h20kas Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziękuję Sanya za karty! Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy suma Cesarzowa - ogólnie spokojny facet, towarzyski, tajemniczy i wrażliwy, pod wpływem MATKI Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy suma Księżyc - przypakowany, silny facet, miły z buzi, brunet ;p Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik suma Świat - skojarzył mi się z jakimś handlowcem... Narodowość - 3 kielichów, księżyc, rycerz mieczy suma Wieża - Polak, wygadany, mozliwe że zna 3 języki Kiedy go poznasz - 3 kielichów - może już go znam? Gdzie - Kapłan - możliwe, że w jakimś miejscu związanym z nauką Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez h20kas Cytuj
Sanya Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Nie ma sprawy :* Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy - trochę egoista i będzie skryty, można by zjeść beczkę soli a nic od niego nie wyciągnąć. Tajemniczy bardzo. Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy - szeroki, dobrze zbudowany i wysoki, delikatne rysy twarzy, blondyn, może nosić okulary. Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik - jeszcze bezrobotny, tata chyba będzie go utrzymywać, być może szukający pracy. Narodowość - 3 kielichów, księżyc, ryc mieczy - Polak, ale mogący posługiwać się obcym językiem. Kiedy go poznasz - 3 kielichów - 3 tygodnie, ale wg. innej nomenklatury to początek lipca, czas letni Gdzie - Kapłan - uczelnia, ew. jakieś miejsce gromadzące ludzi z autorytetem, może kościół, jakaś wspólnota. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy może zwracać uwagę na szczegóły, pod wpływem jakiejś kobiety (kochanki, krewnej, znajomej), zadbany, spokojny, raczej nie imprezowicz, lubi poszerzać swoją wiedzę i inwestować w dobre ciuchy/kosmetyki/obuwie itd. Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy szerokie kości, wzrost średni, ale wyższy od Ciebie, ubrany klasycznie, lecz z gustem, włosy jasne, może będzie mieć problem z wzrokiem (okulary/szkła kontaktowe) Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik lekarz dla dzieci i osób starszych Narodowość - 3 kielichów, księżyc, ryc mieczy Polak w podróży, może czuć się tak, jakby nie miał domu, nie potrafi za długo usiedzieć w jednym miejscu Kiedy go poznasz - 3 kielichów okres wakacji, początek lata, czas świętowania (urodziny, imieniny, święto kościelne/państwowe) Gdzie - Kapłan uczelnie/szkoły, kościoły, na większym zgromadzeniu (np. imprezka + 3 kielichy) Cytuj
h20kas Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Napisano 5 Kwietnia 2015 Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik lekarz dla dzieci i osób starszych hehe obiecująca interpretacja ale głupiec na zawód, że lekarz? hm? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 król kielichów pokazuje mi się jako lekarz głupiec - dzieci lub ktoś obłąkany pustelnik - staruszkowie może więc pracować w przychodni, szpitalu, mieć prywatny gabinet, w zakładzie dla osób specjalnych, w domu starców itp. Cytuj
Grahanka Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy suma Cesarzowa Lubi się uczyć i dużo się temu poświęca, ale taki trochę kujon ;-). Posiada wysoką kulturę bycia. Interesuje się psychologią. Lubi spacerować. Możliwe, że jest na diecie. Jest samotnikiem, uporządkowany, może nawet pedantyczny. Bardzo wyważony w słowach, wrażliwy. Nigdy się nie śpieszy. To mi wygląda na jedynaka, takiego mamusi synka ;-) Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy suma Księżyc Postawny mężczyzna, lubiący zjeść. Jak pisałam wcześniej może mieć nadwagę i walczy z nią: ćwiczenia + dieta, więc prócz tłuszczyku masa mięśniowa jest też. ALE ogólnie proporcjonalny. Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik suma Świat W tej chwili jest na praktyce. Zawód, który obrał zostanie przy nim na całe życie. Ma ogromną wiedzę, służy ludziom, tak jak napisała Euterpe, on faktycznie może mieć zawód medyczny: lekarz, psycholog, chemik, dietetyk, terapeuta, fizjoterapeuta, instruktor, doradca. Narodowość - 3 kielichów, księżyc, rycerz mieczy suma Wieża Swój, ale może go ciągnąć w świat. Kiedy go poznasz - 3 kielichów W lipcu. Gdzie - Kapłan W kościele, na uczelni. Tyle ode mnie. Ciekawa jestem co to za gość ;-) 1 Cytuj
Trida Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy suma Cesarzowa Osoba otwarta, z humorem ale jednocześnie taka zdystansowana, potrafiąca po cichu ocenić sytuację. Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy suma Księżyc No cesarz mówi trochę sam za siebie na pewno dobrze ubrany brunet, wysoki, dobrze zbudowany. Nie gruby, nie chudy (chociaż bliżej mu do szczupłego). Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik suma Świat Jak dla mnie Pan bd szukał pracy lub bd gdzieś wyjazdowo pracował. Narodowość - 3 kielichów, księżyc, rycerz mieczy suma Wieża Polak, ale wyjeżdżający Kiedy go poznasz - 3 kielichów Do 3 mce. Gdzie - Kapłan Jakaś impreza (jakiś ślub, wesele?) lub po prostu kościół. Czekam z niecierpliwością na weryfikację Cytuj
h20kas Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Napisano 6 Kwietnia 2015 Jesteście kochane! Ślicznie Wam dziękuję :-) Cytuj
pretoria Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Kiedy go poznasz - 3 kielichów Mi puchary niegdyś pokazały, że już znałam, ale zerwaliśmy kontakt ( który się odnowił ). Także u Was może być sporadyczny... Ale ogólnie rzecz ujmując - 3 puchary – 2ga dekada raka, lato, 3tygodnie. Cytuj
adivino Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy suma Cesarzowa - dobry zarządca finansami, intelektualista, inteligentny, z dużą wiedzą na różne tematy, ale skryty, ma swój świat Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy suma Księżyc - dobrze zbudowany, napakowany, silny, wszystko na swoim miejscu, umie zadbać o siebie, ani brzydki ani zabójczo przystojny no i te okulary może nosić Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik suma Świat - opiekun, lekarz pasuje do tej 4 mieczy w charakterze jako predyspozycje do tego, może pomaga w nałogach...a pasuje mi też do tego zawód związany z artyzmem i karty na charakter też się łączą z tym, artyści mają swój świat ;p chyba stara dusza to będzie Narodowość - 3 kielichów, księżyc, rycerz mieczy suma Wieża - Polak, ale będzie wyjeżdżał do pracy często Kiedy go poznasz - 3 kielichów - lipiec Gdzie - Kapłan - uczelnia/muzeum/kościół, miejsce związane z tradycją, z 3 kielichów to też święto/parada Cytuj
Ceres Napisano 6 Kwietnia 2015 Napisano 6 Kwietnia 2015 Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy suma Cesarzowa - pewny siebie ale skryty, domator, możliwe, że po rozstaniu z kimś dochodzi do siebie albo jest pod wpływem jakiejś kobiety Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy suma Księżyc - tylko średniego wzrostu mi się nasuwa i niezbyt owłosiony Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik suma Świat - albo szuka pracy albo coś w stylu lekarza, nauczyciela, psychologa, pielęgniarz Narodowość - 3 kielichów, księżyc, rycerz mieczy suma Wieża - polak Kiedy go poznasz - 3 kielichów - latem na jakiejś imprezie Gdzie - Kapłan - biblioteka, kościół, aula 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi