Skocz do zawartości

Czy uda się zemsta?

kirsty16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w tytule, mam pewien plan. W tym celu swoje kroki już zrobiłam i pozostaje mi czekać na efekty.

Jednak przeciąga się to w czasie, że powoli zaczynam mieć wątpliwości, czy się coś uda.

Dlatego z tą wątpliwością poszłam do tarota:

1. Czy uda mi się zemsta?- odp. KOŁO FORTUNY

I dalej mam ten sam problem, bo to jedna z kart, które sprawiają mi najwięcej kłopotów przy interpretacji, bo wydaje mi się jakby dawała odpowiedź typu: Czas pokaże, wszystko zależy od losu, poczekaj aż sytuacja się rozwinie. Czyli konkretnej odpowiedzi brak.

Chyba, że z drugiej strony mówi, aby uzbroić się w cierpliwość, bo ona popłaci(Fortuna)...

Napisano

Niewystarczający opis sytuacji, by stwierdzić o co chodzi i czy jest to w ogóle weryfikowalne.

Proszę pozostałych o nieudzielanie się w wątku, do momentu doprecyzowania przez autorkę.

I zdecyduj się, czy chcesz na forum funkcjonować jako Smiley, czy jako kirsty16.

Napisano

Weryfikowalne jest, ale można usunąć ten temat, bo nie mogę podać dokładnych danych.

Do tamtego konta nie mam dostępu, bo zapomniałam hasła, a strona mailowa już nie istnieje.

Napisano

Ok. A chcesz je odzyskać, czy zbanować? Hasło albo maila mogę zmienić, ew. połączyć obydwa konta.

Jakby co, to napisz w tej sprawie tutaj:

Skargi i wnioski

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Bardziej ta zemsta odbije się na Tobie. Koło Fortuny oznacza, że zemsta wróci do Ciebie jak bumerang.

Napisano

Ja sama również uważam, że dobra zemsta nie jest zła, ale wolę ją zostawić losowi. I albo to właśnie podpowiada karta KF, bądź też mówi, że tą zemstą możesz dostać z impetem po głowie. Śliska sprawa.

A na jakiej zasadzie wyciągałaś tę kartę? Czy to sposób odpowiedzi na pytania TAK/ NIE typu: jeśli karta wypadnie w pozycji prostej to znaczy TAK, a jeśli w odwróconej to odpowiedź brzmi NIE (wtedy moim zdaniem oznaczałoby to, że się uda, ale może się zdarzyć, że te wydarzenia będą miały również wpływ na Ciebie), czy po prostu wyciągnęłaś jedną kartę (wtedy by sugerowały aby pozostawić to losowi - moim zdaniem)?

Napisano
wróci do Ciebie, prędzej czy później . Życie przewrotne jest

Zgadzam się z przedmówczynią.

Napisano
Niewystarczający opis sytuacji, by stwierdzić o co chodzi i czy jest to w ogóle weryfikowalne.

Proszę pozostałych o nieudzielanie się w wątku, do momentu doprecyzowania przez autorkę.

gwoli przypomnienia ;]