Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2015 Maestro Napisano 4 Kwietnia 2015 Przełożenie 10 kielichów 9 kielichów Sprawiedliwość Widać radosny okres dla mnie, cieszenie się życiem i jakieś rozliczenia urzędowe (może w końcu otrzymam zwrot podatku?) Praca Rycerz Buław Giermek Monet Umiarkowanie generalnie to co zwykle, trafi się pewnie jakiś podrywacz, może uda mi się zarobić więcej (mam dodatkowe zajęcie w pracy, osobno płatne) Dom 6 mieczy Królowa Mieczy 5 mieczy Śmierć 3 monet nieciekawie, bo widac, że bedę zła, znowu czeka mnie masa kłótni, ale karta Śmierci dobrze rokuje, bo mówi o zakończeniu nieprzyjemnego etapu i odbudowie Uczucia 2 kielichów Król Kielichów Król Mieczy Siła ciekawe karty, bo pokazują kochającego mnie mocno mężczyznę -Król Kielichów jak i też innego..ja wyszłam w karcie Moc, zatem dam radę z nimi wszystkimi;) Niespodzianka Kapłanka 10 kielichów 2 buław 3 buław Król Monet tu wg mnie karty pokazały to co już wiem, mężczyzna, który jest przy mnie wyjeżdża za jakis czas za granicę na długo i tu jest wg mnie planowanie tego co dalej, chyba, że chodiz o cos innego, ale karty ładne;) Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 4 Kwietnia 2015 Napisano 4 Kwietnia 2015 Przełożenie 10 kielichów 9 kielichów Sprawiedliwość - Spokój, dobra atmosfera w gronie rodzinnym, też uważam że otrzymasz pieniądze z pitów. Suma Moc, więc w kwietniu nabierzesz dużo pewności siebie i kto wie, czy nie zakupisz sobie czegoś nowego do mieszkania. Mnie kiedys te karty pokazały też rozwód. Praca Rycerz Buław Giermek Monet Umiarkowanie - W pracy bez zmian, obowiązki jak zawsze, stabilizacja nic nowego sie nie wydarzy. Po staremu że tak powiem. Dom 6 mieczy Królowa Mieczy 5 mieczy Śmierć 3 monet - W domu szykuje się rozłąka, rozstanie albo nawet rozwód 6 mieczy + król mieczy, nadchodzą zmiany zyciowe dla Ciebie i to potężne masz tez kartę śmierci która tak jak 6 mieczy, mówi o przejsciu o transformacji, trochę będzie przy tym motaniny bo 5 mieczy mówi, że będziesz tez oszukiwala samą siebie. Moze to być dla Ciebie trudny czas, aczkolwiek uważam że jest to nieuniknione i wyjdzie Ci to na dobre - 3 denarów. Uczucia 2 kielichów Król Kielichów Król Mieczy Siła- obok ciebie 2 mężczyzn, wygląda na to, że w uczuciach ty tu będziesz decydowała kogo wybrac. Masz nad nimi przewagę MOC więc wszystkie decyzje dotyczące uczuc, będą w Twoich "rękach" Niespodzianka Kapłanka 10 kielichów 2 buław 3 buław Król Monet- według mnie na horyzoncie pojawi się jeszcze 3 mężczyzna, któremu będziesz się przyglądała hihi nowa znajomosc poznana niespodziewanie. Cytuj
adivino Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Przełożenie 10 kielichów 9 kielichów Sprawiedliwość czas rodzinny, spokój, beztroska, szczęście, same pozytywy, może być ten zwrot podatku oczywiście Praca Rycerz Buław Giermek Monet Umiarkowanie zapał, po którym ostudzisz swoje emocje - może chodzi o to zajęcie, nie widzę po tych kartach, żeby wpadły jakieś dodatkowe pieniądze - raczej tak jak jest, powolny rozwój Dom 6 mieczy Królowa Mieczy 5 mieczy Śmierć 3 monet trudny i ciężki czas spięć i konieczności radzenia sobie z kłopotami, to nawet nie musi dotyczyć ciebie, a karty pokazały twoje przeżywanie tych kłopotów, patrząc na przełożenie to będą niewielkie trudności i wejdzie nowa, dobra energia Uczucia 2 kielichów Król Kielichów Król Mieczy Siła panowie będą bardzo przychylni dla Ciebie, jeżeli jesteś z kimś to pojawi się dla niego konkurent - tak czy inaczej będzie dwóch, a ty będziesz to kontrolowała, z tym mieczowym widzę dystans Niespodzianka Kapłanka 10 kielichów 2 buław 3 buław Król Monet hmm..niespodzianka.. dobre finanse będą lub planowanie, a nawet już budowanie solidnej przyszłości Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Praca Rycerz Buław Giermek Monet Umiarkowanie dużo pracy, gonitwy, załatwiania obowiązków na szybko, może będzie trzeba gdzieś podjechać lub ktoś wróci z podróży, nowa informacja, ze wszystkim sobie poradzi, na początku możesz być bardziej nerwowa, ale następnie szybko się