silver Napisano 7 Kwietnia 2015 Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura : Mag- nowe możliwości, kontakty, konferencje, nauka Dom: As Mieczy- możliwe tzw. ostre cięcie, zerwanie ze starymi zasadami na rzecz nowych Uczucia: Rycerz Mieczy- intensywne dyskusje z partnerem Zdrowie 6 Pucharów- może się odezwać coś z przeszłości Praca: Księżyc- nie wszystko będzie takie jak ci się wydaje, uwaga na plotki i plotkary Rada: Paź Pucharów- pozostań w cieniu, działaj z ukrycia Ostrzeżenie: 8 Buław- uwaga na emocje, nie pokazuj po sobie zbyt wiele Niespodzianka: 10 Buław= niespodziewana odpowiedzialność, ciężar Ciężki tydzień w pracy, trochę lepiej w domku. Coś ostatnio kiepsko mi idzie. W weekend jadę na konferencje to się dużo nauczę Cytuj
silver Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Napisano 9 Kwietnia 2015 Jak moja interpretacja? Poprawnie? Cytuj
gucio19 Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Aura : Sprawisz sobie jakas niespodzianke, uwazaj na Pana w typie czarusia (nie od razu możesz to zauwazyc) Dom : wymiana zdan, dyskusja, ktora moze otrzec sie o klotnie Uczucia : Sprzeczki. Zdrowie : Mi czesto 6 pucharow pokazuje omdlenia Praca : Jakieś lęki nieuzasadnione,może złudzenia Rada : "Jako dobra rada: Wykorzystaj pojawiającą się możliwość, zgódź się na kompromis lub pojednanie. " Ostrzezenie : Nie badz impulsywna Niespodzianka : nie mam pojecia,moze cos Cie dobije milego tygodnia;* Cytuj
Trida Napisano 11 Kwietnia 2015 Napisano 11 Kwietnia 2015 Aura : Mag Skupiona bardziej na sobie, swoich zadaniach niż na wszystkim innym. Odnoszę wrażenie, że dostaniesz jakieś takie zadanko w pracy, nad którym bd musiała się skupić. Dom: As Mieczy Tutaj na dwoje babka wróżyła ale stawiam na jakaś intelektualną, nie do końca miłą, wymianę zdań. Uczucia: Rycerz Mieczy I tu się potwierdza as mieczy – chyba mała kłótnia i foszek się zapowiadają. Zdrowie 6 Pucharów Uważaj na przeziębienia, pogoda ładna ale zdradliwa. Praca: Księżyc Rób swoje a bd dobrze. Nie słuchaj innych. Rada: Paź Pucharów Okazuj uczucia Ostrzeżenie: 8 Buław Zwolnij, tutaj jest taka karta ruchu wiec co nagle to po diable trochę. Niespodzianka: 10 Buław Oj sporo pracy. Niespodzianki nie zawsze są dobre. Ale Twoja praca powinna się opłacić. Udanego tygodnia PS. Tak wiem, spóźniłam się, ale chętnie zobaczę weryfikację Cytuj
adivino Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Aura : Mag - nowe zadania, duży potencjał do wszystkiego Dom: As Mieczy - przerwanie, zakończenie, wyjaśnienie Uczucia: Rycerz Mieczy - chłód i to może grać z asem mieczy Zdrowie 6 Pucharów - powrót dawnych dolegliwości, osłabienie, stan psychiczny też pod znakiem melancholii Praca: Księżyc - zawód, rzeczy z którymi ciężko sobie poradzić Rada: Paź Pucharów - nie zapominaj o swoich i innych uczuciach, wchodź w kompromisy, żyj z większą radością Ostrzeżenie: 8 Buław - należy 2 razy się zastanowić zanim się zadziała Niespodzianka: 10 Buław - coś przytłaczającego, trudności Cytuj
silver Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Napisano 13 Kwietnia 2015 Aura : Mag- nowe możliwości, kontakty, konferencje, nauka Byłam Na konferencji Dom : As Mieczy- możliwe tzw. ostre cięcie, zerwanie ze starymi zasadami na rzecz nowych Nie było tak źle, trochę sprzątania i układanie rzeczy na nowe miejsca. Uczucia: Rycerz Mieczy- intensywne dyskusje z partnerem Mała wymiana zdań Zdrowie 6 Pucharów- może się odezwać coś z przeszłości Pojawiła się miesiączka Praca: Księżyc- nie wszystko będzie takie jak ci się wydaje, uwaga na plotki i plotkary Dowiedziałam się o plotkach na mój temat Rada: Paź Pucharów- pozostań w cieniu, działaj z ukrycia Ostrzeżenie: 8 Buław- uwaga na emocje, nie pokazuj po sobie zbyt wiele Starałam się Niespodzianka: 10 Buław= niespodziewana odpowiedzialność, ciężar No cóż plotki o których się dowiedziałam nie były miłe, myślę, że to jest ten ciężar. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi