Gość MaryjaMagdalena Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 1. Sytuacja w związku - SŁONCE- pogodnie, związek luźny dogadujemy się taki przyjacielski 2. Ja wobec związku- 8 BUŁAW- jak to ja hihi napędzam wszystkich, wszędzie mnie pełno 3. Partner wobec związku- AS BUŁAW- zapaleniec, wciąż mu się podobam 4. Źródła związku- KRÓLOWA KIELICHÓW- związek oparty na wyrozumialosci, duzo ciepla współczucia? 5. Dokąd prowadzi ten związek?- 8 MIECZY, KSIĘŻYC, 7 DENARÓW- chyba do odkrycia spraw, które coś blokują, ale na to jeszcze trzeba czasu 6. Czego mi brakuje a czego zbyt mało wnoszę do związku?WIEŻA, KAPŁANKA- nie mówie co leży mi na sercu 7. Oczekiwania partnera- 3 KIELICHÓW- hm dobra zabawa? powrót do radości życia i rozrywki? może ma ochote na skok w bok>? Kompletnie nie wiem jak to ugryźć. 8. Obawy partnera- 8 DENARÓW- że relacja nad którą trzeba będzie długo pracować 9. Co partner daje w związku - PAZIK MIECZY - o tak, niby dojrzaly a zachowuje sie czasami bezmyslnie jak małolata 10. Czego brakuje partnerowi w związku, czego nie wnosi? - 9 MIECZY- chba się czyms zadręcza, coś go martwi i on zdaje sobie sprawe z tego, że ma jakieś kłopoty, może nawet stres i to duzy coś mu siedzi w głowie Prosim o pomoc.
Trida Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 MM to jest nieweryfikowalne .... Jeszcze 25 postów i bd mogła wrzucić to na wzajemną...
Trida Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 Pisz w wątkach z ćwiczeniami. No lol też nie... Jak sama nazwa wskazuje - ć w i c z e n i a - czyli coś, co potencjalnie możemy zweryfikować...
Taya Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 Pisz w wątkach z ćwiczeniami. No lol też nie...Jak sama nazwa wskazuje - ć w i c z e n i a - czyli coś, co potencjalnie możemy zweryfikować... By przekroczyć wymagany limit postów. Bardzo szybko i przyjemnie można tak dobić do setki. Jestem tego świeżym przykładem.
Trida Napisano 2 Kwietnia 2015 Napisano 2 Kwietnia 2015 By przekroczyć wymagany limit postów. Bardzo szybko i przyjemnie można tak dobić do setki. Jestem tego świeżym przykładem. Ahh Ty o tym... bo to zabrzmiało, jakby miała swój rozkład tam wrzucić
Rekomendowane odpowiedzi