Skocz do zawartości

Analiza związku.

Gość MaryjaMagdalena

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

1. Sytuacja w związku - SŁONCE- pogodnie, związek luźny dogadujemy się taki przyjacielski

2. Ja wobec związku- 8 BUŁAW- jak to ja hihi napędzam wszystkich, wszędzie mnie pełno

3. Partner wobec związku- AS BUŁAW- zapaleniec, wciąż mu się podobam

4. Źródła związku- KRÓLOWA KIELICHÓW- związek oparty na wyrozumialosci, duzo ciepla współczucia?

5. Dokąd prowadzi ten związek?- 8 MIECZY, KSIĘŻYC, 7 DENARÓW- chyba do odkrycia spraw, które coś blokują, ale na to jeszcze trzeba czasu

6. Czego mi brakuje a czego zbyt mało wnoszę do związku?WIEŻA, KAPŁANKA- nie mówie co leży mi na sercu

7. Oczekiwania partnera- 3 KIELICHÓW- hm dobra zabawa? powrót do radości życia i rozrywki? może ma ochote na skok w bok>? Kompletnie nie wiem jak to ugryźć.

8. Obawy partnera- 8 DENARÓW- że relacja nad którą trzeba będzie długo pracować

9. Co partner daje w związku - PAZIK MIECZY - o tak, niby dojrzaly a zachowuje sie czasami bezmyslnie jak małolata

10. Czego brakuje partnerowi w związku, czego nie wnosi? - 9 MIECZY- chba się czyms zadręcza, coś go martwi i on zdaje sobie sprawe z tego, że ma jakieś kłopoty, może nawet stres i to duzy coś mu siedzi w głowie

Prosim o pomoc.

Napisano

MM to jest nieweryfikowalne .... Jeszcze 25 postów i bd mogła wrzucić to na wzajemną...

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Kurde felek :/

Napisano
Pisz w wątkach z ćwiczeniami.

No lol też nie...

Jak sama nazwa wskazuje - ć w i c z e n i a - czyli coś, co potencjalnie możemy zweryfikować...

Napisano

Pisz w wątkach z ćwiczeniami.

No lol też nie...

Jak sama nazwa wskazuje - ć w i c z e n i a - czyli coś, co potencjalnie możemy zweryfikować...

By przekroczyć wymagany limit postów. Bardzo szybko i przyjemnie można tak dobić do setki. Jestem tego świeżym przykładem.

Napisano
By przekroczyć wymagany limit postów. Bardzo szybko i przyjemnie można tak dobić do setki. Jestem tego świeżym przykładem.

Ahh Ty o tym... bo to zabrzmiało, jakby miała swój rozkład tam wrzucić :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...