Skocz do zawartości

Przyszły partner

h20kas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dziękuję Sanya za karty! :bukiet:

Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy suma Cesarzowa - ogólnie spokojny facet, towarzyski, tajemniczy i wrażliwy, pod wpływem MATKI

Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy suma Księżyc - przypakowany, silny facet, miły z buzi, brunet ;p

Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik suma Świat - skojarzył mi się z jakimś handlowcem...

Narodowość - 3 kielichów, księżyc, rycerz mieczy suma Wieża - Polak, wygadany, mozliwe że zna 3 języki :D

Kiedy go poznasz - 3 kielichów - może już go znam?

Gdzie - Kapłan - możliwe, że w jakimś miejscu związanym z nauką

Edytowane przez h20kas
Napisano

Nie ma sprawy :*

Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy - trochę egoista i będzie skryty, można by zjeść beczkę soli a nic od niego nie wyciągnąć. Tajemniczy bardzo.

Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy - szeroki, dobrze zbudowany i wysoki, delikatne rysy twarzy, blondyn, może nosić okulary.

Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik - jeszcze bezrobotny, tata chyba będzie go utrzymywać, być może szukający pracy.

Narodowość - 3 kielichów, księżyc, ryc mieczy - Polak, ale mogący posługiwać się obcym językiem.

Kiedy go poznasz - 3 kielichów - 3 tygodnie, ale wg. innej nomenklatury to początek lipca, czas letni :)

Gdzie - Kapłan - uczelnia, ew. jakieś miejsce gromadzące ludzi z autorytetem, może kościół, jakaś wspólnota.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy

może zwracać uwagę na szczegóły, pod wpływem jakiejś kobiety (kochanki, krewnej, znajomej), zadbany, spokojny, raczej nie imprezowicz, lubi poszerzać swoją wiedzę i inwestować w dobre ciuchy/kosmetyki/obuwie itd.

Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy

szerokie kości, wzrost średni, ale wyższy od Ciebie, ubrany klasycznie, lecz z gustem, włosy jasne, może będzie mieć problem z wzrokiem (okulary/szkła kontaktowe)

Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik

lekarz dla dzieci i osób starszych

Narodowość - 3 kielichów, księżyc, ryc mieczy

Polak w podróży, może czuć się tak, jakby nie miał domu, nie potrafi za długo usiedzieć w jednym miejscu

Kiedy go poznasz - 3 kielichów

okres wakacji, początek lata, czas świętowania (urodziny, imieniny, święto kościelne/państwowe)

Gdzie - Kapłan

uczelnie/szkoły, kościoły, na większym zgromadzeniu (np. imprezka + 3 kielichy)

Napisano

Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik

lekarz dla dzieci i osób starszych

hehe :) obiecująca interpretacja ;) ale głupiec na zawód, że lekarz? hm?

Gość Euterpe
Napisano

król kielichów pokazuje mi się jako lekarz

głupiec - dzieci lub ktoś obłąkany

pustelnik - staruszkowie

może więc pracować w przychodni, szpitalu, mieć prywatny gabinet, w zakładzie dla osób specjalnych, w domu starców itp.

Napisano

Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy suma Cesarzowa

Lubi się uczyć i dużo się temu poświęca, ale taki trochę kujon ;-). Posiada wysoką kulturę bycia. Interesuje się psychologią. Lubi spacerować. Możliwe, że jest na diecie. Jest samotnikiem, uporządkowany, może nawet pedantyczny. Bardzo wyważony w słowach, wrażliwy. Nigdy się nie śpieszy. To mi wygląda na jedynaka, takiego mamusi synka ;-)

Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy suma Księżyc

Postawny mężczyzna, lubiący zjeść. Jak pisałam wcześniej może mieć nadwagę i walczy z nią: ćwiczenia + dieta, więc prócz tłuszczyku masa mięśniowa jest też. ALE ogólnie proporcjonalny.

Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik suma Świat

W tej chwili jest na praktyce. Zawód, który obrał zostanie przy nim na całe życie. Ma ogromną wiedzę, służy ludziom, tak jak napisała Euterpe, on faktycznie może mieć zawód medyczny: lekarz, psycholog, chemik, dietetyk, terapeuta, fizjoterapeuta, instruktor, doradca.

Narodowość - 3 kielichów, księżyc, rycerz mieczy suma Wieża

Swój, ale może go ciągnąć w świat.

W lipcu.

Gdzie - Kapłan

W kościele, na uczelni.

Tyle ode mnie. Ciekawa jestem co to za gość ;-)

• Lubię to! 1
Napisano

Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy suma Cesarzowa

Osoba otwarta, z humorem ale jednocześnie taka zdystansowana, potrafiąca po cichu ocenić sytuację.

Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy suma Księżyc

No cesarz mówi trochę sam za siebie ;) na pewno dobrze ubrany brunet, wysoki, dobrze zbudowany. Nie gruby, nie chudy (chociaż bliżej mu do szczupłego).

Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik suma Świat

Jak dla mnie Pan bd szukał pracy lub bd gdzieś wyjazdowo pracował.

Narodowość - 3 kielichów, księżyc, rycerz mieczy suma Wieża

Polak, ale wyjeżdżający :)

Do 3 mce.

Gdzie - Kapłan

Jakaś impreza (jakiś ślub, wesele?) lub po prostu kościół.

Czekam z niecierpliwością na weryfikację ;)

Napisano

Mi puchary niegdyś pokazały, że już znałam, ale zerwaliśmy kontakt ( który się odnowił ). Także u Was może być sporadyczny...

Ale ogólnie rzecz ujmując - 3 puchary – 2ga dekada raka, lato, 3tygodnie.

Napisano

Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy suma Cesarzowa - dobry zarządca finansami, intelektualista, inteligentny, z dużą wiedzą na różne tematy, ale skryty, ma swój świat

Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy suma Księżyc - dobrze zbudowany, napakowany, silny, wszystko na swoim miejscu, umie zadbać o siebie, ani brzydki ani zabójczo przystojny no i te okulary może nosić ;)

Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik suma Świat - opiekun, lekarz pasuje do tej 4 mieczy w charakterze jako predyspozycje do tego, może pomaga w nałogach...a pasuje mi też do tego zawód związany z artyzmem i karty na charakter też się łączą z tym, artyści mają swój świat ;p chyba stara dusza to będzie

Narodowość - 3 kielichów, księżyc, rycerz mieczy suma Wieża - Polak, ale będzie wyjeżdżał do pracy często

Kiedy go poznasz - 3 kielichów - lipiec

Gdzie - Kapłan - uczelnia/muzeum/kościół, miejsce związane z tradycją, z 3 kielichów to też święto/parada

Napisano

Charakter - 9 monet kapłanka 4 mieczy suma Cesarzowa - pewny siebie ale skryty, domator, możliwe, że po rozstaniu z kimś dochodzi do siebie albo jest pod wpływem jakiejś kobiety

Wygląd - cesarz umiarkowanie 2 mieczy suma Księżyc - tylko średniego wzrostu mi się nasuwa i niezbyt owłosiony :)

Czym się będzie zajmował - głupiec król kielichów pustelnik suma Świat - albo szuka pracy albo coś w stylu lekarza, nauczyciela, psychologa, pielęgniarz

Narodowość - 3 kielichów, księżyc, rycerz mieczy suma Wieża - polak

Kiedy go poznasz - 3 kielichów - latem na jakiejś imprezie

Gdzie - Kapłan - biblioteka, kościół, aula

• Lubię to! 1