

Zadowolenie, rozwiązanie umowy z obecnym pracodawcą i podróż do nowej.

Finanse: As Buław, XIX SŁOŃCE, IV Kielichów

Ja to widzę tak, że pojawi się szansa na lepsze zarobki, albo pracę a ta 4 kielichów na końcu takie jakby ostrzeżenie żebym tego nie przegapiła.

Uczucia: VII RYDWAN, VIII Buław, II Kielichów

Tylko wyjazd tu widzę ale pozytywny dla mnie w sensie emocjonalnym, bo druga opcja to szalony romans ale mam 2 tyg czasu więc raczej nie zdążę :)

Niespodzianka: XII WISIELEC, XIV UMIARKOWANIE, VIII Kielichów

Może ta moja chandra bierze się z takiego poczucia jakie mnie ostatnio często dopada, że tkwię w miejscu, nic się nie zmienia i nie widzę perspektyw na zmiany. A te karty mówią o tym, że uda mi się z tego wyrwać.

Ostrzeżenie: VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, I MAG, 5 Mieczy

Żebym zdobyła sie na obiektywizm, bo nie zawsze mam rację ewentualnie moja zemstę na eks z zeszłego miesiąca przełożyłam z braku czasu na ten i karty mówią że mam się nie mścić ?

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): XIX SŁOŃCE, III Monet, Królowa Mieczy, As Mieczy

Powinien wnieść , widzę tu perspektywę na coś nowego, zwolnienie ze starej pracy i podpisanie umowy o nową.

Mile widziane inne interpretacje albo dokładniejsze :)

Edytowane przez Ceres
Gość Euterpe
Napisano

3 denary - załatwianie spraw związanych z pracą, bieganie od jednego do drugiego urzędu, rozmowy z szefami

3 denary + 6 denarów - coś sobie kupisz na ten wyjazd, może trzeba będzie za coś zapłacić w urzędzie lub dostaniesz jakieś dodatkowe pieniądze

3 denary + 9 mieczy - niepotrzebne zmartwienia, wyimaginowane i pesymistyczne wizje przyszłości dotyczącej nowej pracy

Dom: III Kielichów, VI KOCHANKOWIE, II Kielichów

szczęście wynikające z dogadania się z kimś, pojawią się na chwilę wątpliwości, ale szybko podejmiesz decyzję i zmartwienia znikną

będziesz się świetnie bawić z drugą osobą lub w większym gronie

as pucharów + sprawiedliwość - podjęcie decyzji pod wpływem uczuć, trafi się "ta jedyna" oferta

planujesz wyjechać do pracy w cieplejsze miejsce?

rydwan wskazuje na podróż, więc albo załatwisz sobie załatwisz fuchę za granicą, albo ta karta z 4 buławami pokazuje, że po odcięciu się od obecnej firmy koniec miesiąca przesiedzisz w domu

źle być nie powinno, w środku miesiąca zdarzy się coś optymistycznego (może ten przypływ - 6 denarów w aurze), ale pod koniec poczujesz się zniechęcona, zrezygnowana, a to wszystko może się tyczyć zmyślonych lęków (9 mieczy wyżej)

pogodzisz się sama z sobą, zaczniesz żyć ze swoim 'ja' w harmonii, może nawet poczujesz ulgę, zaczniesz snuć marzenia na przyszłość

nowego pana nie widzę, raczej miłe spotkania, poznanie nowych ludzi :)

po okresie obijanie się wrócisz do pracy :)

sielankowe te kary :zeby: podobnie jak w 'domu' :)

może też będziesz w bezruchu dłużej niżbyś tego chciała, wypoczynek

nie daj sobie zamydlić oczu, czytaj umowę dwa razy, przestudiuj kodeks prawny

oszustwo/kłamstwo/kradzież w białych rękawiczkach

bądź bardziej ostrożna niż zwykle i miej oczy z tyłu głowy

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): XIX SŁOŃCE, III Monet, Królowa Mieczy, As Mieczy

odcięcie się od stałej pracy i podjęcie przemyślanej decyzji o nowej

rozmowa z kobietą pokroju królowej mieczy

Napisano (edytowane)

Euterpe raczej w bardziej zimne - Holandia dokładnie Hoorn tam zawsze wieje albo pada.

