h20kas Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Spotykam się z panem...ja wolna, on też. Jak będzie przebiegać moja i pana relacja w kwietniu? 2 puchary ---> Sprawka ---> Kapłanka suma Cesarzowa Widać, że będą dalej spotkania, coś się zacznie klarować, ale nadal spotkania będą owiane tajemnicą. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez h20kas Cytuj
Gość grimmoire Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 h20kas gubię się czy to ten pan od kłamstwa i zajęty ;] ? jeśli tak to formalnie czy nieformalnie? Cytuj
h20kas Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Napisano 1 Kwietnia 2015 h20kas gubię się czy to ten pan od kłamstwa i zajęty ;] ? jeśli tak to formalnie czy nieformalnie? Od kłamstwa ale wolny i nieformalne spotkania Cytuj
pretoria Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Coś tam zacznie się dziać, ale bardzo powoli. Tajemnicy oczekuje on? Zatem na coś chłop do ukrycia i tyle. 1 Cytuj
Trida Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Jak będzie przebiegać moja i pana relacja w kwietniu?2 puchary ---> Sprawka ---> Kapłanka suma Cesarzowa [/color] Kilka ciekawych spotkań, Ty masz chyba większe parcie na pana jak na moje oko niż on na Ciebie. Spotkania będą ale na moje oko trochę z dystansem tez. Cytuj
h20kas Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Napisano 1 Kwietnia 2015 Kilka ciekawych spotkań, Ty masz chyba większe parcie na pana jak na moje oko niż on na Ciebie.Spotkania będą ale na moje oko trochę z dystansem tez. No wiadomo, że mam parcie..., bo mi się podoba, ale nie daje mu tego odczuć Cytuj
Dzika Mysza Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Ta Sprawka (wybacz ale padłam ze śmiechu - może oznaczać że coś wylezie na jaw, co początkowo Cię troszkę ostudzi. Jakaś rozmowa, coś sobie wyjaśnicie, może Pan ustali jakieś zasady które Ci się nie spodobają? Albo wyjawi jakąś tajemnicę ,ooo własnie, Kapłanka ze Sprawką - TAJEMNICA! To spowoduje że spojrzysz na ten związek inaczej, poważniej. Cesarzowa jako suma - dobra wróżba dla uczuć, stabilna, pozytywna. Może on Ci się znienacka zwyczajnie oświadczy! Pozdrawiam 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Kwietnia 2015 Maestro Napisano 1 Kwietnia 2015 Okaże się, ze pan ma kobietę.. 1 Cytuj
Grahanka Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Widać, że jest jakieś zahamowanie w relacji. Uważam, że problemem jest związek formalny pana (2 puchary + sprawiedliwość). Trzeba czekać na rozwój sytuacji, w tym miesiącu nic się nie zmieni. Cytuj
Ceres Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Jak będzie przebiegać moja i pana relacja w kwietniu? 2 puchary ---> Sprawka ---> Kapłanka suma Cesarzowa Ja uważam, że będziecie się spotykać ale tak na spokojnie a ty będziesz coś drążyć, jakiś temat i jakaś tajemnica zostanie odkryta, coś wyjaśnione 1 Cytuj
niiwa Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Spotykam się z panem...ja wolna, on też. -- Jak będzie przebiegać moja i pana relacja w kwietniu? 2 puchary ---> Sprawka ---> Kapłanka suma Cesarzowa Widać, że będą dalej spotkania, coś się zacznie klarować, ale nadal spotkania będą owiane tajemnicą. -- Dziwne pytanie zadałaś h20kas?? - Twoje pytanie to - jak będzie przebiegać moja i pana relacja? jak to rozumieć? - rozumiem, że chodzi o przyszłość WASZEJ relacji??? - a nie z osobna Twoja i Jego jak pytasz? 2 puch, Sprawiedliwość, Kapłanka - - taki układ kart większości tarocistom będzie się kojarzył z tym, że jesteś kochanką w układzie z Panem, bo On jest formalnie/Sprawiedliwość/ związany z kobietą. Jeśli twierdzi, że jest wolny to kłamstwo. 1 Cytuj
niiwa Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Tak o przyszłość naszej relacji No to" Wasz" jest początek /2 puch/ - jest więc zauroczenie, wzajemne zrozumienie - Sprawka jednak szybko wprowadza trzeźwość umysłu na waszą relację. Kapłanka? ---- -- Póki czas, daj kobieto nogę, nie angażuj się w coś, co z góry skazuje Cię na postawę Kapłanki skazanej na czekanie oraz pokorę/uległość w relacji. Cytuj
Lena75 Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Jak będzie przebiegać moja i pana relacja w kwietniu?2 puchary ---> Sprawka ---> Kapłanka suma Cesarzowa Bez zmian.Nadal bedziecie sie spotykać, kazde da tyle z siebie ile dostanie,ukrywacie Wasza relację? Cesarzowa jest zadowolona...w hb Diabeł.... oj bedzie namietnie Pozdrawiam Cytuj
cinderellaa Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Uważam ze będą spotkania ale facet ma inną często kapłanka to ktoś inny mi przynajmniej wypada a cesarzowa to jakaś atrakcyjna kobieta Cytuj
adivino Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Spotkania..nic się nie poruszy do przodu, prawdopodobnie jest tu inna kobieta. Cytuj
h20kas Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Napisano 30 Kwietnia 2015 WERYFIKACJA Spotykaliśmy się na początku miesiąca regularnie i kontaktowaliśmy, na jednym spotkaniu pokłóciliśmy się tak, że pan się obraził, a ja powiedziałam mu, że "miło było Cię poznać", nie dogadaliśmy się, każde poszło w swoją stronę, nie utrzymujemy kontaktu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi