Skocz do zawartości

Przyjdzie na impreze? Z weryfikacja

misiek12345

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyprawiam impreze za pare tygodni i zaprosilam osobe z ktora nie jestem zwiazana , ktorej nie lubie ale zaprosilam bo tak 'wypada' . Teraz w sumie to zaluje ale nie moge sie cofnac.... Zadalam pytanie kartom czy osoba ta przyjedzie do mnie bo zaczynam sie tym stresowac i odpowiedz byla ksiezyc.... Teraz mysle ze zrobilam blad za zdecydowalam sie na jedna karte ale interpretuje odpowiedz ze nie jest to jeszcze jasne? Osoba ta podjela decyzje ale cos moze jej przeszkodzic? Nie wiem czy dobrze interpretuje? Mysllam ze moze problemy z dostaniem wolnego z pracy? Weryfikacja za pare tygodni...

Napisano

No ciężko z jednej karty, ale moim zdaniem nie przyjdzie, jednak do końca nie będziesz pewna, dowiesz się w ostatniej chwili.

• Lubię to! 1
Napisano

Ostatnio karty pokazuja moje emocje i tak mi przyszlo do glowy za ksiezyc to moze moj lek....sama juz nie wiem.. Dziekuje czarownico :)

Napisano

Moim zdaniem karta ta pokazał tu Twoje obawy i niepokój daną sytuacją.

Księżyc mówi, abyś zdała się na swoja intuicję. Jeśli czujesz, że przyjdzie - odpowiedź brzmi: tak przyjdzie.

Chyba widzisz sytuację w złym świetle.

• Lubię to! 1
Napisano

Szkoda, ze tylko jedna karta ;)

Ja bym na Twoim miejscu postawiła karty jeszcze raz bliżej imprezy.

A co do Księżyca - osoba, wg mnie, przyjdzie. Ty się łudzisz, ze jej nie będzie ale jednak to tylko złudzenia.

Napisano

Jeżeli jej nie lubisz, wyszedł księżyc, to myślę że przyjdzie ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Też wydaje mi się, że przyjdzie. I czymś Cię może zaskoczyć w negatywnym znaczeniu. Spróbuj dociągnąć karty, nieważne że nastąpi to teraz;)

Napisano

Dziekuje wszystkim Za interpretacje. Postanowilam zaczekac w dociagnieciu kart bo chyba za emocjonalnie do tego podchodze :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Werifikacja. Dzis dostalam wiadomosc ze osoba nie przyjdzie na impreze :) dziekuje wszytskim :)