"Niespodzianka: XII WISIELEC, XIV UMIARKOWANIE, VIII Kielichów

sielankowe te kary podobnie jak w 'domu' :)

może też będziesz w bezruchu dłużej niżbyś tego chciała, wypoczynek "

W celu przyspieszenia mojego zwolnienia z obecnej pracy udałam się miesiąc temu na taktyczne L4 :) W sumie chciałam iść teraz z tydzień popracować ( bo od 13 mam wybrać zaległy urlop) ale popsuła się pogoda i mi się odechciało :)

Edytowane przez Ceres
Napisano

Ktoś, coś jeszcze mnie wspomoże? Bo to bardzo ważny i stresujący dla mnie miesiąc jest.

Napisano

Aura typowo nasycona kwestiami materialnymi, pracą. Widać tutaj Twoje zmartwienia związane z pieniążkami. W podsumie Wieża, więc ta niepewność i okres obaw może pójść w niepamięć :)

Bardzo ładnie, jakaś imprezka rodzinna, może zaręczyny, ślub Ci się nie szykuje? :)

Zaczniesz coś nowego, wyjedziesz, szczęśliwie dotrzesz na miejsce, zaczniesz pracę, która da Ci satysfakcję.

Niby fajnie, bo zaczniesz coś nowego, będziesz czerpać dochód z pracy, która sprawi Ci satysfakcję, ale tak jakby ilość pieniążków nie była do końca zadowalająca w tej 4 kieli.

Szansa na poznanie kogoś nowego, generalnie wejdziesz w nowy etap, pojawią się nowe możliwości, dużo kontaktów towarzyskich, nowych znajomości. Możliwość randki, karty jednak nie precyzują kto to będzie, może jakbyś dołożyła do tej dwójki ;)

Wyrwiesz się z marazmu, zaczniesz zupełnie nowy etap życia :)

Rozważ co dla Ciebie najlepsze i odetnij się od pewnych spraw, definitywnie.

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): XIX SŁOŃCE, III Monet, Królowa Mieczy, As Mieczy - widać Ciebie jako osobę pracującą, zadowoloną i rozliczoną z pewnymi sprawami jeśli podejmiesz się trudu :)

• Lubię to! 1
  • 7 miesięcy temu...
Napisano

Weryfikacja

Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta. Udało mi się uwolnić od obecnego pracodawcy i do końca kwietnia planuje wyjazd za granicę.

Jako zakończenie jakiegoś etapu tu widzę związanego z pracą, finansami. A na koniec miesiąca moja chandra się pogłębi. Albo pokazuje moje obawy przed wyjazdem w nieznane ( w połowie kwietnia mam zamiar wyjechać za granicę) taki natłok myśli.

A powinno być fajnie, jakieś świętowanie, pozytywna atmosfera i podjęcie decyzji o zmianie domu (przeprowadzka do brata i jego dziewczyny)

Zadowolenie, rozwiązanie umowy z obecnym pracodawcą i podróż do nowej.

Ja to widzę tak, że pojawi się szansa na lepsze zarobki, albo pracę a ta 4 kielichów na końcu takie jakby ostrzeżenie żebym tego nie przegapiła. Z jednym wyjątkiem, rozczarowanie dotyczyło mojej obecnej pracy

Tylko wyjazd tu widzę ale pozytywny dla mnie w sensie emocjonalnym, bo druga opcja to szalony romans ale mam 2 tyg czasu więc raczej nie zdążę :)

Może ta moja chandra bierze się z takiego poczucia jakie mnie ostatnio często dopada, że tkwię w miejscu, nic się nie zmienia i nie widzę perspektyw na zmiany. A te karty mówią o tym, że uda mi się z tego wyrwać.

Żebym zdobyła sie na obiektywizm, bo nie zawsze mam rację ewentualnie moja zemstę na eks z zeszłego miesiąca przełożyłam z braku czasu na ten i karty mówią że mam się nie mścić ?

Powinien wnieść , widzę tu perspektywę na coś nowego, zwolnienie ze starej pracy i podpisanie umowy o nową.

Mile widziane inne interpretacje albo dokładniejsze :)

3 denary - załatwianie spraw związanych z pracą, bieganie od jednego do drugiego urzędu, rozmowy z szefami

3 denary + 6 denarów - coś sobie kupisz na ten wyjazd, może trzeba będzie za coś zapłacić w urzędzie lub dostaniesz jakieś dodatkowe pieniądze

3 denary + 9 mieczy - niepotrzebne zmartwienia, wyimaginowane i pesymistyczne wizje przyszłości dotyczącej nowej pracy

Dom: III Kielichów, VI KOCHANKOWIE, II Kielichów

szczęście wynikające z dogadania się z kimś, pojawią się na chwilę wątpliwości, ale szybko podejmiesz decyzję i zmartwienia znikną

będziesz się świetnie bawić z drugą osobą lub w większym gronie

as pucharów + sprawiedliwość - podjęcie decyzji pod wpływem uczuć, trafi się "ta jedyna" oferta

planujesz wyjechać do pracy w cieplejsze miejsce?

rydwan wskazuje na podróż, więc albo załatwisz sobie załatwisz fuchę za granicą, albo ta karta z 4 buławami pokazuje, że po odcięciu się od obecnej firmy koniec miesiąca przesiedzisz w domu

źle być nie powinno, w środku miesiąca zdarzy się coś optymistycznego (może ten przypływ - 6 denarów w aurze), ale pod koniec poczujesz się zniechęcona, zrezygnowana, a to wszystko może się tyczyć zmyślonych lęków (9 mieczy wyżej)

pogodzisz się sama z sobą, zaczniesz żyć ze swoim 'ja' w harmonii, może nawet poczujesz ulgę, zaczniesz snuć marzenia na przyszłość

nowego pana nie widzę, raczej miłe spotkania, poznanie nowych ludzi :)

sielankowe te kary :zeby: podobnie jak w 'domu' :)

może też będziesz w bezruchu dłużej niżbyś tego chciała, wypoczynek

nie daj sobie zamydlić oczu, czytaj umowę dwa razy, przestudiuj kodeks prawny

oszustwo/kłamstwo/kradzież w białych rękawiczkach

bądź bardziej ostrożna niż zwykle i miej oczy z tyłu głowy

odcięcie się od stałej pracy i podjęcie przemyślanej decyzji o nowej

rozmowa z kobietą pokroju królowej mieczy

Aura typowo nasycona kwestiami materialnymi, pracą. Widać tutaj Twoje zmartwienia związane z pieniążkami. W podsumie Wieża, więc ta niepewność i okres obaw może pójść w niepamięć :)

Bardzo ładnie, jakaś imprezka rodzinna, może zaręczyny, ślub Ci się nie szykuje? :)

Zaczniesz coś nowego, wyjedziesz, szczęśliwie dotrzesz na miejsce, zaczniesz pracę, która da Ci satysfakcję.

Niby fajnie, bo zaczniesz coś nowego, będziesz czerpać dochód z pracy, która sprawi Ci satysfakcję, ale tak jakby ilość pieniążków nie była do końca zadowalająca w tej 4 kieli.

Szansa na poznanie kogoś nowego, generalnie wejdziesz w nowy etap, pojawią się nowe możliwości, dużo kontaktów towarzyskich, nowych znajomości. Możliwość randki, karty jednak nie precyzują kto to będzie, może jakbyś dołożyła do tej dwójki ;)

Wyrwiesz się z marazmu, zaczniesz zupełnie nowy etap życia :)

Rozważ co dla Ciebie najlepsze i odetnij się od pewnych spraw, definitywnie.

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): XIX SŁOŃCE, III Monet, Królowa Mieczy, As Mieczy - widać Ciebie jako osobę pracującą, zadowoloną i rozliczoną z pewnymi sprawami jeśli podejmiesz się trudu :)