uspokoisz, poczujesz w sobie harmonię Dom 6 mieczy Królowa Mieczy 5 mieczy Śmierć 3 monet zmiany Cię czekają i będziesz brała w tym udział, nie dasz się uczuciom czy emocjom - logika górą! - i podejmiesz rozsądne działania, może czeka Cię latanie po urzędach... W pierwszych pięciu kartach widać zakończenie etapu, gwałtowne i zdecydowanie cięcie, mam jednak wrażenie, że nie będziesz się nad tym zbytnio użalać i szybko przejdziesz nad tym do porządku dziennego, może większe skupienie się na pracy albo planowanie remontu Uczucia 2 kielichów Król Kielichów Król Mieczy Siła pan, z którym obecnie jesteś i dużo o nim myślisz chyba się odetnie, co bardzo Cię uspokoi może też być tak, że dotychczasowy król kielichów, z którym masz kontakt (2 puchary) zamieni się w króla mieczy (dojrzeje? odetnie się? zdystansuje?) 2 puchary pokazały mi kiedyś życie w równowadze z samym sobą Niespodzianka Kapłanka 10 kielichów 2 buław 3 buław Król Monet potajemne i nieszkodliwe działania z Twojej strony w kierunku króla monet na horyzoncie pokaże się inny pan, a Ty wyjdziesz z roli Kapłanki coś przemyślisz i puścisz plan w ruch (praca? pieniądze?) Cytuj
Sanya Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Przełożenie 10 kielichów 9 kielichów Sprawiedliwość Radosny czas Możesz podjąć ważną decyzję, związaną być może ze sprawami formalnymi. Praca Rycerz Buław Giermek Monet Umiarkowanie W pracy aktywnie, będziesz sobie ładnie pracować, być może do czegoś bardziej przyłożyć (ostatni ten pazik monetowy pokazał mi spore przemaglowanie znajomego w pracy, kiedy musiał robić jakiś projekt), ale w umiarkowaniu widzę także stabilizację Dom 6 mieczy Królowa Mieczy 5 mieczy Śmierć 3 monet Coś tutaj się podzieje niedobrego, jakaś kobieta może namieszać, a może to Ty sama będziesz tą mieczową (ona często mi pokazuje właśnie mnie samą w momencie gdy ktoś mnie zdenerwuje, a nawet skrzywdzi, ja jestem zniechęcona wobec tej określonej osoby, pozostaje mi niesmak), ale potem już widać, że będziesz próbowała zmienić ten stan rzeczy i dojść do równowagi, być może coś odbudować, poprawić. Uczucia 2 kielichów Król Kielichów Król Mieczy Siła - dwóch mężczyzn, z jednym jesteś w szczęśliwej relacji, drugi być może były (mieczowe mi byłych pokazują) i tak jakbyś gasiła jego pragnienia. Niespodzianka Kapłanka 10 kielichów 2 buław 3 buław Król Monet Jakiś wyjazd (3 buław) lub przyjazd mężczyzny, co może jeszcze pozostawać w tajemnicy (Kapłanka) ? Cytuj
Trida Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 A gdzie opis sytuacji ;>? Przełożenie 10 kielichów 9 kielichów Sprawiedliwość Całkiem fajny, miły i przyjemny okres, jeśli jesteś jednak w związku na tej płaszczyźnie możesz spodziewać się pewnych zmian. Coś urzędowego lub o takim charakterze ‘decydującym’. Praca Rycerz Buław Giermek Monet Umiarkowanie Jakieś nowe, ciekawe zadanie, od którego może zależeć Twoja premia ale tak to raczej spokojnie, bez szaleństw. Dom 6 mieczy Królowa Mieczy 5 mieczy Śmierć 3 monet Ojojoj koleżanko… Kłótnie, rozstanie, wyprowadzka, odejście ale wszystko na plus dla Ciebie, bo po Śmierci jest karta samodoskonalenia siebie także nadenerwujesz się trochę ale wyjdzie to na plus dla Ciebie.Uczucia 2 kielichów Król Kielichów Król Mieczy Siła Randki, randeczki, wsparcie pewnego mężczyzny, dużo uczucia ale też lekkie spięcie z mieczowym. Nie wiem, czy nie dojdzie tutaj do małej konfrontacji Kielichowy-Mieczowy.Niespodzianka Kapłanka 10 kielichów 2 buław 3 buław Król Monet Powiedziałabym, ze coś się ładnie ruszy w kwestiach uczuć po gorącej wymianie zdań. Taka większa stabilność nastąpi. Cytuj
