duo70 Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 Czekam z niecierpliwością na info od pana X w sprawie kasy, bo ma mi wypłacić...a tu święta... Jaki będzie kontakt dzisiaj ze strony pana X? paź pucharów rycerz pucharów 3 buław słońce powinien się odezwać ale te puchary trochę mnie zastanawiają, bo ja chcę od niego tylko wypłaty pieniędzy...a tu puchary...no nie wiem Kontakt ze strony X będzie ciepły i miły i nie tylko kasy będzie dotyczył.. jeśli ktoś inaczej to widzi, to bardzo będę wdzięczna za pomoc Cytuj
Czarownica Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 No albo może pominąć całkowicie aspekt kasy i np życzyć wesołych świąt i powiedzieć, że wpłaci po świętach. Ale kontakt ogólnie powinien być. Cytuj
Ceres Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 Mi to wygląda na kontakt ale taki szybki coś jakby cię chciał zbajerować, odwrócić twoja uwagę nie wiem może życzeniami albo czymś od tego co chcesz czyli kasy. Cytuj
duo70 Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Napisano 3 Kwietnia 2015 Mi to wygląda na kontakt ale taki szybki coś jakby cię chciał zbajerować, odwrócić twoja uwagę nie wiem może życzeniami albo czymś od tego co chcesz czyli kasy. Zbajerować mnie, to on może chcieć :)Smolił do mnie cholewki jakiś czas temu, ale dostał po łapach (bo nie zasługiwał na mnie). Więc wycofał się na jakiś czas, i może będzie znowu przymilał się do mnie, i będzie chciał coś więcej... Cytuj
Cosmo Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 Kontakt powinien być, całkiem sympatyczny, ale chyba nie na temat, że tak to ujmę - z pominięciem aspektu finansowego Cytuj
duo70 Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Napisano 7 Kwietnia 2015 Weryfikacja: Kontakt ze strony pana był tego dnia, ale to ja musiałam mu się przypomnieć mailem o kasie i wtedy odpisał mi, że mnie przeprasza, i że dopiero teraz kasa została przelana. Natomiast życzeń świątecznych z jego strony nie było. Dziekuję za pomoc w interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi