Skocz do zawartości

czy sprawa zakonczy sie pozytywnie

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zauwazylam ze otrzymalam duzo mniej pieniedzy z firmy niz to bylo wczesniej ustalone.(pomylka raczej nie wchodzi w gre) i nie mam pojecia dlaczego a nie moge tego wyjasnic bo jestem teraz za granica I dopiero za tydzien wracam. Nie pytalam sie kart o powod bo to teraz mniej istotne a Zadalam pytanie - jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na to zeby znowu otrzymywac wczesniej ustalona kwote?

Ksiezyc, smierc, wisielec I dodalam sad, as pucharow

Widac ze sie zastanawiam co sie stalo I meczy mnie to, na chwile obecna cala sprawa jest w zawieszeniu bo nie moge nic zrobic. Wydaje mi sie ze po moim powrocie wszystko sie wyjasni pozytywnie dla mnie

Napisano

Ponieważ pozytywną odpowiedź dają dobrane karty podejrzewam, że na przelew poczekasz trochę dłużej niż zakładałaś, stawiając karty. Postrasz ich sądem, czasem wystarczy e-mail w twojej sprawie z innego konta ze sformuowaniem "reprezentuję interesy meganos0027".

Napisano

O dokładnie, Taya z tym mailem jako prawnik dobrze mówi. Zresztą te karty mogą wskazywać, że sytuacja będzie niejasna dopóki nie postawisz na takie własnie zawoalowane radykalne kroki, przyglądając się sprawie "z daleka". Musisz to jednak dograć idealnie i wówczas jest szansa - na wyjaśnienia. Ale czy na tę kasę - nie wiem.