Ceres Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Przełożenie 10 kielichów 9 kielichów Sprawiedliwość Fajnie, rodzinnie, jakiś prezent albo przypływ pieniążków, które ci się należą, takie spodziewane Praca Rycerz Buław Giermek Monet Umiarkowanie Zastój, bez nowości, na początku miesiąca mogą byś jakieś dodatkowe obowiązki ale szybko się z tym uporasz i potem nuda. Dom 6 mieczy Królowa Mieczy 5 mieczy Śmierć 3 monet A tu nieciekawie, spora kłótnia może jakaś oczyszczająca w każdym razie pozwoli cos zakończyć i skupisz się na czyms nowym. Z tym co piszesz pod niespodzianką, że twój facet wyjeżdża za granice to może być właśnie spór w tej sprawie i że wyjedzie. Uczucia 2 kielichów Król Kielichów Król Mieczy Siła Związek z facetem, który może być trochę oschły i niezbyt wylewny uczuciowo a czasami zachowujący się troche jak dziecko, które trzeba prowadzić za rekę ale dasz radę Niespodzianka Kapłanka 10 kielichów 2 buław 3 buław Król Monet A coś się ruszy w twoim życiu w sferze uczuciowej, możliwe, że pojawi się na horyzoncie jakis nowy facet ale na zasadzie znajomości niz romansu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Maestro Napisano 6 Kwietnia 2015 Dziekuje Wam serdeczniez apomoc. Na początku maja zweryfikuje każdej z Was:) Ceres : mój facet wyjeżdża w drugiej połowie maja. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Maestro Napisano 30 Kwietnia 2015 Przełożenie 10 kielichów 9 kielichów SprawiedliwośćWidać radosny okres dla mnie, cieszenie się życiem i jakieś rozliczenia urzędowe (może w końcu otrzymam zwrot podatku?) Praca Rycerz Buław Giermek Monet Umiarkowanie generalnie to co zwykle, trafi się pewnie jakiś podrywacz, może uda mi się zarobić więcej (mam dodatkowe zajęcie w pracy, osobno płatne) Dom 6 mieczy Królowa Mieczy 5 mieczy Śmierć 3 monet nieciekawie, bo widac, że bedę zła, znowu czeka mnie masa kłótni, ale karta Śmierci dobrze rokuje, bo mówi o zakończeniu nieprzyjemnego etapu i odbudowie Uczucia 2 kielichów Król Kielichów Król Mieczy Siła ciekawe karty, bo pokazują kochającego mnie mocno mężczyznę -Król Kielichów jak i też innego..ja wyszłam w karcie Moc, zatem dam radę z nimi wszystkimi;) Niespodzianka Kapłanka 10 kielichów 2 buław 3 buław Król Monet tu wg mnie karty pokazały to co już wiem, mężczyzna, który jest przy mnie wyjeżdża za jakis czas za granicę na długo i tu jest wg mnie planowanie tego co dalej, chyba, że chodiz o cos innego, ale karty ładne;) Generalnie ok, w finansach dorobiłam sobie, niewiele, ale zawsze, w domu za mocno stawiałam na swoim, było dużo nerwów z odrabianiem lekcji dzieciaka, ale ogarnęłam go;), w uczuciach jest ktoś, kto mnie bardzo kocha, gdzieś tam mąż się plącze i jeden na nowo cholewki smali, niespodzianka to chyba planowany przyjazd kolegi w maju;) Oględna weryfikacja, w obawie przed powstawaniem nowych plotek na mój temat. Cytuj
oxford Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Przełożenie 10 kielichów 9 kielichów SprawiedliwośćWidać radosny okres dla mnie, cieszenie się życiem i jakieś rozliczenia urzędowe (może w końcu otrzymam zwrot podatku?) Praca Rycerz Buław Giermek Monet Umiarkowanie generalnie to co zwykle, trafi się pewnie jakiś podrywacz, może uda mi się zarobić więcej (mam dodatkowe zajęcie w pracy, osobno płatne) Dom 6 mieczy Królowa Mieczy 5 mieczy Śmierć 3 monet nieciekawie, bo widac, że bedę zła, znowu czeka mnie masa kłótni, ale karta Śmierci dobrze rokuje, bo mówi o zakończeniu nieprzyjemnego etapu i odbudowie Uczucia 2 kielichów Król Kielichów Król Mieczy Siła ciekawe karty, bo pokazują kochającego mnie mocno mężczyznę -Król Kielichów jak i też innego..ja wyszłam w karcie Moc, zatem dam radę z nimi wszystkimi;) Niespodzianka Kapłanka 10 kielichów 2 buław 3 buław Król Monet tu wg mnie karty pokazały to co już wiem, mężczyzna, który jest przy mnie wyjeżdża za jakis czas za granicę na długo i tu jest wg mnie planowanie tego co dalej, chyba, że chodiz o cos innego, ale karty ładne;) niespodzianka-wiadomo- kapłanka 10 pucharów 2 i 3 buław- koleżanka z daleka przyjedzie, pojdziecie na fajny obiad i będzie strasznie miło :) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2015 Autor Maestro Napisano 1 Maja 2015 niespodzianka-wiadomo- kapłanka 10 pucharów 2 i 3 buław- koleżanka z daleka przyjedzie, pojdziecie na fajny obiad i będzie strasznie miło :) Masz rację Może dlatego nie wzięłam tego pod uwagę, ze spotkanie planowałyśmy wcześniej, ale faktycznie wszystko sie zgadza:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi