deliquium lunae Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Zadałam kartom pytanie: Co czuje do mnie mój były i czy do mnie wróci. Rozkład: krzyż. Karta 1 (po lewej stronie): śmierć (odwrócona) Karta 2 (po prawej stronie): diabeł Karta 3 (u góry): arcykapłan Karta 4 (na dole): słońce (odwrócona) Opis znaczenia kart. Cytuję: "Pierwsza karta na lewo opisuje pytającego i wpływy działające na jego korzyść. Druga karta na prawo opisuje świat, otoczenie, oraz to wszystko, co się sprzeciwia, co stanowi opór, który będzie działał przeciw pytającemu. Karta ta może oznaczać również drugą osobę, jeśli jej obecność została przywołana przez treść zadanego pytania. Trzecia karta symbolizuje siłę psychiczną i moralną pytającego, jego wrażliwość i stosunek do poruszonego problemu. Czwarta karta u dołu jest najważniejsza. Przynosi ostateczną odpowiedź na pytanie, przedstawia wynik działań pytającego, sposób rozwiązania problemu". Usuwam interpretację, ponieważ okazało się, że pytanie było niejednoznaczne, więc rozkład nie ma sensu. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez deliquium lunae po przeczytaniu regulaminu...
Gość Daffne Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Zadałaś dwa pytania do jednego rozkładu... Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Daffne
deliquium lunae Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Napisano 3 Kwietnia 2015 Hmmm, na tej stronie, z której korzystałam był taki przykład. Czyli rozkład trzeba powtórzyć jednym pytaniem?
Cosmo Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 Tak, najlepiej powtórzyć, bo karty mogą zgłupieć. Ja zawsze trzymam się zasady, żeby jasno i precyzyjnie sformułować pytanie, wtedy rozkład jest czytelniejszy.
deliquium lunae Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Napisano 3 Kwietnia 2015 Jeszcze raz, ten sam rozkład. Pytanie: Co czuje do mnie mój były? Karta 1 (po lewej stronie): Gwiazda Karta 2 (po prawej stronie): Śmierć (odwrócona) Karta 3 (u góry): Arcykapłanka Karta 4 (na dole): Pustelnik Opis znaczenia kart. Cytuję: "Pierwsza karta na lewo opisuje pytającego i wpływy działające na jego korzyść. Druga karta na prawo opisuje świat, otoczenie, oraz to wszystko, co się sprzeciwia, co stanowi opór, który będzie działał przeciw pytającemu. Karta ta może oznaczać również drugą osobę, jeśli jej obecność została przywołana przez treść zadanego pytania. Trzecia karta symbolizuje siłę psychiczną i moralną pytającego, jego wrażliwość i stosunek do poruszonego problemu. Czwarta karta u dołu jest najważniejsza. Przynosi ostateczną odpowiedź na pytanie, przedstawia wynik działań pytającego, sposób rozwiązania problemu". Moja interpretacja: Karta 1: to, co mi sprzyja: dnowienie w relacji, powrót do tego co było dobre. Karta 2: to co stoi na przeszkodzie: zbytnia ostrożność? Karta 3: symbolizuje mnie i mój stounek do pytania: czyli mam czerpać z tej mądrości, która teraz zdobywam, czyli bardziej zaufać sobie? Karta 4: odpowiedź na pytanie: mój były jest osobą samotną i nie ufa mi?
deliquium lunae Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Napisano 3 Kwietnia 2015 Ktoś ma pomysł? Karty Gwiazda i śmierć zdają się sobie zaprzeczać.
Czarownica Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisano 3 Kwietnia 2015 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html
Rekomendowane odpowiedzi