Skocz do zawartości

Relacja

h20kas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Spotykam się z panem...ja wolna, on też.

Jak będzie przebiegać moja i pana relacja w kwietniu?

2 puchary ---> Sprawka ---> Kapłanka suma Cesarzowa

Widać, że będą dalej spotkania, coś się zacznie klarować, ale nadal spotkania będą owiane tajemnicą.

Edytowane przez h20kas
Gość grimmoire
Napisano

h20kas gubię się :) czy to ten pan od kłamstwa i zajęty ;] ? jeśli tak to formalnie czy nieformalnie?

Napisano
h20kas gubię się :) czy to ten pan od kłamstwa i zajęty ;] ? jeśli tak to formalnie czy nieformalnie?

Od kłamstwa :D ale wolny :P i nieformalne spotkania :D

Napisano

Coś tam zacznie się dziać, ale bardzo powoli.

Tajemnicy oczekuje on? Zatem na coś chłop do ukrycia i tyle.

• Lubię to! 1
Napisano

2 puchary ---> Sprawka ---> Kapłanka suma Cesarzowa [/color]

Kilka ciekawych spotkań, Ty masz chyba większe parcie na pana jak na moje oko niż on na Ciebie.

Spotkania będą ale na moje oko trochę z dystansem tez.

Napisano
Kilka ciekawych spotkań, Ty masz chyba większe parcie na pana jak na moje oko niż on na Ciebie.

Spotkania będą ale na moje oko trochę z dystansem tez.

No wiadomo, że mam parcie..., bo mi się podoba, ale nie daje mu tego odczuć ;)

Napisano

Ta Sprawka (wybacz ale padłam ze śmiechu :) - może oznaczać że coś wylezie na jaw, co początkowo Cię troszkę ostudzi. Jakaś rozmowa, coś sobie wyjaśnicie, może Pan ustali jakieś zasady które Ci się nie spodobają? Albo wyjawi jakąś tajemnicę ,ooo własnie, Kapłanka ze Sprawką - TAJEMNICA! To spowoduje że spojrzysz na ten związek inaczej, poważniej. Cesarzowa jako suma - dobra wróżba dla uczuć, stabilna, pozytywna.

Może on Ci się znienacka zwyczajnie oświadczy!

Pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
Napisano

Widać, że jest jakieś zahamowanie w relacji. Uważam, że problemem jest związek formalny pana (2 puchary + sprawiedliwość). Trzeba czekać na rozwój sytuacji, w tym miesiącu nic się nie zmieni.

Napisano

Ja uważam, że będziecie się spotykać ale tak na spokojnie a ty będziesz coś drążyć, jakiś temat i jakaś tajemnica zostanie odkryta, coś wyjaśnione

• Lubię to! 1
Napisano
Spotykam się z panem...ja wolna, on też. -- Jak będzie przebiegać moja i pana relacja w kwietniu?

Widać, że będą dalej spotkania, coś się zacznie klarować, ale nadal spotkania będą owiane tajemnicą.

-- Dziwne pytanie zadałaś h20kas?? - Twoje pytanie to - jak będzie przebiegać moja i pana relacja? jak to rozumieć?

- rozumiem, że chodzi o przyszłość WASZEJ relacji??? - a nie z osobna Twoja i Jego jak pytasz?

2 puch, Sprawiedliwość, Kapłanka -

- taki układ kart większości tarocistom będzie się kojarzył z tym, że jesteś kochanką w układzie z Panem, bo On jest formalnie/Sprawiedliwość/ związany z kobietą.

Jeśli twierdzi, że jest wolny to kłamstwo.

• Lubię to! 1
Napisano
Tak o przyszłość naszej relacji ;)

No to" Wasz" jest początek /2 puch/ - jest więc zauroczenie, wzajemne zrozumienie -

Sprawka jednak szybko wprowadza trzeźwość umysłu na waszą relację.

Kapłanka? ----

-- Póki czas, daj kobieto nogę, nie angażuj się w coś, co z góry skazuje Cię na postawę Kapłanki skazanej na czekanie oraz pokorę/uległość w relacji.

Napisano

Bez zmian.Nadal bedziecie sie spotykać, kazde da tyle z siebie ile dostanie,ukrywacie Wasza relację? Cesarzowa jest zadowolona...w hb Diabeł.... oj bedzie namietnie :)

Pozdrawiam

Napisano

Uważam ze będą spotkania ale facet ma inną często kapłanka to ktoś inny mi przynajmniej wypada a cesarzowa to jakaś atrakcyjna kobieta

Napisano

Spotkania..nic się nie poruszy do przodu, prawdopodobnie jest tu inna kobieta.

• 4 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

Spotykaliśmy się na początku miesiąca regularnie i kontaktowaliśmy, na jednym spotkaniu pokłóciliśmy się tak, że pan się obraził, a ja powiedziałam mu, że "miło było Cię poznać", nie dogadaliśmy się, każde poszło w swoją stronę, nie utrzymujemy kontaktu :)